DBA in de Verenigde Stirling in UK

Beste D.B.A's in de Verenigde Stirling in UK 2019

Master

Een Doctor of Business Administration (DBA) is een graad die door business schools en business faculteiten van sommige universiteiten na voltooiing van graduate onderwijs te worden voortgezet. Dit is de weg naar een carrière in geavanceerde business consulting of de academische wereld.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Stirling was historisch gezien een van de koninklijke bolwerken van het Koninkrijk van Schotland. Nu is het de thuisbasis van de Universiteit van Stirling, dat tussen de 11 en 12 duizend studenten, wat neerkomt op meer dan 80 nationaliteiten heeft.

D.B.A's in de Verenigde Stirling in UK

Lees meer

DBA Arts of Business Administration

University of Stirling
Campus Voltijd 36 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Stirling

Onze innovatieve Doctor of Business Administration (DBA) is gericht op ervaren professionals en ontwikkelt zowel uw onderzoeks- als praktijkervaringsvaardigheden, zodat u kunt doorstromen naar senior rollen in management en aanverwante zaken. [+]

Overzicht

Onze innovatieve Doctor of Business Administration (DBA) is gericht op ervaren professionals en ontwikkelt zowel uw onderzoeks- als praktijkervaringsvaardigheden, zodat u kunt doorstromen naar senior rollen in management en aanverwante zaken.

DBA-afgestudeerden kunnen op universiteiten werken als door onderzoek geleide academici of in de industrie als door onderzoek geïnformeerde senior managers, consultants en bedrijfsleiders. In deze cursus ontwikkel je onderzoekcompetentie op PhD-niveau in combinatie met de diepgaande en reflectieve kennis van managementtheorie en de praktijk die je hebt opgedaan in een traditioneel DBA-programma.

Wij bieden een begeleide, stapsgewijze overgang, zodat u succesvol doctoraatsonderzoeker en -beoefenaar kunt worden, ongeacht welke eerdere training u heeft gehad. Onze DBA-cursus helpt je om een ​​reflectieve, zelfkritische professional te worden. Je leert vaardigheden, technieken en werkwijzen om baanbrekend onderzoek uit te voeren en tegelijkertijd theoretische en praktische kennis op te bouwen in de voorhoede van bedrijfs- en managementonderzoek. Na het succesvol afronden van de cursus bent u klaar om de druk en uitdagingen van een steeds dynamischer wordende bedrijfsomgeving succesvol te beheren en om originele en creatieve oplossingen te bieden voor het oplossen van nieuwe problemen.... [-]