PHDSTUDIES

Deeltijd Doctor of Business Administration Opleidingen in Bedrijfskunde in Zwitserland 2020

Een Doctor of Business Administration wordt verdiend door middel van een hoog niveau en op onderzoek gebaseerde academische opleiding gericht op de nodige kennis die nodig is voor de elite academische of consulting carrière. Programma's zijn vaak samengesteld van bedrijf Theorie, onderzoek Ontwerp en professionele ontwikkeling cursussen in aanvulling op de onafhankelijke studie. 

Management Science is een gebied dat oplossingen bijdraagt ​​aan het management problemen in vele industrieën. Het kan werknemers nodig hebben om strategieën van een bepaalde onderneming te identificeren en te begrijpen, en het nemen van die kwaliteiten en de integratie van hen in een groter plan van aanpak bedoeld om bestuurlijke problemen op te lossen.

Zwitserland (Duits: Schweiz, Frans: Suisse, Italiaans: Svizzera, Romaans:. Svizra Zwitserland heeft een aantal van de wereldberoemde universiteiten zoals ETH in Zürich, EPFL in Lausanne, IHEID in Genève, Universiteit van Lausanne of de Universiteit van St. Gallen. Houd in gedachten, het 's veel beter om de lokale taal te spreken, dus als je kunt ' t spreken het Frans, Duits of Italiaans, beter gaan voor een taalcursus eerste.

Deeltijd Doctor in Bedrijfskunde Programma's in Bedrijfskunde in Zwitserland

1 Resultaten in Bedrijfskunde, Zwitserland Filter

Dba, Doctoraat in Management Science

ESM, Ecole de Management et de Communication
DBA
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Frans
Campus

De DBA, PhD in Management Science maakt afgestudeerde studenten van de MBA of houder van een master "Bologna" naar een scriptie over een onderwerp van het management problemen ...

Lees meer