Lees de Officiële Beschrijving

Bezigheidstherapie Doctoraatsprogramma

Het Rocky Mountain College doctoraatsprogramma van Rocky Mountain College is een van de eerste in Montana gevestigde ergotherapieprogramma's in de staat Montana. Als een post-baccalaureaat, instapniveau professionele doctorale graad, moeten aanvragers voldoen aan alle eisen voor een bacheloropleiding voorafgaand aan toelatingsexamen in het programma. De totale duur van het programma is 115 credit-uren, 3,0 jaar (negen semesters). Het curriculum omvat twee 12-weekse veldwerkervaringen en een 16-weekse doctoraatservaring.

Wat is bezigheidstherapie?

Bezigheidstherapeuten vragen wat voor u belangrijk is? niet Wat is er met je aan de hand?

In de eenvoudigste bewoordingen helpen bezigheidstherapeuten en bezigheidstherapeuten mensen gedurende de hele levensduur deel te nemen aan de dingen die zij willen en moeten doen door het therapeutisch gebruik van alledaagse activiteiten (beroepen). Algemene bezigheidstherapeutische interventies omvatten het helpen van kinderen met een handicap om volledig deel te nemen aan school en sociale situaties, mensen helpen herstellen van letsel om hun vaardigheden te herwinnen en ondersteuning bieden aan oudere volwassenen die fysieke en cognitieve veranderingen ondergaan (AOTA.org).

RMC OTD Mission Statement

Het Rocky Mountain College doctoraat in bezigheidstherapieprogramma bereidt clinici, opvoeders, onderzoekers en toekomstige leiders in het vak voor door middel van geëngageerde, ervaringsgerichte en empirisch onderbouwde onderwijskansen om kennis over de gezondheidsvoordelen van bezetting uit te breiden en die kennis naar verschillende therapeutische settings te vertalen.

We bereiken deze missie door onze kernwaarden vast te leggen:

  1. waarde hechten aan interdisciplinaire therapeutische benaderingen (Thread 1)
  2. diversiteit en betrokkenheid van de gemeenschap omarmen (thread 2)
  3. levenslang, evidence-based leren bevorderen (thread 3)
  4. pleiten voor de fundamentele waarde van op beroep gebaseerde klantgerichte dienstverlening om de gezondheid, het welzijn en de kwaliteit van leven van de patiënt te verbeteren (thread 4)

Directeur van het oprichtingsprogramma

Ik ben gepassioneerd door het beroep van ergotherapie. Ik heb zowel pediatrie als geriatrie geoefend in North Carolina, Texas, Kansas en Virginia. De afgelopen vier jaar ben ik OT-programmadirecteur geweest aan de James Madison University in Virginia. Na 30 jaar is het tijd om thuis te komen. Ik ben zo blij dat ik samen met Rocky Mountain College een klinisch doctoraat in ergotherapie kan aanbieden.

Twylla M. Kirchen, Ph.D., OTR / L

RMC OTD-programma, oprichtende directeur
twylla.kirchen@rocky.edu
Curriculum vitae
540.746.6640

De ergotherapie Doctor Ras op het Rocky Mountain College wordt momenteel geaccrediteerd door de Accreditatie Raad voor Ergotherapie Therapie Onderwijs (ACOTE); 4720 Montgomery Lane; Suite 200; Bethesda, MD 20814-3449; 301-652-2682; www.acoteonline.org. Prestatiegegevens van het programma van het nationale certificatie-examen voor beroepstherapie (NBCOT) Nationaal certificeringsexamen voor alle scholen is beschikbaar op de NBCOT-website. Rocky Mountain College NBCOT Nationale certificeringsexamengegevens zijn beschikbaar wanneer het programma volledige ACOTE-accreditatie ontvangt en nadat het eerste studentencohort voor het examen zit.

Graduatievereisten

Studenten moeten voldoen aan de volgende vereisten om met een professionele graad af te studeren aan het RMC OTD-programma:

  1. Voltooi alle academische vereisten en sta goed voor het college.
  2. Voorzover dergelijke informatie onder de aandacht van het College wordt gebracht, dient u het vereiste professionalisme, karakter en professionele belofte in het oordeel te tonen.
  3. Alle financiële verplichtingen die verschuldigd zijn aan het college op bevredigende wijze oplossen.
  4. Demonstreer competentie van technische normen.

De eindverantwoordelijkheid voor de voltooiing van de afstudeereisen is die van de student en bijgevolg moet elke student niet alleen bekend raken met het curriculum, maar ook met de academische regels van het College.

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op April 30, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Prijs
12,000 USD
Prijs per semester.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019