PHDSTUDIES

Doctors of Business Administration in Financiën in Azië 2021

Een Doctor of Business Administration (DBA) is een graad die door business schools en business faculteiten van sommige universiteiten na voltooiing van graduate onderwijs te worden voortgezet. Dit is de weg naar een carrière in geavanceerde business consulting of de academische wereld.

Het gebied van financiën kan worden onderverdeeld in persoonlijke, publieke en corporate finance. Elk deelgebied richt zich op het beheer van activa en schulden, vaak gericht op investment banking. Studenten van financiën kunnen hun opleiding te houden algemene of zich specialiseren in een bepaald gebied, zoals de boekhouding of corporate finance.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

DBA Opleiding in Financiën in Azië

2 Resultaten in Financiën, Azië Filter

Doctoraat in de handelswetenschappen - DBA

Exeed College
DBA
sep 2021
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Campus
Online

Het programma begint met gestructureerde cursussen die zijn ontworpen om onderzoekscompetenties op te bouwen, gevolgd door een onderzoeksproject dat die competenties toepast o ...

Lees meer

DBA: Strategisch Management, Financiën

EMAS Eurasian Management & Administration School
DBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het is een eersteklas advies- en onderwijsprogramma voor diegenen die moderne managementvaardigheden moeten verwerven met de nadruk op het gebruik van praktische vaardigheden. ...

Lees meer