De rhodes business school Ph.D. programma

Rhodes Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

De rhodes business school Ph.D. programma

Rhodes Business School

De Rhodes Business School Ph.D. Programma

Achtergrond

Volgens het nationaal kwalificatiekader, het doctoraat (General) verzorgt trainingen voor een academische loopbaan en vereist een kandidaat om onderzoek dat uitmondt in een proefschrift te ondernemen. Bovendien moet het onderzoek dat is vervaardigd van een publiceerbaar standaard, waarbij een originele bijdrage aan de kennis demonstreren. Dit impliceert dat er geen beoordeelde natuurlijk werk component, hoewel uiteraard werkzaamheden kunnen worden opgenomen om de voltooiing van de mate vergemakkelijken.

In overeenstemming met zijn essentie, de Business School biedt een Ph.D. programma dat tot doel een bijdrage te leveren aan het lichaam van kennis met betrekking tot "Leadership for Sustainability". Onderwerpen momenteel worden onderzocht zijn onder andere de ontwikkeling van leiderschap, verantwoordelijk strategische besluitvorming, dienend leiderschap en service als een leiderschap competentie.

Op Rhodos Business School hebben we niet een DBA programma.

Verkiesbaarheid

De volgende criteria worden gebruikt in de selectie van Ph.D. gegadigden:

 • Kwalificatie: Houd niveau kwalificatie een Master's [dwz NQF niveau 9] in een relevante discipline [bv Commerce, management, leiderschap of Business Administration]. Dit zou natuurlijk het werk masterdiploma's omvatten, zoals een MBA-graad.
 • Academische prestaties: Bereikt een totaal merk boven de 65% voor de masteropleiding.
 • Onderzoekscapaciteit: Bewezen mogelijkheid om onafhankelijk onderzoek uit te voeren. Dit zou tot uiting komen in goed onderzoek prestaties en output tijdens de masteropleiding. Bewijs van de publicatie van onderzoeksresultaten zou een duidelijk voordeel zijn.
 • Toeschouwers: Terwijl de Ph.D. graad wordt meestal aangeboden op een part-time basis en niet in opkomst, de kandidaten wordt verwacht dat zij Ph.D. wonen weken twee keer per jaar in Grahamstown.
 • Capaciteit en aanpassing: Matching begeleider en de student onderzoek belangen, samen met toezicht capaciteit.
 • Toegang tot gegevens: Heeft u toegang tot een potentiële plaats voor het uitvoeren van veldwerk.
 • Self-Financiering: Little financiering is beschikbaar voor part-time Ph.D. studie. Kandidaten zouden moeten begroting voor de kosten van hun jaarlijkse registratierechten, kosten voor onderzoek, congresbezoek, en bezoeken aan Grahamstown te Ph.D. wonen weken en voor een ontmoeting met de toezichthouder.

De Ph.D. programma

Duur: Op een minimum, een full-time Ph.D. kandidaat academisch geregistreerd voor twee jaar en een part-time kandidaat voor drie jaar. Meestal is de graad duurt langer dan deze minimale periode te voltooien, en realistischer vereist registratie voor vijf jaar in de mate dat bestaat uit 360 studiepunten of 3 600 fictieve uur te voltooien. Dit komt neer op een gemiddelde besteding van bijna 15 uur per week gedurende 50 weken van het jaar, over een periode van vijf jaar.

Het PhD-week: De Ph.D. kandidaat moet het vermogen om onafhankelijk onderzoek van een te publiceren gedragsregels tonen. Dit kan blijken te zijn een moeilijke en eenzame reis zijn. Bijgevolg is de business school vraagt ​​de kandidaten om de verplichte Ph.D. wonen weken, twee keer per jaar [gewoonlijk maart en augustus], als middel bieden van ondersteuning en een netwerk met andere Ph.D. kandidaten. Het belangrijkste doel van deze week is voor Ph.D. kandidaten voor een ontmoeting met hun leidinggevende en collega Ph.D. kandidaten en verdere begeleiding ontvangen over hun onderzoek vooruitgang. Er is tijd voor lezingen over onderzoeksmethoden duurzaamheid en leiderschap toegewezen; een-op-een begeleiding; onafhankelijke studie; en een bezoek aan de bibliotheek. Wordt ook verwacht dat de kandidaten om presentaties te maken in deze week in verband met hun eigen onderzoek vooruitgang. Personen die in aanmerking komen om te registreren als Ph.D. kandidaten in de nabije toekomst worden ook uitgenodigd om deze week te wonen en korte presentaties van hun ideeën te leveren.

Publishing: Een effectieve manier om te beginnen aan de Ph.D. reis is om met tussenpozen te publiceren, voordat overhandigen het proefschrift in voor onderzoek. Dit zorgt voor kleinere mijlpalen langs de weg, en laat de kandidaat om peer feedback, die helpt bij de beoordeling van de potentiële bijdrage van de Ph.D. ontvangen onderwerp. De Business School is niet alleen deze praktijk van het publiceren van een keer per Ph.D. moedigen kandidaat wordt geregistreerd, maar stimuleert ook Ph.D. aanvragers co-auteur conferentie en / of tijdschrift publicaties met een potentiële leidinggevende voorafgaand aan de registratie. Deze gezamenlijke ervaring is van onschatbare waarde in het blootstellen van aanvragers aan de ontberingen van het wetenschappelijk onderzoek, geeft enig inzicht in de eisen van de Ph.D., en laat de kandidaat en begeleider te werken voorafgaand samen om formeel te verbinden aan de eisen van een Ph.D.

Hoe toe te passen

Eerste onderzoek: Vragen met betrekking tot Ph.D. studies kunnen worden verzonden naar bizschool@ru.ac.za. Schrijf "Ph.D. onderzoek "in de onderwerpregel van de e-mail en een kopie van uw curriculum vitae. In het lichaam van de e-mail, geef dan de volgende informatie:

 • Naam:
 • Hoogste kwalificatie en de naam van de instelling:
 • Voorgestelde onderwerp:
 • Academische prestaties: Totale score behaald voor de masteropleiding:
 • Onderzoek mogelijkheden: Een beschrijving van je onderzoek prestaties en output.
 • Toegang tot gegevens: Beschrijf de potentiële plaats voor het uitvoeren van veldwerk.
 • Self-Financiering: Bevestig dat u in staat om uw eigen studie te financieren zijn.
 • Locatie: Uw nabijheid van Grahamstown en de kans dat je in staat om hier te reizen voor de Ph.D. week en supervisie bijeenkomsten
 • Duur: Het aantal jaren in die u van plan om de graad te voltooien.

Na ontvangst van uw aanvraag, zal de school eerste overwegen als we in staat zijn om het onderzoek te begeleiden en als u in aanmerking komt als promovendus. De School beoordelingen zijn capaciteit op extra begeleiding over te nemen, en de afstemming van het onderzoek onderwerp van het onderzoek belangen van de School. Daarna wordt het in aanmerking komen van de aanvrager wordt beoordeeld. Een lid van de faculteit Rhodes Business School zal dan reageren op uw e-mail, of adviseren u dat (1) u niet in aanmerking voor de Ph.D. zijn programma, (2) dat we niet in staat zijn om uw aanvraag te overwegen in dit stadium, of (3) brengen u in contact met een potentiële begeleider.

Onderzoek Samenwerking: In het geval van de aanvrager wordt in in contact brengen met een potentiële begeleider, zullen de twee partijen beginnen om het onderwerp te verkennen in meer detail en samen te werken aan een onderzoek papier voor de levering op een conferentie, of voor publicatie in een tijdschrift. De aanvrager zal ook worden uitgenodigd en aanwezig zijn op de volgende Ph.D. week.

Formele Application: Zodra de toekomstige toezichthouder is tevreden dat hij / zij klaar is voor het toezicht van de aanvrager te nemen, een formeel verzoek aan de universiteit kan worden gemaakt.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
2 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Grahamstad, Oost-Kaap
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Grahamstad, Oost-Kaap
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan