StockSnap_ZYW8MGFQKZ

DBA - Doctor in de handelswetenschappen

Een doctoraat is niet alleen een zeer hoge wetenschappelijke prestatie en een vaak nog hogere persoonlijke mijlpaal, maar ook een slimme en duurzame investering in de professionele toekomst. Met de DBA aangeboden door Munich Business School (MBS) in samenwerking met de Sheffield Hallam University (SHU), kunnen studenten hun academische of zakelijke loopbaan een impuls geven in een internationale en flexibele omgeving die hen niet nodig heeft om hun professionele loopbaan uit te stellen.

DBA - Doctor of Business Administration in een oogopslag

PROGRAMMA START

oktober

TAAL VAN INSTRUCTIE

Engels

LOOPTIJD

48 maanden

FORMAAT

Deeltijd

STUDIES IN HET BUITENLAND

Internationale modules aan de Sheffield Hallam University (SHU)

TOELATING

  • Master's degree in business, management of een aanverwant gebied
  • Bij voorkeur 5 jaar managementervaring

COLLECTIE

€ 36.000

OFFICIEEL GOEDGEKEURD

De Doctor of Business Administration-programma aan de Munich Business School in samenwerking met Sheffield Hallam University is officieel goedgekeurd door het Beierse ministerie voor Wetenschap, Onderzoek en de Kunsten.

Over de DBA - Arts of Business Administration

De DBA is een op onderzoek gebaseerd doctoraatsideaal voor diegenen die enthousiast zijn over leren en die een verschil willen maken in de manier waarop management en professionele praktijken worden ontwikkeld in hun specialisme. Door te studeren voor een bedrijfspromotie kun je evidence-based onderzoek en een volledig proefschrift ontwikkelen, gelijk aan een doctoraat, terwijl je je carrière als senior professional of manager voortzet.

Het DBA-programma van Munich Business School en Sheffield Hallam University biedt u de mogelijkheid om belangrijke inhoudelijke onderwerpen te bespreken die onderzoek en vooruitgang in organisatie- en bedrijfskennis weerspiegelen. Verder wordt u begeleid bij elke stap van het ontwikkelen, plannen en beheren van uw doctoraatsproject.

Het DBA-programma van de Munich Business School is het eerste en enige DBA-programma in Beieren waarvoor het Beierse Ministerie van Onderwijs en Cultuur, Wetenschap en Kunst officieel de uitvoering van studieprogramma's en de geleiding van universitaire examens hebben goedgekeurd overeenkomstig artikel 86, lid 1 van de BayHSchG (Beierse universiteitswet).

5 Redenen voor de DBA

  1. Internationale graad
    De Doctor of Business Administration, DBA, vertegenwoordigt een zeer gerespecteerde academische graad die deuren naar en binnen de internationale zakenwereld kan openen. Na succesvolle afronding kunnen DBA-afgestudeerden ook de Duitse titel "Dr." gebruiken.

Hoge kwaliteit en erkenning
De DBA van MBS en SBS is een algemeen erkend doctoraatsprogramma waarvan de deelnemers profiteren van de uitstekende kwaliteit van onderzoek en onderwijs aan beide universiteiten. Flexibele instelling
Vanwege zijn flexibele instelling laat de DBA haar deelnemers toe om een doctoraat te behalen zonder hun loopbaan in de wacht te hoeven zetten. Gestructureerd programma
De DBA van MBS en SBS is gebaseerd op een zeer efficiënt modulair systeem en een programmastructuur die is ontworpen om voortgang en resultaten te vergemakkelijken. Sterke partners
Munich Business School en Sheffield Hallam University zijn beide internationaal gerenommeerde universiteiten die een team vormen van sterke en goed verbonden partners.

DBA - onze partner Sheffield Hallam University

Munich Business School biedt het parttime DBA-programma in samenwerking met Sheffield Business School (SBS), een van de belangrijkste faculteiten aan de Sheffield Hallam University (SHU) in Sheffield, Verenigd Koninkrijk. SHU staat bekend om zijn moderne faciliteiten, een dynamische benadering van lesgeven en leren en een hoge mate van studentondersteuning. Met 34.000 studenten uit meer dan 100 landen over de hele wereld en 3000 personeelsleden, is het een van de grootste en meest vooruitstrevende universiteiten van het VK. Profiteer van de £ 100 miljoen die SHU heeft geïnvesteerd in ultramoderne onderwijs- en leerfaciliteiten met nog eens £ 70 miljoen te investeren in de komende twee jaar.

Het onderzoeksprogramma van Sheffield Hallam stond in de top vijf van alle moderne universiteiten van het Verenigd Koninkrijk in het meest recente nationale Research Excellence Framework (REF) 2014. Het e-learningsysteem van SHU is een van de meest uitgebreide en meest geavanceerde in het land en biedt toegang tot middelen en ondersteuning waar en wanneer u ze nodig hebt. Een leercentrum vol bronnen met uitstekende IT-faciliteiten die 24 uur per dag, elke week van het jaar geopend zijn.

Sheffield Business School heeft een nationale en internationale reputatie voor het leveren van postdoctorale en professionele managementontwikkelingsprogramma's. Met meer dan dertig jaar ervaring in onderzoek en onderwijs in business en management, is SBS betrokken bij een breed scala aan puur en toegepast onderzoek, dat de meeste gebieden van business en management omvat.

DBA - Deelnemersprofiel

Het DBA-programma van Munich Business School en Sheffield Hallam University is ontwikkeld voor managers en leidinggevenden die:

  • voldoen aan de academische eisen van het programma,
  • kan bijdragen aan het leren van een klas in het programma en waarde toevoegen aan de studentenervaring,
  • profiteren van de leerervaring en bewijzen dat de DBA waarde zal toevoegen aan een reeds succesvolle carrière,
  • hebben leidinggevende en leiderschapspotentieel, uitstekende interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden, evenals een hoge graad van volwassenheid en motivatie.

Een integraal onderdeel van het programma is het cohort, de groep studenten die tegelijkertijd aan het programma begint en alle studieblokken samen bijwoont. Studenten in het cohort discussiëren met elkaar tijdens de studiestrategieën en leren van elkaar. Buiten de studieblokken kunnen de discussies worden voortgezet, waarbij studenten ideeën en ervaringen delen en elkaar ondersteunen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op January 13, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
48 maanden
Deeltijd
Prijs
36,000 EUR
Deadline
Vraag informatie aan
Application round 1 deadline. 29.07.2018 application deadline.
Op locaties
Op datum
Einddatum
Juni 29, 2020
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Application round 1 deadline. 29.07.2018 application deadline.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Application round 1 deadline. 29.07.2018 application deadline.
Einddatum
Juni 29, 2020