Arts in de filosofie (economie)

National University of Singapore Faculty of Arts & Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Arts in de filosofie (economie)

National University of Singapore Faculty of Arts & Social Sciences

Doctor in de Wijsbegeerte (Economie)

Het promovendi is gericht op het aantrekken van de topstudenten uit Azië en daarbuiten, en trainen ze om te gaan met grensonderzoek in de economie.

Toelatingsvoorwaarden

Een goede masteropleiding in de economie is rechtstreeks vereist voor toelating tot het promotieprogramma. Studenten met een sterke honours diploma (eerste klas of tweede bovenste) in de economie of een goede kwantitatieve achtergrond, zoals in wiskunde, statistiek, natuurkunde, techniek, operatieonderzoek, enz .; kan worden overwogen voor directe toegang tot het promotieprogramma.


Aanvragers wiens moedertaal of medium van universitaire instructie niet in het Engels is, dienen de TOEFL (Test of English als vreemde taal) of IELTS (International English Language Testing System) in te dienen als bewijs van hun taalvaardigheid in de Engelse taal.

Coursework Vereisten

Een promovendus is verplicht om een ​​minimum van 15 modules (4 MC's elk) te voltooien om aan het coursework vereiste te voldoen. Zeven hiervan moeten op 6000 niveau zijn (verplicht: micro-economie, macro-economie, econometrie, wiskundige economie en EC6770, onderzoeks seminar). De overige modules mogen van 5000 of 6000 niveau modules worden genomen. PhD-studenten kunnen zich voor EC6101, EC6102, EC6103 en EC6104 alleen registreren nadat ze EC5101, EC5102, EC5103 en EC5104 hebben gevolgd en doorgegeven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Duration
Duur
1 - 5 jaar
Voltijd
Information
Deadline
Locations
Dates