Doctor in de Internationale Betrekkingen

De arts van de Internationale Betrekkingen (DIR) programma is de hoogste graad die door de School van Genève van Diplomacy en ontwikkelt academische excellentie door nauwgezet onafhankelijk onderzoek, en de echte wereld toepasbaarheid.

De School van Genève van Diplomacy & Internationale Betrekkingen (GSD) verleent doctoraten aan de hand van twee verschillende modaliteiten:


Doctor in de Internationale Betrekkingen door Research

De GSD-DIR onderzoek programma biedt een unieke en spannende intellectuele omgeving voor de grondige en interdisciplinaire studie van de Internationale Betrekkingen en Diplomatie. Studenten kunnen hun doctoraal programma voort te zetten op afstand op een full-time (3 jaar) of part-time basis (6 jaar) met 9-10 verplichte on-site bezoeken aan Genève.

Het programma heeft al zeer bekwame en ervaren studenten uit de hele wereld, waaronder: Afghanistan, Bahrein, Frankrijk, Hongarije, India, Nigeria, Pakistan, Saoedi-Arabië, Zuid-Afrika, Spanje, Pakistan, Rusland en de Verenigde Staten. Studenten hebben ontwikkeld en zijn het uitvoeren van onderzoek in uiteenlopende sectoren zoals traditionele en nieuwe veiligheid, diplomatie, politieke economie, mensenrechten, geo-politiek en postkoloniale studies. GSD postdoctorale studenten werken nauw samen met hun begeleider toegewezen en werken intensief te ontwikkelen op het hoogste niveau van het potentieel van elke kandidaat, zowel van methodologische en theoretische standpunten.

Promovendi zullen naar verwachting bijdragen aan de GSD onderzoeksprofiel door te worden aangesloten als Research Fellows aan de Globecraft® Institute .


Toelatingseisen

Een eerste of 2: 1 eerste graad en een MA in een onderwerp met betrekking tot de cursus. Gelijkwaardige buitenlandse diploma's aanvaardbaar zijn. Een gedetailleerd onderzoeksvoorstel (5.000 woorden) van uw voorgenomen onderzoek samen met een bewijs van Engels taalvaardigheid.


Doctor in de internationale betrekkingen door Dossier

De DIR door Dossier wordt toegekend door GSD aan vooraanstaande autoriteiten op het gebied van de betrokken studie. Deze prestigieuze doctoraat erkent wetenschappelijk werk van grote onderscheiding, impact en originaliteit.
Entry en Graduation Vereisten

De kandidaat legt een dossier die een minimum van 8 wetenschappelijke papers gepubliceerd door de meest representatieve internationale tijdschriften of een boek uitgegeven door een top uitgeverij GSD. Een commissie gevormd door GSD en externe examinatoren zullen worden gecreëerd om elk afzonderlijk geval te beoordelen. Alleen uitstekende werk zal worden beschouwd. Kandidaten zullen naar verwachting worden leidende autoriteiten op het gebied van de betrokken studie.

In aanmerking te komen:

  • 10 jaar na het behalen van een Master's Degree van een erkende universiteit.
  • 6 jaar na het behalen van een doctoraat van een erkende universiteit.


Succesvolle kandidaten zullen worden benoemd Honorary Research Fellows aan de Globecraft® Institute.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum