De Doctor of Business Administration (DBA) met een nadruk in Management, online aangeboden door het College of Doctoral Studies , is een meeslepende educatieve ervaring die strategische managementtheorie combineert met transformatieve bedrijfspraktijken.

Krijg diepgaande expertise in de competitieve behoeften van een wereldeconomie, perfect voor diegenen die organisatorische veranderingen of loopbanen in het hoger onderwijs willen bevorderen. Leer gedijen op een dynamische wereldwijde markt, gevormd door geopolitieke conflicten, big data-analyse, e-commerce, mobiele technologie en nog veel meer. Verbeter uw vaardigheden op het gebied van financieel management, planning, marketing, onderzoek en zakelijke besluitvorming in directe reactie op deze en andere constant evoluerende factoren. Verbreed uw perspectief en verscherp uw praktijk met onze unieke geïntegreerde casestudy, uw kans om een ​​complexe onderneming te creëren en te laten groeien en de componenten ervan opnieuw te evalueren als onderdeel van uw DBA-cursussen.

Het proefschriftproces is ook geïntegreerd in uw DBA-programma, een uniek kenmerk van doctorale studies aan de Grand Canyon University (GCU) . Regelmatige feedback en mentoring van de faculteit worden gegeven, beginnend met je allereerste cursus, waardoor je je uiteindelijke proefschrift tot in de perfectie kunt oppoetsen.

Online discussies en onsite residenties bieden mogelijkheden voor voordelig netwerken, uitwisselen en mentorschap terwijl je je onderzoek en schrijven verbetert. Dit omvat twee vierdaagse residenties, die on-site worden uitgevoerd met docenten en medeleerlingen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 19 andere vakken van Grand Canyon University »

Laatst bijgewerkt op August 15, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet