DBA Opleiding in de Verenigde Lagos in Nigeria

Top Doctors of Business Administration in de Verenigde Lagos in Nigeria 2018/2019

Master

Een doctoraat in Business Administration betekent de voltooiing van een op onderzoek gebaseerde programma gericht op de bouwstenen van hoog niveau overleg in het bedrijfsleven. Universiteiten over de hele wereld bieden concurrerende DBA's in landen als de Verenigde Staten, China, Australië en Spanje.

Nigeria is een van de West-Afrikaanse landen met de beste kwaliteit research georiënteerde studenten interactief en zelfs effectieve universitair onderwijs. Dit land heeft een aantal goed presterende universiteiten die zijn gerangschikt beste in Afrika en zelfs de hele wereld met de grootste zijnde de Universiteit van Lagos.

Lagos State is een knooppunt van de wereldberoemde universiteiten. De meest gewaardeerde universiteiten zijn Lagos State University, Caleb University en Yaba College of Technology. Deze hoog aangeschreven universiteiten bieden geavanceerde studies aan buitenlandse studenten in honderden disciplines, daarom, de Staat van Lagos is ideaal voor het hoger onderwijs.

Doctors in Bedrijfskunde in de Verenigde Lagos in Nigeria

Lees meer

Doctoraat of Business Administration (dba)

Unicaf University (MW)
Online Campus Deeltijd Open Inschrijving Nigeria Lagos

Studeren voor een DBA aan de UNICAF Universiteit is een levendige en levendige ervaring, met onze brede internationale links en inzet voor de professionele praktijk. De hoge kwaliteit van onderzoek en onderwijs aan de UNICAF Universiteit en haar bijbehorende instellingen is extreem erkend extern. [+]

Studeren voor een dba Bij UNICAF University is een levendige en levendige ervaring, met onze brede internationale links en inzet voor de professionele praktijk. De hoge kwaliteit van onderzoek en onderwijs aan de UNICAF Universiteit en haar bijbehorende instellingen is extreem erkend extern.

De DBA is een online programma dat gericht is op uitstekende managers, die een master of een gelijkwaardige opleiding hebben of jarenlange managementervaring hebben en hun professionele praktijk willen combineren met academische rigor en managementrelevantie. Het doel is een bijdrage te leveren aan de state of the art kennis in hun gekozen gebied van onderzoek door middel van het beheer van het onderzoek binnen de huidige en toekomstige werkzaamheden instellingen. Het College voor Promoties of Business Administration (DBA) is een part-time professioneel doctoraat met een internationale scope en reputatie, ontworpen om uitvoerende en professionele praktijk te verbeteren door de toepassing van geluid theorie en rigoureus onderzoek naar reële en complexe vraagstukken in business en management. Het verhoogt het vermogen om kennis en theorie, en de toepassing ervan te ontwikkelen. Sleutel tot dit is een programma om persoonlijke, advies en onderzoek vaardigheden te ontwikkelen in het kader van rigoureus en relevant onderzoek.... [-]


Executive DBA

Business School Netherlands, Nigeria
Campus Voltijd 4 jaar Open Inschrijving Nigeria Lagos

Na de DBA zul je merken dat je gebruik maakt van wetenschappelijk onderzoek en Action Learning met een specifieke nadruk op de praktische toepassing van de conclusies en uitkomsten. [+]

Overzicht

Na de DBA zul je merken dat je gebruik maakt van wetenschappelijk onderzoek en Action Learning met een specifieke nadruk op de praktische toepassing van de conclusies en uitkomsten.

DBA Programmaoverzicht

Na het DBA-programma worden managers aangemoedigd om onafhankelijke onderzoekers te worden. Business School Nederland coacht u in uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bovendien bieden we de best mogelijke faciliteiten voor het uitwisselen van kennis en om te profiteren van Action Learning-ervaringen.

Het DBA-programma biedt studenten de combinatie van praktische toepassingen met een wetenschappelijke benadering van problemen. U zult verregaande verbeteringen aanbevelen in de bedrijfs- en managementomgeving, terwijl u tegelijkertijd bekwamer zult worden in grondig onderzoek. Als je deelneemt aan het DBA-programma, zul je je acties assertiever gaan zien en zul je merken dat je je persoonlijke en professionele spel naar een hoger niveau tilt.... [-]