DBA

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

DBA

University of Nicosia

 • Duur (jaren): 3
 • Kwalificatie Toegekend: doctor in de handelswetenschappen
 • Kwalificatieniveau: doctoraat (derde cyclus)
 • Taal van de instructie: Engels en Grieks
 • Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

Een op onderzoek gebaseerd doctoraatsprogramma dat leidt tot de graad van Doctor of Business Administration DBA). De DBA research degree-programma bevat zowel onderwezen elementen (tijdens de eerste 18 maanden) en onderzoeks-elementen (aan de gang).

Het onderwezen element van de DBA bestaat uit vier cursussen op doctoraalniveau: persoonlijke en organisatorische reflecties, literatuurstudie, onderzoeksfilosofie, methodologie en methoden en analyse van informatie. Elk van de vier cursussen heeft 30 uur klassikale les. Dit omvat het lesgeven van aangezicht tot aangezicht, studenten die in groepen werken, presentaties van studenten, discussies, enz.

Verwacht wordt dat de onderwezen cursussen zullen worden beoordeeld via een opdracht van 7500 woorden in de lengte en wordt gevolgd door het proefschrift, dat is ongeveer 80.000 woorden (inclusief de delen van de opdracht van de cursussen).

Een onderscheidend kenmerk van het DBA-programma is de collegiale ondersteuning en interactie die het gevolg is van het hebben van een onderwezen element dat normaal binnen een groep wordt afgehandeld. Alle cursussen zullen een actieve, participatieve leerstijl omvatten, en de deelnemers zullen worden aangemoedigd om kennis en vaardigheden te ontwikkelen via groeps- en individuele projecten, variërend van de presentatie van hun eigen werk tot actieve kritieke taken. Studenten zouden genieten van een rijke en stimulerende werksfeer, waar iedereen zou kunnen bijdragen aan hun professionele leren. Bovendien zouden studenten van elkaar leren, omdat ze een open discussie voeren met hun klasgenoten en docenten.

De aangeleerde modules bieden doorlopende begeleiding bij werk in uitvoering. Dit zal helpen bij het bereiken van passende normen waar werk wordt ontwikkeld en besproken als een lopend en iteratief proces tussen kandidaat en lezingen. Hierna moeten studenten doorgaan met het invullen en indienen van de eindopdracht voor beoordeling.

Verder heeft de DBA 803 (Onderzoeksfilosofie, Methodologie en Methoden cursus) een beoordeelde presentatie (die plaatsvindt voor de faculteit en klas) en opdracht. Dit garandeert dat de studenten alle nodige ondersteuning en begeleiding krijgen.

De studenten kunnen worden gevraagd om aanvullende cursussen uit de masterprogramma's te volgen.

Carriere vooruitzichten

N / A

Toegang tot verdere studies

N / A

Beoordeling

Studenten moeten slagen voor alle beoordeelde werkvereisten van het programma (presentatie, opdrachten, definitieve goedkeuring van het voorstel, scriptie viva-examen). Er is geen schriftelijk examen. Studenten moeten de jaarlijkse evaluatie van de DPPC doorgeven.

Diploma uitreiking

Succesvolle afronding van de programmavereisten en slagen voor het viva-examen.

Leerresultaten

 1. Een substantiële bijdrage aan theoretische kennis en praktijk ontwikkelen;
 2. Geef inzicht in onderzoeks- en onderzoeksmethoden, begrijp de rol van een onafhankelijke onderzoeker, in staat om een ​​goed opgezet onderzoeksplan te ontwikkelen en uit te voeren, gericht op een bepaald doel en doelstellingen;
 3. Creëer, interpreteer en pas kennis toe via wetenschappelijk onderzoek dat publicatie verdient;
 4. Verwerven en aantonen van een goed begrip van een aanzienlijke hoeveelheid kennis in de voorhoede van de huidige bedrijfsconcepten en -processen;
 5. Conceptualiseren, ontwerpen en implementeren van een substantieel onderzoeksproject dat nieuwe kennis genereert die bijdraagt ​​aan theorie en praktijk;
 6. Geschikte onderzoek filosofieën, methodologieën en methoden ontwikkelen en implementeren.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Grieks
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op November 22, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
13,500 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2019
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school