Doctor in Bedrijfskunde Programma's in Strategie 2020

Het verdienen van een Doctor of Business Administration (DBA) is een geweldige optie voor ervaren zakelijke professionals om hun carrière verder te ontwikkelen in een hogere ranking uitvoerende en leidinggevende posities, alsook in aanmerking komen om les te geven aan de universiteit niveau. Studenten die een DBA met een specialisatie in strategie verdienen leren hoe om zakelijke resultaten te v… Meer informatie

Het verdienen van een Doctor of Business Administration (DBA) is een geweldige optie voor ervaren zakelijke professionals om hun carrière verder te ontwikkelen in een hogere ranking uitvoerende en leidinggevende posities, alsook in aanmerking komen om les te geven aan de universiteit niveau. Studenten die een DBA met een specialisatie in strategie verdienen leren hoe om zakelijke resultaten te veranderen openen en te verteren informatie aan.

Veel aspirant-studenten te vragen "wat is een DBA in strategie?" Een DBA in strategie is een geavanceerde mate dat biedt studenten de vaardigheden om effectief te instrueren en te innoveren door de toegang tot en samen te werken met veel verschillende maar geschikte bronnen van informatie. Studenten met een DBA in strategie leren om gegevens te integreren en vervolgens deze gegevens gebruiken om evidence based innovatie en strategie te ondersteunen.Leerlingen leren wat onderzoek technieken zijn de meest geschikte, effectieve, ethische en duurzame.

Programma's voor een DBA in strategie zijn zeer gunstig voor degenen die willen hun carrière verder met een hoger opleidingsniveau. De ervaring die bij deze mate vaardigheden zal verhogen niet alleen de verhandelbaarheid van een individu voor een hogere leidinggevende posities, maar helpen het individu om een meer bewuste en effectieve zakelijke professional.

Er zijn veel verschillende instellingen over de hele wereld en in het hele land die een DBA in bieden
Strategie. De kosten van deze programma's kan sterk variëren afhankelijk van de instelling. Studenten die geïnteresseerd zijn in het verdienen van dit diploma moeten instellingen zorgvuldig onderzoek en kies er een die zowel hun financiële en tijdslijn doelen voldoet.

Na het behalen van een DBA in strategie, kunnen afgestudeerden werk vinden in veel verschillende gebieden, waaronder adviesbureaus, hogescholen en universiteiten, non-profit organisaties of overheidsinstellingen. Gemeenschappelijke banen voor mensen met een DBA in strategie te betrekken vice-voorzitter, voorzitter, chief executive officer, business consultant, of faculteit aan een instelling voor hoger onderwijs.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het bereiken van een DBA in strategie moeten gaan nadenken over hun leerproces opties die kan variëren van een volledig in-persoon het onderwijs naar een volledig online is. Online lessen worden in snel tempo de voorkeur van het onderwijs op dit niveau, omdat het zorgt voor de student om te leren op hun eigen tijdlijn, dat is een groot voordeel voor degenen die al zakelijke professionals.Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
CENTRUM PUCP Business School
Santiago de Surco, Peru

Het doctoraatsprogramma in strategische bedrijfskunde in de semipresenciële (online) modaliteit is een van onze seniorenprogramma's van onze school. Zijn methode speelt in op ... +

Het doctoraatsprogramma in strategische bedrijfskunde in de semipresenciële (online) modaliteit is een van onze seniorenprogramma's van onze school. Zijn methode speelt in op de behoefte om te voldoen aan de vraag van diegenen die een doctoraatsprogramma in de administratie nodig hebben, hun tijd moeten beheren zonder hun professionele en gezinsactiviteiten aan te tasten. De doctoraten van CENTRUM PUCP zijn gericht op het ontwikkelen van bedrijfskennis door onderzoek en de toepassing ervan in Strategic Business Administration. -
DBA
Online en Campus gecombineerd
Voltijd
4 jaren
Spaans
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online