DBA Arts of Business Administration

University of Stirling

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

DBA Arts of Business Administration

University of Stirling

Overzicht

Onze innovatieve Doctor of Business Administration (DBA) is gericht op ervaren professionals en ontwikkelt zowel uw onderzoeks- als praktijkervaringsvaardigheden, zodat u kunt doorstromen naar senior rollen in management en aanverwante zaken.

DBA-afgestudeerden kunnen op universiteiten werken als door onderzoek geleide academici of in de industrie als door onderzoek geïnformeerde senior managers, consultants en bedrijfsleiders. In deze cursus ontwikkel je onderzoekcompetentie op PhD-niveau in combinatie met de diepgaande en reflectieve kennis van managementtheorie en de praktijk die je hebt opgedaan in een traditioneel DBA-programma.

Wij bieden een begeleide, stapsgewijze overgang, zodat u succesvol doctoraatsonderzoeker en -beoefenaar kunt worden, ongeacht welke eerdere training u heeft gehad. Onze DBA-cursus helpt je om een ​​reflectieve, zelfkritische professional te worden. Je leert vaardigheden, technieken en werkwijzen om baanbrekend onderzoek uit te voeren en tegelijkertijd theoretische en praktische kennis op te bouwen in de voorhoede van bedrijfs- en managementonderzoek. Na het succesvol afronden van de cursus bent u klaar om de druk en uitdagingen van een steeds dynamischer wordende bedrijfsomgeving succesvol te beheren en om originele en creatieve oplossingen te bieden voor het oplossen van nieuwe problemen.

Onze unieke focus op het aanleren van fundamentele zakelijke en onderzoeksvaardigheden biedt u ook tijd voor academisch onderzoek. Je ontwikkelt een grondig begrip van managementtheorie in kerndisciplines. Met dit hogere niveau van inzicht, zul je in staat zijn om puur toegepast onderzoek in je organisatie uit te voeren met een groter vermogen of werk binnen de academische wereld, waardoor je twee loopbaantrajecten open houdt.

Cursus flexibiliteit

Deze cursus wordt full-time en part-time aangeboden. Voltijds aanwezigheid is vereist tijdens de semesters in de jaren 1 en 2. Er is meer flexibiliteit van waar te worden gebaseerd op semester en gedurende het hele jaar 3, met de mogelijkheid om in het buitenland te verblijven. Niet-EU studenten met een Tier 4 visum moeten advies inwinnen over hoe dit kan worden opgevangen.

Leer van de experts

U zult leren van en onder toezicht staan ​​van wetenschappelijke medewerkers die wereldwijd bekend zijn, gerespecteerd worden in hun vakgebied en uitgebreide onderzoeks-, bedrijfs- en consultancyervaring hebben.

De University of Stirling Management School

Op de University of Stirling Management School staat het principe van verantwoord ondernemen, beleid en praktijk centraal in alles wat we doen. Deze visie helpt ons onze studenten effectief uit te rusten met de vaardigheden om op te treden als wereldburgers, die in staat zijn om tegemoet te komen aan de behoeften van de maatschappij.

Als lid van de Chartered Association for Business Schools hebben we sterke banden met de industrie en hebben we onlangs het Small Business Charter gekregen voor betrokkenheid bij lokale en regionale ondernemingen.

We zitten wereldwijd in een elitegroep van bedrijfsscholen - en een van de slechts 14 in het Verenigd Koninkrijk - die accreditatie hebben van de Association of MBA (AMBA) voor zowel onze MBA- als MSc Business- en Managementcursus (MBM).

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Een innovatieve cursus die u zowel professionele management- als onderzoeksvaardigheden biedt

# 2 Je wordt onderwezen door academisch deskundig personeel met uitgebreide zakelijke en consultancy-ervaring

# 3 Een kans om brancheverbindingen te leggen en contacten te leggen met senior executives en wetenschappers via gastcolleges, workshops en consultancyprojecten

Cursus details

In jaar 1 en 2, tijdens de voltijdopleiding, heb je modules gegeven gedurende twee semesters per jaar (van september tot december en van januari tot mei). Je werkt ook aan twee onderzoeksprojecten die worden gesuggereerd en begeleid door een vooraanstaande onderzoeksuniversiteit. De projecten zullen door de jaren heen lopen en worden afgesloten in de zomerperioden van jaar 1 en 2 (mei tot augustus).

In jaar 3 ontwikkel je je jaar 2-project tot een belangrijke originele bijdrage aan de kennis gepresenteerd in een proefschrift. Voor de toekenning van de DBA moet je het project met succes afronden met academische nauwkeurigheid en praktische relevantie aantonen. Om de onderscheiding te verdienen en te voldoen aan de eisen voor onderzoeksoutput op doctoraal niveau, zal uw indiening in jaar 3 een bijdrage leveren aan de verbetering van de professionele managementpraktijk, alsook bijdragen aan kennis via de toepassing en ontwikkeling van theoretische kaders, methoden, en technieken.

Gedurende de hele cursus ontvang je ondersteuning om je onderzoeksprojecten in academische tijdschriften te publiceren. Dit zal je loopbaanontwikkeling ondersteunen, vooral in de academische wereld, en je in staat stellen om een ​​brede en duurzame bijdrage aan het veld te leveren tijdens je DBA.

Je moet fulltime aanwezig zijn tijdens de semesters in de jaren 1 en 2, maar er is meer flexibiliteit van waar te worden gebaseerd op semester en gedurende het hele jaar 3 (en, indien van toepassing, jaar 4). Deze flexibiliteit kan zich ook uitstrekken tot het feit dat u in het buitenland begeleid wordt voor veldwerk, hoewel niet-EU studenten op Tier 4-visa advies moeten inwinnen over de mate van flexibiliteit en hoe dit kan worden opgevangen.

Studenten die alle credits in alle jaren afronden, zullen afstuderen bij de DBA. We beseffen echter dat dingen kunnen veranderen, dus we hebben opties om de cursus elk jaar te verlaten en nog steeds een diploma te behalen met een prestigieuze kwalificatie. Studenten die met succes een minimum van 180 credits behalen in jaar 1 kunnen het programma verlaten met een MBA. Studenten die met succes alle 180 studiepunten in jaar 2 hebben voltooid, kunnen het programma verlaten met een MRes in bedrijfs- en managementonderzoeksmethoden. Verschillende certificaten, diploma's en graden zijn beschikbaar als minder credits zijn voltooid.

Onderwijs

Het onderwijs wordt gegeven door middel van lezingen, workshops, seminars en computerlokalen, samen met projectwerk.

Beoordeling

Je wordt beoordeeld door een combinatie van examens en cursussen, inclusief schriftelijke opdrachten en presentaties.

Course director

Professor George Burt

44 (0) 1786 467407

dba@stir.ac.uk

Belangrijkste medewerkers

We hebben academici van hoog niveau beschikbaar om DBA-studenten te begeleiden. Ze zijn wereldwijd bekend, worden gerespecteerd in hun vakgebied en hebben uitgebreide zakelijke en consultancy-ervaring. Ze publiceren baanbrekend onderzoek - nieuwe kennis is een integraal onderdeel van ons onderwijs.

Vergoedingen - 2018/2019

Totale programmakosten:

  • Overzees: £ 50.200
  • Home / EU: TBC
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 24, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
36 maanden
Voltijd
Price
Prijs
50,200 GBP
Totale programmakosten: Overseas: £ 50,200 - Home / EU: TBC
Locations
Verenigd Koninkrijk - Stirling, Schotland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates