Doctor of Philosophy (PhD)

NIE biedt hogere diploma studies door onderzoek naar de graad Doctor of Philosophy (PhD) in lijn met de toenemende nadruk op onderzoek op het gebied van Humanities, Onderwijs, Wetenschappen en lichamelijke opvoeding.

Aanvragers die de promotiegraad promoveert, zullen een zelfstandig maar begeleid onderzoek volgen in een erkend vakgebied van gevorderde studie, op grond waarvan een proefschrift tussen 70.000 en 100.000 woorden moet worden ingediend. Een promovendus geschreven in de Chinese taal mag niet meer dan 200.000 Chinese karakters overschrijden. De toekenning van de onderzoeksgraad is volledig gebaseerd op het werk dat in het proefschrift wordt gepresenteerd.

bekwaamheidsexamen

Een streng systeem wordt gebruikt om de kandidaten voor te bereiden in de onderzoeksfase. In de eerste fase van de PhD-studie moeten de kandidaten een kwalificerend onderzoek afleggen.

Voltijds kandidaten

In de eerste 12 maanden van de studie wordt u verplicht om de Kwalificerende Examen eisen zoals aangegeven in 1 en 2 hieronder te voltooien:

  1. Woon lessen bij en sla de examens af van 6 afgestudeerde niveau cursussen gekozen uit de masteropleidingen van de universiteit of van goedgekeurde speciale vakken en
    behaal een gemiddelde B-graad, en geen cursus moet een cijfer hebben van minder dan C +
  2. Verstuur een diepgaande literatuuroverzicht van een goedgekeurd onderzoeksonderwerp

Parttime kandidaten

In de eerste 24 maanden van de studie moet u voldoen aan de vereisten voor kwalificerende examens zoals aangegeven in 1 en 2 hierboven.

Vrijstelling van cursussen

Vrijstelling van cursussen kan door de decaan worden verleend indien u geacht hebt voldoende cursussen in het betreffende vakgebied op een afgestudeerd niveau aan een erkende universiteit te hebben gedaan. U zou minimaal drie vakken moeten afronden nadat u vrijstellingen hebt toegestaan.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van National Institute of Education, Nanyang Technological University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd