PHDSTUDIES

Deeltijd Doctors of Business Administration in Technologiestudies in Spanje 2021

De bij het behalen van een doctoraat of Business Administration (DBA) te verkennen leiderschap, de theorie in de praktijk, publicatie en verspreiding en onderzoek ontwerp samen met andere onderwerpen studies. Deze cursussen is bedoeld voor degenen die het nastreven van academische of consulting carrière.

De integratie van de technologie in de moderne samenleving is vaak de oorzaak van politieke en filosofische debat. De belangrijkste zorg is of de technologie echt helpt of schade toebrengt aan de mensheid. Sommigen beweren dat overmatig gebruik van de technologie is schadelijk voor het milieu, terwijl anderen geloven dat het een noodzakelijk facet van de menselijke ontwikkeling.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Deeltijd Doctor of Business Administration in Technologiestudies in Spanje

1 Resultaten in Technologiestudies, Spanje Filter

DBA in Management en Technologie

ICADE Business School
DBA
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Spaans
Campus

De DBA in Management and Technology is een executive doctoraatsprogramma voor senior professionals met intellectuele nieuwsgierigheid die het verschil willen maken.

Lees meer