Filter
DBA
Canada Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top DBA Opleidingen in Canada 2019/2020

Een DBA, of Doctor of Business Administration, is een post-graduate, doctoraal programma dat is ontworpen voor zakelijke professionals met ervaring in hun vakgebied, evenals een meester 's in een business-gerelateerde academische discipline. Of het nu om een ​​ 's vermogen om een ​​leidinggevende of uitvoerende rol binnen een bedrijf, of in voorbereiding zijn om les te geven aan de universiteit te verbeteren, een DBA aan een universiteit in Canada is een lonende educatieve engagement. Een DBA programma aan een instelling voor hoger onderwijs in Canada zal de kandidaten te ontwikkelen 'analytisch, onderzoek en onderwijs mogelijkheden.

DBA kandidaten op universiteiten en business schools in Canada moet al beschikken over een MBA, MSc in een business-gerelateerd veld of een gelijkwaardige meester 's degree. Een belangrijk onderdeel van een DBA-programma is de op onderzoek gebaseerde scriptie, die kan putten uit een aantal zakelijke gebieden.DBA kandidaten aan universiteiten in Canada normaal kiezen voor een onderzoeksonderwerp dat betrekking heeft op hun professionele interesses, ervaring of toegang. Bij business schools in Canada, een aantal succesvolle gebieden van academische concentratie die DBA kandidaten hebben onderzocht in het recente verleden onder meer maatschappelijk verantwoord ondernemen, internationale zaken, globalisering, ethiek, supply chain management, ondernemerschap, sociale impact het management of leiderschap.

Als u het bezit van een post-graduaat in een verwante gebied en wil graag een Doctor of Business Administration (DBA) na te streven aan een universiteit of business school in Canada, scroll naar beneden om meer te lezen vandaag!

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Royal Roads University

De DBA is een op onderzoek gebaseerde doctoraatsprogramma gericht op toegepast zakelijk management onderzoek dat in de eerste plaats is ontworpen voor werkende profession ... [+]

programma beschrijving

De DBA is een op onderzoek gebaseerde doctoraatsprogramma gericht op toegepast zakelijk management onderzoek dat in de eerste plaats is ontworpen voor werkende professionals die ambities hebben om leider te zijn in hun vakgebied of sector en die zelfstandig origineel, impactvol onderzoek naar de praktijk van management willen ontwikkelen. Het is ontworpen om de sterke punten van het professionele doctoraat te combineren met de onderzoekswaarde en de striktheid die bij een meer traditionele Ph.D. Het programma is ontworpen om te beantwoorden aan de behoefte aan hoogwaardig, rigoureus, relevant en toegepast onderzoek dat theorie en praktijk overbrugt en bijdraagt aan de vooruitgang van de Canadese economie. Het programma is een 60-credits programma dat normaal vier jaar in beslag neemt. Het programma wordt geleverd in een gemengd model, via een combinatie van korte intensieve residenties en online cursussen. Een kandidatuursexamen, proefschrift en mondelinge verdediging zijn ook vereist.... [-]

Canada Victoria
Januari 2020
Engels
Deeltijd
4 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands