De Engelse taal

United Arab Emirates University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

De Engelse taal

United Arab Emirates University

De Afdeling van het Engels Letterkunde biedt een PhD-programma in het Engels Taal. Dit programma biedt studenten mogelijkheden om kritisch te onderzoeken het Engels als lingua franca verkennen vraagstukken van meertalige en multiculturele betekenis met betrekking tot de historische context van de Engels taal als mondiale tong. Studenten worden ook verwacht dat de taal theorieën apart bestuderen of ze toepassen op literaire / culturele teksten.

Het programma is bedoeld om promovendi te voorzien van een brede kennis op het gebied van het Engels taal studies, waaronder het schrijven / lezen theorieën en stilistiek de nadruk op academische en professionele potentiële studenten '. Studenten worden opgeleid tot innovatieve wetenschappelijke en kritische werken in verschillende talen contexten om hen voor te bereiden op toekomstige loopbaan in een enorme arbeidsmarkt die onderscheid en excellentie in taalvaardigheden vereist uit te voeren. Onze faculteit zijn opgeleid bij vooraanstaande onderzoeksinstituten in heel Noord-Amerika en Europa en worden bereikt leraren en geleerden. Promovendi worden begeleid en ondersteund vanaf het begin van het programma, door middel van scriptie ontwikkeling, defensie en daarbuiten proefschrift.

Programma Learning Outcomes

Na succesvolle afronding van dit programma zullen de studenten in staat zijn om:

  • Zal tonen de breedte van de kennis in de discipline en vooruit, diepgaande kennis in de sub-discipline of gebied van specialisatie.
  • Zal hebben uitgevoerd en verdedigd een origineel werk van onderzoek op hun gebied van specialisatie die nieuwe menselijke kennis bijgedragen.
  • Staat zal zijn om open problemen te identificeren, kritisch te analyseren en te verklaren in hun disciplines en toepassing relevant onderzoek methodologie voor het vinden van een mogelijke oplossing.
  • Staat zal zijn om de belangrijkste principes van hun vakgebied en hun werk mondeling en schriftelijk aan de faculteit, hun collega's, en de lay publiek te communiceren.
  • In staat zal zijn om gebieden te identificeren waar ethische problemen zich kunnen voordoen in hun vakgebied, en articuleren strategieën om situaties met betrekking tot ethische kwesties in hun beroep te beperken.
  • Zal aantonen een inzicht in de overdraagbaarheid van onderzoeksvaardigheden aan andere werkomgevingen en het bereik van de carrièremogelijkheden voor hen beschikbaar binnen en buiten de academische wereld.

Diploma-eisen

Benodigde krediet uur: minimum 54 uur

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 5 jaar
Voltijd