PHDSTUDIES

Doctoraat Studies in Economische studies in Azië 2021

Moet men willen een carrière in business-gerelateerde academische of high-level consultancy voor bedrijven nastreven, zou men een doctoraat in Business Administration (DBA) nodig. DBA-programma's worden aangeboden door de business schools en de business afdelingen op bepaalde universiteiten. 

Economie en administratie is een hybride werkveld waarin professionals worden opgeleid in zowel macro- als micro-economie. Analyse van de geschiedenis en inzicht in economische principes, samen met kennis van financiën, openbaar beleid en zakelijke onderwerpen, stellen experts in staat om korte en lange termijn aanbevelingen te doen.  

Azië is de wereld 's grootste en meest bevolkte continent, voornamelijk gevestigd zijn in de oostelijke en noordelijke halfrond. Het beslaat 8,7% van de aarde 's totale oppervlakte en bestaat uit 30% van de landoppervlakte.

Doctor of Business Administration in Economische studies in Azië

2 Resultaten in Economische studies, Azië Filter

Doctoraat in de handelswetenschappen - DBA

Exeed College
DBA
sep 2021
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Campus
Online

Het programma begint met gestructureerde cursussen die zijn ontworpen om onderzoekscompetenties op te bouwen, gevolgd door een onderzoeksproject dat die competenties toepast o ...

Lees meer

DBA: Strategisch Management, Financiën

EMAS Eurasian Management & Administration School
DBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het is een eersteklas advies- en onderwijsprogramma voor diegenen die moderne managementvaardigheden moeten verwerven met de nadruk op het gebruik van praktische vaardigheden. ...

Lees meer