EDBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

EDBA-programma's richten zich op onderzoek dat rechtstreeks kan worden toegepast op huidige zakelijke problemen. EDBA studenten onderzoeken problemen of uitdagingen die zij in hun industrieën ondervinden en toepassen wat ze leren om problemen in hun organisaties op te lossen.

Zij zijn geïnteresseerd in het opnemen van deze hoogwaardige denkvaardigheden en nieuw verworven onderzoeksvaardigheden terug in de werkplek.

Waarom de Rollins EDBA?

Rollins College Is de eerste AACSB-geaccrediteerde school in Florida om een ​​Executive Doctorate in Business Administration (EDBA) aan te bieden. Het Rollins EDBA programma is een professioneel doctoraal programma dat is ontworpen voor leidinggevenden die een MBA of een vergelijkbare diploma / ervaring hebben. Deze professionals willen hun kennis, leren en het vermogen om bij te dragen tot organisatorisch succes op een niveau dat aanzienlijk hoger ligt dan die van de MBA. Door de EDBA-ervaring is de student gepositioneerd als gedachtegeleider en wordt hij onderscheiden van andere managers door het geavanceerde curriculum en toegepaste onderzoeksvaardigheden te beheersen. De interdisciplinaire aard van het programma past op een geavanceerd niveau algemeen management focus met de mogelijkheid voor specialisatie via het proefschrift.

Verkrijg de Rollins EDBA Advantage

  • Interacties tussen de cohortgroep zijn zeer stimulerend en belonend - alle studenten komen in het programma met een vergelijkbaar hoog niveau van ervaring, gemeenschappelijke doelen en motivatie voor professionele en persoonlijke vooruitgang.
  • Coursework wordt uitgevoerd op een vrijdag / zaterdagformaat van een maal per maand, waardoor het voltijdse werk kan worden voortgezet.
  • Topprofessoren met ervaring in de praktijk volgen het 'verloofde scholarship' -model dat zich richt op onderwerpen op het kruispunt van theorie en hedendaagse zakelijke praktijk. In de klaszittingen is altijd rekening gehouden met hoe het leer direct toegepast kan worden.
  • Ervaringen in de klas zijn in kleine groepen en volgen een gefaciliteerd dialoogformaat rond belangrijke gebieden in het bedrijfsleven.
  • Onderzoeksprojecten worden in hoge mate toegepast en studenten worden aangemoedigd om ze te verbinden met hun eigen bedrijf en industrie.
  • De algehele ervaring biedt impuls voor carrièrebevordering en een springplank voor persoonlijke en professionele veranderingen.
  • De ontwikkelde onderzoeksvaardigheden worden sterk gewaardeerd in de hedendaagse organisaties en worden niet goed beheerd door de meeste managers die de EDBA-ervaring niet hebben gehad.
  • EDBA studenten brengen belangrijke nieuwe perspectieven, tools en methodes terug naar anderen binnen hun bedrijf, waardoor het succes van het algehele bedrijf wordt verbeterd.
  • De sterke band tussen de student en zijn / haar faculteitsadviseur en medewerkers kan jarenlange vruchtbare onderzoekssamenwerking bevorderen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Rollins College Crummer Graduate School of Business graduates are coveted professionals, prepared for the challenges of a competitive global economy.

Rollins College Crummer Graduate School of Business graduates are coveted professionals, prepared for the challenges of a competitive global economy. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited