Beheer Ph.d. Programma

LUISS Guido Carli University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beheer Ph.d. Programma

LUISS Guido Carli University

De PhD in Management is een intense en strenge vierjarig programma dat de student rust met het onderzoek vaardigheden om wereldwijd toonaangevende experts geworden in hun gekozen gebied van studie. Het programma is volledig in het Engels.

Onder leiding van een internationaal gerenommeerde docenten, studenten voeren onafhankelijke veld op basis van onderzoek in de strategie, innovatie en ondernemerschap, marketing, boekhouding, en corporate finance. Afgestudeerde studenten vinden plaatsing in de eerste plaats in de academische en onderzoeksinstellingen, evenals in grote consultancy organisaties en bedrijven.

De eerste twee jaren van het programma zijn gewijd aan cursussen, terwijl het derde en vierde jaar zijn gewijd aan onderzoek en het proefschrift. Om een ​​programma aangepast aan hun interesses te ontwikkelen, worden de studenten aangemoedigd om onderzoekservaring op te doen door nauw samen te werken met de LUISS faculteit en aan ten minste één semester doorbrengen op een internationaal gerenommeerde onderzoeksuniversiteit. Gedurende het programma, worden de studenten blootgesteld aan seminars en workshops over de publicatie strategieën en benaderingen op de internationale arbeidsmarkt.

rwyj

Toelating en aanmelding

Posities beschikbaar voor inschrijving voor het doctoraat in Management

Academisch jaar 2017/2018

LUISS nodigt uitstekende kandidaten toe te passen voor de PhD-programma in Management. Het promotieonderzoek is een intense en strikt programma dat de student rust met het onderzoek vaardigheden om wereldwijd toonaangevende experts op het gekozen gebied van onderzoek geworden. Onder leiding van een internationaal gerenommeerde docenten, studenten voeren onafhankelijke field-based onderzoek in de strategie en organisatie, innovatie en ondernemerschap, marketing, boekhouding, corporate finance, en bedrijfsethiek, verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Het promotieonderzoek is een 4-jaar full-time programma. Alle lessen worden gegeven in het Engels. Afstuderen studenten stage te vinden in de eerste plaats in de wereld van het onderzoek, zowel academische als niet-academische, maar ook in grote consultancy organisaties en bedrijven.

LUISS biedt tot zeven beurzen tot de promotie bij te wonen. Toegelaten studenten krijgen een financiële steun pakket dat een collegegeld ontheffing en een toelage van circa omvat. 12.500 € netto per jaar te dekken de kosten van levensonderhoud gedurende de 4 jaar van de opleiding. Daarnaast hebben studenten toegang tot financiering voor onderzoek reizen, evenals een subsidie ​​increment als zij een bezoek aan periode bij een prestigieuze internationale universiteit door te brengen.

Voor het aanvragen van de LUISS PhD-programma in Management, kunt u terecht op de pagina: hoe toe te passen.

Toepassingen zijn te wijten door 20e april 2017.

Het PhD-programma bestaat uit vier jaar full-time studie. De eerste twee jaar zijn gewijd aan cursussen, terwijl de derde en vierde jaar zijn gewijd aan onderzoek en het proefschrift. Jaar 1 bestaat uit disciplinaire cursussen in het management en onderzoeksmethoden. Jaar 2 is gewijd aan cursussen over een gekozen gebied van specialisatie, afgesloten met de ontwikkeling van een onderzoeksvoorstel. Jaren 3 en 4 zijn gewijd aan onderzoek en voorbereiding proefschrift, met als hoogtepunt de indiening en verdediging van het proefschrift. Om een ​​programma aangepast aan hun interesses te ontwikkelen, worden de studenten aangemoedigd om onderzoekservaring op te doen door nauw samen te werken met de LUISS faculteit en aan ten minste één semester doorbrengen op een internationaal gerenommeerde onderzoeksuniversiteit.

Recente plaatsingen omvatten Bocconi University (I), Carlos III University (ES), Copenhagen Business School (DK), Universiteit van Hamburg (DE), Universiteit van Leuven (B), en de Universiteit van San Francisco State (US).

De 2017/2018 brochure komt binnenkort online.

HOE AANVRAGEN

Het verzoek om toelating moet on line worden ingediend in april, 20 2017. Om ervoor te zorgen dat wij uw aanvraag in behandeling is het noodzakelijk dat u een volledige aanvraag in te dienen. U moet alle gevraagde documenten te uploaden, en verstrekt correct scheidsrechter gegevens via onze online applicatie systeem.

nu van toepassing

Vereisten

Studenten die voor de doctoraatsopleiding moet een Laurea Magistrale of een Laurea (vecchio ordinamento) of een andere gelijkwaardige buitenlandse (master) diploma uiterlijk op 31 juli 2017 voltooid.

Toepassing

Samen met het aanvraagformulier studenten moeten uploaden:

verplichte documenten

 • een certificaat / autocertification waarin de examens zat, de rang verkregen in elk van de examens, het Grade Point Average en de mate waardering (voor elke graad gehouden);
 • curriculum vitae met vermelding van de kwalificaties
 • Identiteitskaart / paspoort
 • een lijst van publicaties in gebieden die relevant zijn voor de doctoraatsopleiding
 • 2 referentie brieven van een hoogleraar aan de universiteit;
 • een onderzoeksvoorstel (max.3 pagina's)

electieve documenten

 • certificaat van het Engels Kennis (ig IELTS O TOEFL)
 • GMAT certificaat
 • Publicatie n. 1
 • Publicatie n. 2
 • Publicatie n. 3

Toelatingsprocedure

Volledige aanvragen worden door de Academic Selection Committee. De selectie is gebaseerd op de bovengenoemde documenten en andere academische diploma's en certificaten die de kandidaten zou willen om mee in te dienen bij hun aanvraag (zoals GMAT en / of certificaten van Kennis van het Engels).

Interview

Het Academisch Selection Committee zal short list en interview een geselecteerd aantal kandidaten.

interview datum

Van 22 mei-16 juni, 2017. In het geval van buitenlandse kandidaten, zal Skype interview worden geregeld.

Application resultaat

Successuful kandidaten officiële kennisgeving ontvangen van de Ufficio Dottorati. Studenten met een door een buitenlandse instelling toegekend masterdiploma zal een juridische transcript vertaald in het Italiaans samen met een Certificaat van Validation (dichiarazione di valore), uitgegeven door een Italiaanse diplomatieke Office uit hetzelfde land waar de graad is toegekend nodig.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op February 8, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Information
Deadline
Contact school
Locations
Italiƫ - Rome
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2018
Italiƫ - Rome
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school