PHDSTUDIES

Deeltijd Doctor of Business Administration Programma's in Bedrijfskunde 2020 in Europa

Een doctoraat in Business Administration betekent de voltooiing van een op onderzoek gebaseerde programma gericht op de bouwstenen van hoog niveau overleg in het bedrijfsleven. Universiteiten over de hele wereld bieden concurrerende DBA's in landen als de Verenigde Staten, China, Australiƫ en Spanje.

 

Beheer van de wetenschap kunnen studenten en professionals nodig hebben, op het gebied van onderzoek, to-methode op basis van onderzoek naar bestuurlijke gebieden van zorg aan te pakken te voltooien. Wanneer het probleem is aangepakt, kan het geschikt strategieƫn moeten worden ontwikkeld.

 

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Doctor of Business Administration Programma Deeltijd in Bedrijfskunde in Europa

1 Resultaten in Bedrijfskunde, Europa Filter

Dba, Doctoraat in Management Science

ESM, Ecole de Management et de Communication
DBA
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Frans
Campus

De DBA, PhD in Management Science maakt afgestudeerde studenten van de MBA of houder van een master "Bologna" naar een scriptie over een onderwerp van het management problemen ...

Lees meer