Lees de Officiële Beschrijving

Doctor of Ministry


De wereld verandert en de verwachtingen stijgen. Oplossingen van gisteren niet lijken te werken en het is moeilijk om te weten wat te doen. Raak niet in paniek. Talbot kan helpen. Wij willen u helpen vernieuwen, vernieuwen en opnieuw uitrusten voor waar God u roept in de bediening. Ons doel is niet om u op in onze vorm, maar om u te helpen alles wat God heeft geroepen en begaafd u. Talbot's Doctor of Ministry graad is niet bedoeld als een onderzoeks- of academische graad, maar is ontworpen om deelnemers te helpen ontwikkelen van hun vaardigheden en inzicht in de ruimste zin in de parochie, para of zendingswerk. De D.Min. graad is vergelijkbaar met een JD of MD-in die het biedt studenten met een praktische opleiding voor het werken met mensen, in plaats van een puur research-georiënteerde aanpak. De D.Min. graad is bedoeld voor degenen die werkzaam zijn in een full-time bediening capaciteit. De residentie deel van het programma is ontworpen in drie jaar worden afgerond. U wordt ieder jaar in de klas gedurende twee opeenvolgende weken voor drie jaar. Mensen komen van over de hele wereld om deel te nemen aan dit programma. Onze nabijheid van Los Angeles maakt ons overal toegankelijk. De kosten van het programma is redelijk en ontworpen om te passen in uw budget. Wij willen u helpen uw maximale impact in de bediening te maken. Als dit is wat je wilt. . .Lees verder.


Strategie


Wij bieden geen traditionele Dmin. programma. Dit is niet een 'opgewarmd dan' MDiv programma. Het is de eerste-klasse, ministerie gericht onderwijs u altijd al wilde. Hoe werkt dit programma uit elkaar staan? Talbot's Doctor of Ministry programma is:


Cohort Based


In plaats van studeren met vreemden, zal u aan boord voor een academische pelgrimstocht met klasgenoten die jouw passie delen. Hoewel je kan afkomstig zijn van verschillende geografische en ministerie achtergronden, zul je vriendschappen die een leven lang meegaan te vormen.


Faculteit-Mentor Led


Leren plaatsvindt binnen relaties. Onze professoren niet alleen 'informatie bommen' te laten vallen op je. De faculteit zijn erkende experts in hun vakgebied, die hun leven willen delen, evenals hun inzichten. Van start tot finish, en daarbuiten, onze faculteit-mentoren zorg over jou als persoon. Zelfs als je je diploma hebt voltooid, zullen ze de tijd om te zien wat ze kunnen bieden uit de middelen van hun ervaring.


Beoefenaar Sensitive


Krijgt u de gelegenheid om zich te concentreren op een specifiek aspect van de bediening hebben. Talbot biedt tal van speciale nummers, niet een generieke "one size fits all" programma, om u te helpen diepgaande expertise te ontwikkelen op het gebied van bediening die je gepassioneerd over bent. Wij zullen uw tijd niet verspillen met academische drukke werkzaamheden. Uw opdrachten zullen worden geïntegreerd in en ontworpen om je bediening te helpen. Dit programma is intens praktisch.


Geestelijke vorming Oriented


Veel christelijke leiders niet ontwikkelen van de geest en het spirituele karakter noodzakelijk voor een effectieve bediening. Faculteit-mentor en Talbot het Instituut voor geestelijke vorming zal u helpen op het gebied van geestelijke groei en ziel zorg.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Biola University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
6 jaar
Voltijd
Prijs
17,000 USD
voor de hele graden
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019