DBA in Pakistan

Beste Doctors in Bedrijfskunde in Pakistan 2018

PhD

Een Doctor of Business Administration of DBA is een hoog niveau diploma te verdienen door middel van grondig onderzoek gebaseerde programma's. Het ontvangen van deze opleiding bereidt wetenschappers voor een succesvolle loopbaan in geavanceerde business consulting en academische kringen.

Een PhD (Doctor of Philosophy) wordt verleend wanneer studenten breed onderzoek op hun gebied van onderzoek hebben uitgevoerd. De mate kan worden verdiend in diverse disciplines en gaat vaak gepaard met een eindwerk of thesis.

Pakistan, officieel de Islamitische Republiek Pakistan, is een soeverein land in Zuid-Aziƫ. Met een bevolking van meer dan 180 miljoen mensen, het is de zesde meest bevolkte land ter wereld.

DBA Programma's in Pakistan

Lees meer

Northampton De Dba - Doctor In Business Administration

Stafford
Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 3.5 jaar Open Inschrijving Pakistan Pakistan Online +1 more

Het doctoraat in Business Administration (DBA) biedt een nieuwe route naar een Doctoral kwalificatie speciaal ontworpen voor ervaren leiders in de private, publieke en de derde sector. [+]

Het doctoraat in Business Administration (DBA) biedt een nieuwe route naar een Doctoral kwalificatie speciaal ontworpen voor ervaren leiders in de private, publieke en de derde sector. In tegenstelling tot een traditionele PhD, de DBA stelt kandidaten een bijdrage leveren aan de kennis door middel van de "nieuwe toepassing van de theorie" in plaats van de "ontwikkeling van nieuwe theorie" te maken. Het resultaat is een verbeterde capaciteit in thought leadership voor organisatorische veranderingen, en een grotere paraatheid voor het senior management en / of consultancy rollen.

Northampton Business School is door de Times Higher Education (de belangrijkste HE publicatie in het Verenigd Koninkrijk en een deel van The Times-groep) voor Outstanding Business School van het jaar genomineerd nu voor 2013, 2014 en 2015: een ongekende 3 jaar op rij. (Slechts zes Britse business schools worden jaarlijks genomineerd van de 120+ in het bestaan.) De Universiteit van Northampton is het 'hoogste klimmer in de 2014 Compleet Universiteit Gids rankings, die sprong 39 plaatsen naar plek 62.... [-]