Lees de Officiële Beschrijving

Doctor in de wijsbegeerte in technologie

Onze Ph.D. programma in technologie zal zich vooral richten op creatief onderzoek. Graduate studenten hebben de gelegenheid om nauw samen te werken met faculteitsleden op een breed scala aan spannende onderzoeksprojecten. Uitstekende kansen zijn beschikbaar voor studenten om te worden gedompeld in een levendige onderzoeksintensieve omgeving.

De Doctor of Philosophy (Ph.D.) programma in Technology focuseert zich vooral op creatief onderzoek. Graduate studenten hebben de gelegenheid om nauw samen te werken met faculteitsleden op een breed scala aan spannende onderzoeksprojecten. Uitstekende kansen zijn beschikbaar voor studenten om te worden gedompeld in een levendige onderzoeksintensieve omgeving. Het doel van dit programma is het creëren van nieuwe kennis die nodig is voor de ontwikkeling van landen in de regio en het voorbereiden van afgestudeerden voor uitdagende carrières in de industrie / academie / onderzoek en ontwikkeling (O & O) organisaties in de wereldeconomie.

Duur van het programma

Dit programma leidt tot de graad Doctor of Philosophy (Ph.D.). Een student met een master's degree in Technology Information Pack Aziatische Universiteit moet het programma voltooien binnen een bepaalde periode van niet minder dan vijf semesters en niet meer dan zes academische jaren. Een student met een bachelor diploma moet het programma binnen een bepaalde periode van ten minste zeven semesters en niet meer dan acht academische jaren voltooien.

Curriculum Structuur

Het Ph.D-programma bestaat uit een onderling verbonden reeks van 'onderwerpen' die in een progressieve volgorde worden geregeld. Individuele onderwijskursussen zijn typisch ontworpen om een ​​creditwaarde van 3 studiepunten te dragen en zullen door een enkel semester doorlopen. Een student met een master's degree moet een totaal van 60 studiepunten bestrijken, bestaande uit 12 studiepunten van gedoseerde vakken en 48 studiepunten. Een student die slechts een bachelor diploma heeft, moet een totaal totaal van 84 studiepunten bestrijken, bestaande uit 12 studiepunten van gedoseerde vakken en 72 studiepunten.

Toelatingseisen

Alle aanvragers moeten voldoen aan de volgende algemene toelatingsvereisten alvorens tot de Aziatische Universiteit toegelaten te worden.
Op het moment van toelating moet de aanvrager in besit zijn van:

  • een bachelor diploma in technologische gebieden met inbegrip van wetenschappen, techniek of aanverwante vakken met een minimum GPA van 3,25 of een master's degree in technologische gebieden, waaronder wetenschappen, techniek of aanverwante vakken met een zeer goede academische record en / of thesis ervaring van een geaccrediteerde universiteit in Thailand of andere internationaal erkende universiteit;
  • vaardigheid in de Engelse taal.
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Juni 2019
Juni 2019
Duration
3 - 5 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Juni 2019