Lees de Officiële Beschrijving

Counseling Psychology DPsych

Een pluralistisch programma met existentiële, fenomenologische, cognitief-gedragsmatige en psychodynamische benaderingen, met een sterke focus op inzetbaarheid.

Belangrijke informatie

 • Naam: Counseling Psychology
 • Kwalificatie: DPsych
 • Niveau: Postgraduaat
 • Studiemodus: Fulltime
 • Duur: 3 jaar
 • Collegegeld: £ 11.500 *
 • Beurzen: Nee *
 • Volgende startdatum: september 2018
 • Toekomstige startdatum: september 2019
 • Studeren in het buitenland: nee
 • Validatie: dit diploma is gevalideerd door de Open University, UK

* Raadpleeg voor meer informatie de onderstaande tarieven en financiële ondersteuning.

Overzicht

Het DPsych-programma heeft tot doel hoogopgeleide, reflexieve praktijkpsychologen en onderzoekers te ontwikkelen die een waardevolle bijdrage leveren aan het beroep, zowel binnen als buiten de spreekkamer.

Een succesvol afgestudeerde van de DP Psych voldoet aan alle normen en competenties uiteengezet door de Health and Care Professions Council (HCPC) en de British Psychological Society (BPS), en komt in aanmerking voor registratie en charterschap met deze instanties.

Het DPsych-programma zet zich in voor het produceren van psychologen van artsen die goed zijn voorbereid om aan de behoeften van elke klant te voldoen en om geïndividualiseerde formulering en interventie te gebruiken, zonder de relatie uit het oog te verliezen.

Om dit te ondersteunen biedt de DPsych training aan in drie benaderingen van psychotherapie: existentieel-fenomenologisch, cognitief-gedragsmatig en psychodynamisch. De primaire modellen van het programma zijn existentieel-fenomenologische benaderingen van psychotherapie; deze theorieën en praktijken zijn fundamentele invloeden in de geschiedenis van de psychologie voor counseling in het Verenigd Koninkrijk. Existentieel-fenomenologische benaderingen benadrukken subjectieve geleefde ervaring; het belang van dialoog erkennen; en neem een ​​holistische, relationele kijk op de menselijke natuur en haar hachelijke situatie. Deze benaderingen worden expliciet onderwezen en geoefend in twee modules op het programma; echter, hun invloed doordringt veel van de modules in onze driejarige opleiding.

Trainees leren ook tweede-golf en derde-golf cognitief-gedragsmatige benaderingen van psychotherapie - CBT als het secundaire model van het programma wordt onderwezen in nog eens twee modules. Stagiairs zijn verplicht om tijdens de training een plaatsing voor cognitieve gedragstherapie te doen om hun inzetbaarheid op de marktplaats van een beoefenaarspsycholoog te vergroten.

Een praktische kennis van psychodynamische benaderingen van oefenen, als het derde model van het programma, wordt aangeboden in een verdere psychodynamische module. Het leren van deze benaderingen ondersteunt onze afgestudeerden bij het werken met de dynamiek en complexiteit die kunnen ontstaan, niet alleen in therapeutische relaties, maar ook in professionele relaties en in organisaties.

Het DPsych-programma is gevalideerd door de Open University, Verenigd Koninkrijk en geaccrediteerd door de BPS voor een periode van vijf jaar.

Structuur

Lengte

De DPsych-training vindt plaats gedurende drie jaar voltijds studeren. Elk trainingsjaar bestaat uit drie trimesters van 10 weken (inclusief een leesweek), met optionele workshops, conferenties en seminars gedurende het hele jaar, gericht op onderzoek en andere specialistische onderwerpen.

Aanwezigheidsdagen zijn maandag en dinsdag voor eerstejaars studenten, maandagen voor tweedejaars studenten en dinsdagen voor derdejaars studenten.

Extra informatie

Klinische praktijkplaatsing

Tijdens uw training zult u minimaal een dag per week klinische oefenplaatsingen uitvoeren, onder begeleiding van een stagebegeleidingspsycholoog. Sommige stagiairs ondernemen extra extern klinisch toezicht om hun praktijk tijdens de training te ondersteunen. We bieden een verscheidenheid aan workshops en seminars, samen met wekelijkse tutorials van kleine groepen het hele jaar door, waarbij ook materiaal van klanten kan worden verkend en besproken. Gedetailleerde plaatsingsrecords en supervisorbeoordelingen worden regelmatig beoordeeld door uw toegewijde persoonlijke tutor, ter ondersteuning van uw vooruitgang bij het ontwikkelen van klinische en professionele competenties.

Een plaatsing in een CBT en een plaatsing in een NHS-instelling zijn twee van de vereisten voor plaatsing van de opleiding om de toekomstige inzetbaarheid van stagiairs te ondersteunen. Trainees worden ook aangemoedigd om stages te vinden die existentiële en fenomenologische werkwijzen ondersteunen tijdens hun training.

Onze stagiairs werken in een groot aantal verschillende instellingen, waaronder maar niet beperkt tot: NHS eerstelijnszorg en het verbeteren van de toegang tot psychologische therapie (IAPT); NHS secundaire zorg; Community Mental Health Teams (CMHTs); Child and Adolescent Mental Health Services (CAMHS) en andere organisaties die met kinderen en jongeren werken, bijvoorbeeld op scholen; organisaties uit de derde sector; afdelingen psychotherapie en onafhankelijke psychotherapieorganisaties; diensten voor misbruik van stoffen; eetstoornisdiensten, leermoeilijkheidsdiensten; studentenbegeleiding; rouw- en hospice-instellingen; en organisatorische instellingen en assistentieprogramma's voor medewerkers (EAP's).

Het programma biedt cursisten volledige ondersteuning bij het sourcen en ontwikkelen van hun stageportfolio gedurende het hele programma via het persoonlijke tutorsysteem en de plaatsingsfunctie.

Doctorale Portfolio

Je doctoraatsopleiding culmineert in de indiening van een driedelige doctoraatsportfolio, die wordt onderzocht door viva voce. Deze doctorale portfolio bestaat uit een inleiding; uw laatste derdejaars praktijkdocument; en een proefschrift over onderzoek van niet meer dan 40.000 woorden.

modules

Jaar 1

 • Counseling Psychology Theory
 • Counseling Psychology Research I
 • Counseling Psychology Research II
 • Existentiële benaderingen in psychologie voor counseling
 • Cognitief-gedragsbenadering in counseling psychologie
 • ethisch
 • Psychologie-instellingen begeleiden
 • Kritieke psychopathologie
 • Werken met het verschil
 • Jaar 1 professionele praktijk

Jaar 2

 • Cognitieve gedragsbenadering 2: derde golf
 • Psychodynamische benaderingen in counseling psychologie
 • filosofisch
 • Professionele praktijk van het tweede jaar

Jaar 3

 • Advanced Counseling Psychology Workshops I: beïnvloeden en leiden
 • Advanced Counseling Psychology Workshops II: Meting
 • Advanced Counseling Psychology Workshops III: Specialisatie
 • Doctoraal Onderzoekskliniek
 • Viva-voorbereiding
 • Clinical Seminar: pluralistisch
 • Jaar 3 professionele praktijk

Onderwijs

Studiemethoden

The DPsych at Regent's is door de British Psychological Society geprezen voor zijn gezamenlijke aanpak van leren en voor zijn creatieve, innovatieve lesmethoden.

De uiteindelijke beoordeling vindt plaats in de vorm van een viva voce op uw doctoraatsportfolio, die bestaat uit een inleiding; cliëntstudie, procesverslag en reflectie van Clinical Seminar in jaar 3; en een proefschrift voor onderzoek (maximaal 40.000 woorden).

Program Team

Het DPsych-programma heeft een team van ervaren trainers, die allemaal ook betrokken zijn in de klinische praktijk, en in onderzoek, schrijven, studiebeurzen en consultancy.

Dr. Elaine Kasket is hoofd van de programma's voor counselingpsychologie en is momenteel op sabbatical. Dr. Anna Butcher en dr. Russel Ayling zijn de cursusleiders en momenteel interim-hoofden van programma's; Anna is de academische kant van het programma en Russel is de onderzoekskant. Dr. Isabel Henton is Senior Lecturer, Practice and Placements Lead en momenteel Interim Course Leader. Professor Martin Milton is hoogleraar psychologie voor counseling; Dr. Rosemary Lodge is hoofddocent; Dr. Andreas Vassiliou en Helen Damon zijn docenten.

We verwelkomen ook regelmatig een aantal vaste gastsprekers, gastsprekers en personeel van de bredere faculteit van het programma, die een belangrijke bijdrage leveren aan onderzoekstoezicht, proefschriftonderzoek en lesgeven.

Open Universiteit Validatie

Het DPsych Counseling Psychology-programma wordt gevalideerd door de Open Universiteit.

Studenten met een handicap

Sommige klassen worden geleverd in lesruimten die toegankelijk zijn via een trap. Als u een aandoening heeft die van invloed is op uw mobiliteit en u kamers op de begane grond of kamers met een lift nodig heeft, dient u het studentenregister zo snel mogelijk hiervan op de hoogte te stellen. U wordt ook geadviseerd om contact op te nemen met de functionaris voor gehandicapten.

Toelatingseisen

In overeenstemming met de BPS- en HCPC-normen en de toetredingscriteria moeten aanvragers van het programma voldoen aan de volgende toelatingseisen, die worden beoordeeld tijdens het interview en de selectieprocedure.

Academische vereisten

 • Minimaal 2: 1 psychologiestudie of hoger (in uitzonderlijke omstandigheden, zoals voor personen met een master of doctoraat, overwegen we een 2: 2-prijs).
 • Redelijk inhoudelijke ervaring met persoonlijk advieswerk of andere formele helpende rollen (bijv. Idealiter een voltijdsequivalent van een jaar, hoewel we de kwaliteit van de ervaring belangrijker vinden dan de kwantiteit).
 • In gevallen waarin de aanvrager minder klinische ervaring heeft en / of niet beschikt over een aanbevelingsbrief die rechtstreeks spreekt met de klinische vaardigheden van de kandidaat, moet de kandidaat met succes een certificaat of basiscursus in counselingvaardigheden of een alternatieve inleiding tot psychotherapie en counseling hebben voltooid . Houd er rekening mee dat Regent's een basiscertificaat in psychotherapie biedt
 • Capaciteit om onderzoek op doctoraatsniveau te ondernemen, zoals aangetoond door onderzoekservaring / kennis en academische vaardigheden zoals aangetoond in eerder voltooide werk.
 • Hoog niveau van interpersoonlijke vaardigheden en zelfreflecterende capaciteiten.
 • Referenties.
 • Graduate basis voor chartered membership (GBC) bij de British Psychological Society. [De GBC was voorheen GBR (graduate basis voor registratie). Beide worden geaccepteerd als bewijs van een geschikte voorafgaande training.]
 • Duidelijk begrip / uitdrukking van waarom wordt gezocht naar training in counselingpsychologie.

Engelse vereisten

We hebben een bewijs van Engelse taalvaardigheid nodig. We vragen bijvoorbeeld om: Een voltooide undergraduate-graad die in het Engels is gestudeerd in een Engelssprekende meerderheid. IELTS: 7,0 algemeen, met een minimum van 7,0 in elk individueel onderdeel.

Als u in Londen bent, bieden we alle aanbieders een gratis diagnosetest op de Engelse campus. Deze test moet van tevoren worden geregeld om een ​​test te boeken, neem contact op met ons Admissions Team. Let op, dit is alleen een diagnostische test voor Regent's University London

Deze lijst is niet volledig, we zullen de Engelse kwalificaties die u heeft als onderdeel van uw aanvraag bekijken en contact houden als we verder nog iets nodig hebben.

Voor kandidaten die hun Engelse taalvaardigheid willen verbeteren, zie onze Engelse taalcursussen.

Volgende interviewdatum: TBC

vergoedingen

Het collegegeld is vastgesteld voor het studiejaar van de universiteit, dat loopt van 1 augustus tot 31 juli.

Vergoedingen september 2018

 • Jaarlijks collegegeld: £ 11.500
 • Kosten voor het indienen van scripties: £ 2.700
 • Home / EU-vergoeding: £ 1.000 (niet-restitueerbaar)
 • Niet-EU aanbetaling: £ 4.000 (niet-restitueerbaar)

Het collegegeld is vastgesteld voor het studiejaar van de universiteit, dat loopt van 1 augustus tot 31 juli. Jaarlijkse kosten voor studenten die in het voorjaar met studies beginnen zullen de boekjaren omvatten. Voor- en najaarskosten worden gefactureerd tegen het tarief dat van toepassing is voor die periode.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
11,500 GBP
£ 2.700 proefschriftkosten
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019