Lees de Officiële Beschrijving

Doctor in het ministerieprogramma

De Dokter van het Ministerie (D.Min.) In Bijbelse Preaching is een programma dat is ontworpen om pastoren en kerkleiders te helpen hun prediking en leiderschap naar het volgende niveau te brengen. Studenten zullen deelnemen aan een reeks seminars en een geregeld ministerieproject om hun begrip van bijbelse prediking te verbeteren en hun predikende geschenken verder te ontwikkelen.

De doctoraat van het ministerie is een professionele doctorandus die zich vooral richt op de praktijk van het ministerie. De educatieve ervaringen in de D.Min. programma bij Anderson University wordt geleverd via een hybride aanpak, waarbij onafhankelijke en online studie plaatsvindt, drie weken lange seminars (twee op de campus, één in een geselecteerde stad), drie evenementen op basis van evenementen en ontwikkeling en implementatie van een belangrijk ministerieproject en daaropvolgende proefschrift. Van de student wordt verwacht dat het project wordt gepland, uitgevoerd en geëvalueerd op een niveau dat geschikt is voor een promovendus.


Na afloop van de cursus, D.Min. De studenten moeten een ministerie van het ministerie van het ministerie afronden, dat van toepassing is op de bediening van de minister.


Maximaal 15 studenten per jaar worden toegelaten tot de D.Min, in Bijbelse Preaching, om elke student te verzekeren van sterke begeleiding en begeleiding op een passend niveau.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum