Arabische taal

United Arab Emirates University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Arabische taal

United Arab Emirates University

De Ph.D. Programma in de Arabische Taal en Letterkunde richt zich op de voorbereiding van studenten om wetenschappers en specialisten op dit gebied met een open geest en de horizon relatieve disciplines. Het programma zal zich richten op wetenschappelijk onderzoek, kennis en moderne nieuwe theorieën in de twee tracks: 1- taal en syntax 2- literatuur en literaire kritiek. Dit zal gebeuren in overeenstemming met het doel van de VAE universiteit als wetenschappelijk onderzoek universiteit.

Programma Learning Outcomes

Na succesvolle afronding van dit programma zullen de studenten in staat zijn om:

  • Zal tonen de breedte van de kennis in de discipline en vooruit, diepgaande kennis in de sub-discipline of gebied van specialisatie.
  • Zal hebben uitgevoerd en verdedigd een origineel werk van onderzoek op hun gebied van specialisatie die nieuwe menselijke kennis bijgedragen.
  • Staat zal zijn om open problemen te identificeren, kritisch te analyseren en te verklaren in hun disciplines en toepassing relevant onderzoek methodologie voor het vinden van een mogelijke oplossing.
  • Staat zal zijn om de belangrijkste principes van hun vakgebied en hun werk mondeling en schriftelijk aan de faculteit, hun collega's, en de lay publiek te communiceren.
  • In staat zal zijn om gebieden te identificeren waar ethische problemen zich kunnen voordoen in hun vakgebied, en articuleren strategieën om situaties met betrekking tot ethische kwesties in hun beroep te beperken.
  • Zal aantonen een inzicht in de overdraagbaarheid van onderzoeksvaardigheden aan andere werkomgevingen en het bereik van de carrièremogelijkheden voor hen beschikbaar binnen en buiten de academische wereld.

Diploma-eisen

Benodigde krediet uur: minimum 54 uur

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd