ARTS VAN OSTEOPATHISCHE GENEESKUNDE (DO)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De faculteit en het personeel van Rocky Vista University College of Osteopathic Medicine (RVUCOM) zetten zich in voor de osteopathische filosofie en het erfgoed, en voor het bevorderen van de wetenschap en de kunst van de praktijk van osteopathische geneeskunde. Rocky Vista University College of Osteopathic Medicine streeft ernaar mensen te werven en op te leiden die zich inzetten om gemeenschapsgerichte huisartsen te worden die zullen helpen bij het voldoen aan de behoeften van de grote diversiteit aan patiënten die ze tijdens hun loopbaan zullen tegenkomen, en die zullen worden uitgerust om zich aan te passen aan de eisen van een veranderend zorgstelsel.

De principes van het onderwijs die de Rocky Vista University College of Osteopathic Medicine leiden, omvatten vroege klinische integratie en ervaring voor haar studenten; een ondersteunende, actieve en interactieve leeromgeving; en een geïntegreerd curriculum dat is ontworpen om de kennis, vaardigheden en competenties te verschaffen die nodig zijn om een student voor te bereiden op een afgestudeerde medische opleiding en om levenslange professionele groei en leren te ondersteunen.

De uitgebreide gemeenschapspartnerschappen van het Rocky Vista University College of Osteopathic Medicine zorgen ervoor dat de klinische locaties en de klinische faculteit die nodig zijn voor de opleiding van haar studenten beschikbaar zijn in de regio en dat het onderwijs van de student zal worden voortgezet onder toezicht en begeleiding van de door de universiteit aangewezen faculteit. Het College of Osteopathic Medicine is actief betrokken bij het ontwikkelen van de mogelijkheden voor afgestudeerd medisch onderwijs die vereist en gewenst zijn door zowel afgestudeerden als andere osteopathische en allopathische artsen binnen onze gemeenschapspartners en op aangesloten locaties.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Rocky Vista University (RVU) was founded in 2006 in Parker, Colorado. Rocky Vista University is a rapidly growing institution with two locations and two states. Rocky Vista University has a special mi ... Lees meer

Rocky Vista University (RVU) was founded in 2006 in Parker, Colorado. Rocky Vista University is a rapidly growing institution with two locations and two states. Rocky Vista University has a special mission: to provide healthcare education while inspiring students to serve with compassion, integrity, and excellence. Lees Minder