Dba programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Durham DBA is een uitvoerend doctoraatsprogramma voor gemotiveerde, hoogpresterende mensen die hun onderzoeks-, analytische en kritisch denkvermogen op het hoogste niveau willen ontwikkelen. Het College voor Promoties in Business Administration is opgebouwd rond een onderzoeksproject gedreven door het individu, met een focus op praktische toepassing in de zakelijke omgeving.

 • Ontwikkel het hoogste niveau denken en onderzoek
 • Presenteer je bevindingen op conferenties wereldwijd
 • Bijdragen aan uw eigen beroepspraktijk

Hoe is het programma opgebouwd?

Het programma wordt aangeboden op een flexibele part-time basis en duurt 4-6 jaar in beslag.

 • Jaar 1 en 2 bestaan ​​uit vijf geleerd modules geleverd aan de School
 • Jaren 3-6 bestaan ​​uit individuele begeleiding onderzoek en studie.

Gedurende je studie zul je je onderzoek, analytisch, conceptueel en kritisch denken vaardigheden te ontwikkelen op het hoogste niveau. U vindt hier ook een strategische focus die u zal toelaten om bij te dragen aan je eigen beroepspraktijk en het bredere vakgebied te krijgen.

De DBA in detail

Het programma wordt aangeboden op een flexibele part-time basis en duurt 4-6 jaar in beslag. Het is gefaseerd gestructureerd, waardoor u regelmatige feedback kunt ontvangen om de voortgang te vergemakkelijken. Jaren 1 en 2 Vijf modules die op de school worden gegeven (de volgorde van levering kan variëren):

 • De Ecologie van Organisaties
 • Macht, controle en Verzet in Organisaties
 • Verandering in Organisaties
 • leiderschap in organisaties
 • Research Design Workshop: Part 1 / theorie in de praktijk: deel 2

-beoordeling Is door het individuele schriftelijke opdracht voor Modules 1-4. -tussen De modules 4 en 5 kunt u uw onderzoeksvoorstel te ontwikkelen. -De Individuele schriftelijke opdracht voor Module 5 heeft een 10.000 maximum aantal woorden. Jaren 3 t / m 6 jaar 3 t / m 6 bestaan ​​uit individueel gesuperviseerd onderzoek en onderzoek.

 • Kwalitatieve en Kwantitatieve Groepen: U wonen regelmatig onderzoek bezoeken aan u de mogelijkheid om uw leidinggevende / module leider voor het onderwijs, begeleiding en advies te ontmoeten.
 • Academische Progression Reviews: Formele vooruitgang beoordelingen worden gepland om ervoor te zorgen dat u het maken van voldoende studievoortgang. Er is geen formeel beoordeelde werk in te vullen voor een onderzoek bezoek; wordt ervan uitgegaan u zelfregulerend op het moment dat u deze fase te bereiken.
 • De scriptie heeft een 60.000 maximum aantal woorden.

Research Seminar Programme

Gedurende je studie heb je toegang tot gespecialiseerde opleidingsmogelijkheden hebben. Deze sessies bieden de mogelijkheid voor u om een ​​ontmoeting met gastonderzoekers en werken nauw samen met de academische faculteit Durham. Daarnaast zult u worden ondersteund om uw onderzoeksresultaten te presenteren aan andere universiteiten, onderzoeksinstellingen en internationale conferenties

Middelen

Naast de bibliotheken van Durham University, de Business School bibliotheek herbergt uitgebreide specialist lening en referentie-collecties van het bedrijfsleven, finance en management boeken; doctoraal, MBA en Masters dissertaties; een complete collectie van Business School werkdocumenten en biedt toegang tot meer dan 10.000 tijdschriften online. Je zult in staat zijn om toegang te krijgen up-to-date tijdschrift, financiële en marktonderzoek informatie uit bronnen zoals FAME, Mintel, IMID, European Business asap en Pro-Quest. Er is ook een breed scala aan informatie beschikbaar via online databases, waaronder: Emerald, FAME, Mintel, LexisNexis, Reuter's Business Insight, en Datamonitor Business Information Centre.

Uitgebreide IT-voorzieningen

Durham University's IT-dienst biedt toegang tot alles wat je zou verwachten te vinden in een toonaangevende business school, waaronder: Rekencentrum openen 24/7, volledig IT-geïntegreerde klaslokalen, toegewijde IT helpdesk en DUO - virtueel leren van de universiteit milieu.

Ruimte om te studeren

We hebben een uitstekende locatie voor zowel individuele als collectieve studie, waaronder een speciale promotie-onderzoek gebied gemaakt.

Wat heb ik nodig voor het eerst?

Je hebt nodig:

 • Een Master's degree in een discipline die verband houden met het bedrijfsleven en het beheer van een erkende universiteit of een andere instelling voor hoger onderwijs; of gelijkwaardige kwalificaties of ervaring
 • Een minimum van drie jaar 'business en management ervaring op een passend niveau
 • Een 500-2000 woord onderzoeksvoorstel. Oriëntatie op de voorbereiding van uw onderzoeksvoorstel.

Engels taaleisen:

 • Als Engels niet je eerste taal zul je IELTS 7.0 (geen element minder dan 6,5) of Pearson Test van het Engels Overall Score 70+ (Geen enkel element onder 62) nodig.

Houd er rekening mee dat deze niet meer dan 2 jaar oud kunnen zijn op de maand het programma start, bijv. voor een programma dat begint in oktober 2014 de IELTS of PTE test moet zijn genomen in of na oktober 2012. TOEFL IBT wordt niet meer geaccepteerd als een Engels Kwalificatie voor visa doeleinden.

Het maken van een applicatie

Aanvragen moeten worden gedaan met behulp van het onlineaanvraagformulier. Bezoek onze website.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School Lees Minder
Durham , Oestrich-Winkel , UK Online + 2 Meer Minder

Accreditaties