Lees de Officiële Beschrijving

FPM-ABPM programma is ontworpen om studenten met professionele vaardigheden geschikt voor een loopbaan in het beheer van het onderwijs uit te rusten, onderzoek, training en consultancy posities zowel binnen als buiten de academische wereld. Studenten kiezen hun vakgebied uit gebieden, waar de industrie eisen en het Instituut heeft expertise. Het Instituut FPM-ABPM geleerden wordt verwacht dat zij een leidende rol in het voldoen aan de natie de toenemende behoefte aan diepere analytische vaardigheden en praktisch relevant onderzoek op het gebied van management spelen. Het programma baseert zich op Indiase en wereldwijde ervaring in het doctoraal onderwijs in het management en diverse betrekking velden. Het programma is ook ontworpen om te dienen als locatie voor het voeden van verschillende academische debat over het beheer van onderzoek en activiteiten van CARP. De structuur van het programma omvat een belangrijk onderdeel van de opleiding voor onderzoek, gefaciliteerd door zowel in-house en gastonderzoekers. FPM-ABPM deelnemers wordt verwacht dat zij een diep begrip op het gebied van onderzoek door hen geselecteerde ontwikkelen.

De minimale duur van het programma is vier jaar en de maximaal toegestane periode van zes jaar. Studenten niet aan de eisen binnen deze periode te voltooien worden geacht uit het programma te hebben teruggetrokken. Voor de eerste twee jaar, de student doet natuurlijk het werk en in de daaropvolgende jaren dat hij / zij doet proefschrift werk.

Post-afgestudeerden van elke discipline met ten minste 55% merken met een diploma of een gelijkwaardige opleiding Bachelor's verkregen na een minimum van drie jaar werk, na het hoger secundair onderwijs (10 +2) of gelijkwaardig, kunnen een aanvraag indienen. Degenen die beroepskwalificaties zoals CA, ICWA en CS die gelijkwaardig zijn aan een postgraduaat worden beschouwd bezitten en ten minste 55% merken, komen ook in aanmerking.

In aanmerking komende kandidaten met een van de volgende score wordt opgeroepen direct voor Presentatie en Interview:

* CAT (scores van twee jaar oud met vereist afgesneden) zoals besloten door de IIPMB.

* GMAT / GRE (niet ouder dan vijf jaar)

* UGC-CSIR-JRF/NET (scores niet ouder dan vijf jaar) in relevante vakgebied.

* ICAR NET (scores niet ouder dan 5 jaar)

NRI's en buitenlandse kandidaten met geldige scores kunnen een aanvraag indienen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juli 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
- INR 35.000-50.000 pa
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum