Dba - doctor of business administration

Munich Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Dba - doctor of business administration

Munich Business School

StockSnap_ZYW8MGFQKZ

DBA - Doctor of Business Administration

Een doctoraat is niet alleen een zeer hoge wetenschappelijke prestatie, en een vaak zelfs hogere persoonlijke mijlpaal, maar ook een slimme en duurzame investering in een professionele toekomst. Met de DBA, aangeboden door de MBS in München, in samenwerking met de universiteit van Sheffield Hallam (SHU), kunnen studenten hun academische of zakelijke carrières stimuleren in een internationale en flexibele omgeving die hen niet nodig heeft om hun professionele carrière in de gaten te houden.

DBA - Doctor of Business Administration in een oogopslag

PROGRAMMA START

Oktober

TAAL VAN INSTRUCTIE

Engels

LOOPTIJD

48 maanden

FORMAAT

Deeltijds

STUDIES BINNENLAND

Internationale modules aan de Universiteit van Sheffield Hallam (SHU)

TOELATING

  • Masters degree in het bedrijfsleven, management of een gerelateerd gebied
  • Bij voorkeur 5 jaar management ervaring

TUISGELD

€ 32.000

OFFICIËLE GOEDKEURING

De Doctor of Business Administration programma op de Business School in München in samenwerking met de Sheffield Hallam University is officieel goedgekeurd door het Beierse ministerie van Wetenschappen, Onderzoek en de Kunsten.

Over de DBA - Doctor of Business Admnistration

De DBA is een onderzoeksgebaseerd doctoraat ideaal voor degenen die enthousiast zijn om te leren en die een verschil willen maken aan de manier waarop management en professionele praktijk ontwikkeld worden in hun specialisme. Het streven naar een bedrijfsdocentaat stelt u in staat om bewijsgebaseerd onderzoek en een volledige proefschrift, gelijkwaardig aan een doctoraat, te ontwikkelen, terwijl u een carrière als senior professional of manager volgt.

Het DBA programma van München Business School en Sheffield Hallam University geeft u de gelegenheid om belangrijke inhoudelijke onderwerpen te bespreken die onderzoek en vooruitgang in organisatorische en zakelijke kennis weerspiegelen. Daarnaast wordt u begeleid door elke stap van het ontwikkelen, plannen en beheren van uw doctoraal onderzoeksproject.

Het DBA-programma van de Business School van München is het eerste en enige DBA-programma in Beieren waarvoor het Beierse ministerie van Onderwijs en Cultuur, Wetenschappen en Letteren de uitvoering van studieprogramma's en geleidingsexamen heeft goedgekeurd overeenkomstig artikel 86 lid 1 Van de BayHSchG (Beierse Universiteitswet).

5 redenen voor de DBA

  1. Internationale diploma
    De Doctor of Business Administration, DBA, vertegenwoordigt een hooggeplaatste academische graad die deuren in en binnen de internationale zakenwereld kan openen. Na succesvolle afronding kunnen DBA-afgestudeerden ook de Duitse titel "Dr." gebruiken.
Hoge kwaliteit en erkenning
De DBA van MBS en SBS is een algemeen erkend doctoraal programma waarvan de deelnemers profiteren van de uitstekende kwaliteit van onderzoek en onderwijs in beide universiteiten.

Flexibele instelling
Door de flexibele instelling kan de DBA haar deelnemers een doctoraat volgen zonder hun carrière in de gaten te houden. Gestructureerd Programma
De DBA van MBS en SBS is gebaseerd op een zeer efficiënt modulair systeem en een programma structuur ontworpen om vooruitgang en resultaten te vergemakkelijken. Sterke Partners
München Business School en Sheffield Hallam University zijn beide internationaal gerenommeerde universiteiten die een team van sterke en goed verbonden partners vormen.

DBA - Onze partner Sheffield Hallam University

München Business School biedt het deeltijdse DBA programma in samenwerking met Sheffield Business School (SBS), een van de belangrijkste faculteiten te Sheffield Hallam University (SHU) in Sheffield, Verenigd Koninkrijk. SHU staat bekend om zijn moderne faciliteiten, dynamische benadering van onderwijs en leren en een hoog niveau van studentenondersteuning. Met 34.000 studenten uit meer dan 100 landen wereldwijd en 3.000 medewerkers is het een van de grootste en meest progressieve universiteiten in Groot-Brittannië. Profiteer van de 100 miljoen pond die SHU heeft geïnvesteerd in state-of-the-art onderwijs- en leerfaciliteiten, met nog eens 70 miljoen pond over de komende twee jaar.

Sheffield Hallam onderzoeksprogramma werd gerangschikt in de top vijf van alle moderne universiteiten in het Verenigd Koninkrijk in het meest recente nationale Research Excellence Framework (REF) 2014. Het e-learning systeem van SHU is een van de meest uitgebreide en geavanceerde in het land, waardoor u toegang krijgt tot resources en ondersteuning wanneer en waar u ze nodig hebt. Een resource-packed leercentrum met uitstekende IT-faciliteiten die 24 uur per dag open zijn, elke week van het jaar.

Sheffield Business School heeft een nationale en internationale reputatie voor het leveren van postgraduate en professionele management development programma's. Met meer dan dertig jaar ervaring in onderzoek en onderwijs in het bedrijfsleven en management, is SBS betrokken bij een breed scala aan zuiver en toegepast onderzoek dat de meeste zaken en bedrijfsvoering omvat.

DBA - Deelnemer Profiel & Cohort

Het DBA programma van München Business School en Sheffield Hallam University is ontwikkeld voor managers en leidinggevenden die:

  • Voldoen aan de academische vereisten van het programma,
  • Kan bijdragen aan het leren van het les in het programma en waarde toevoegen aan de studentervaring,
  • Profiteren van de leerervaring en aantonen dat de DBA waarde zal toevoegen aan een reeds succesvolle carrière,
  • Hebben leidinggevend en leiderschapspotentieel, uitstekende interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden, evenals een hoge mate van rijpheid en motivatie.

Een integraal onderdeel van het programma is de cohort, de groep studenten die tegelijkertijd het programma starten en alle studieblokken samen bijwonen. Studenten in de cohort gaan in gesprek met elkaar tijdens de studieblokken en leren van elkaar. Buiten de studieblokken kunnen de discussies doorgaan, waarbij studenten ideeën en ervaringen delen en elkaar ondersteunen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
48 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
36,000 EUR
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Application round 1 deadline. 29.07.2018 application deadline.
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application round 1 deadline. 29.07.2018 application deadline.
Einddatum Juni 29, 2020
Dates
Oct. 2018
Duitsland - München, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application round 1 deadline. 29.07.2018 application deadline.
Einddatum Juni 29, 2020