Doctor in business administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

PROGRAMMA OVERZICHT

De Doctor of Business Administration (DBA) programma van de AMA bereidt toekomstgerichte zakelijke leiders om frontlinie posities in de dynamische en complexe wereld van het bedrijf te nemen.

Het programma omvat zowel cursussen en onderzoek en is ontworpen voor managers die behoefte hebben aan een grondige kennis van de nieuwste inzichten en technologieën die de globale wereld van de hedendaagse bedrijfsleven vormgeven ontwikkelen.

Afgestudeerden zullen bereid zijn om high profile rollen te nemen als corporate executives, ondernemers, beoefenaars of consultants. Klasse werk benadrukt hogere orde denken vaardigheden en kritische analyse. Theorie en praktijk met elkaar verbonden door middel van leermogelijkheden door de ervaring van de faculteit leden aan seminars, onderzoeksprojecten, case studies, begeleiding door de leiders in het bedrijfsleven en het veld op basis van opdrachten.

Doelstellingen van het programma

De primaire doelstelling van de Doctor of Business Administration programma is om afgestudeerden die een bijdrage kan leveren aan de vooruitgang van hun beroepen en de uitbreiding van de kennis en het bewustzijn van de hedendaagse strategische business vraagstukken en praktijken te produceren.

Studenten zullen dit doel te bereiken door middel van de ontwikkeling van:

 • Een grondige kennis van wetenschappelijke methoden van onderzoek en de toepassing ervan in de zakelijke omgeving voor senior managers, consultants en hoogleraren;
 • Geavanceerde kritisch denken, conceptuele en analytische vaardigheden;
 • Een greep van zowel de baanbrekende theorieën en de nieuwste praktijken in business management, inclusief en intensieve kennis van theorie en praktijk in een gebied van business;
 • De gereedschappen om de originele toegepast onderzoek dat kennis van zaken voorschotten uit te voeren;
 • Een erkenning van culturele, ethische en mondiale problemen en hun impact op het bedrijfsleven theorie en praktijk; en
 • De vaardigheden die nodig zijn voor een effectieve besluitvorming in complexe omgevingen door middel van het integreren van theoretische inzichten met praktische kennis.

Toelatingsvoorwaarden

FRESHMEN (NEW ingeschreven)

 1. Accomplished Aanvraagformulier
 2. High School Report Card (formulier 138)
 3. High School Transcript (Form 137a)
 4. Opmerking: Dit moet een school tot school transactie om de echtheid ervan te garanderen
 5. Bewijs van goed moreel karakter
 6. 2x2 foto (voor 201-bestand)
 7. 1x1 foto (voor ID)

overgeplaatste

 1. Accomplished Aanvraagformulier
 2. Eervol ontslag / Transfer Geloofsbrieven
 3. Bewijs van goed moreel karakter
 4. Tijdelijke Afschrift / Certificaat van kwaliteiten voor evaluatiedoeleinden
 5. Officiële Transcript of Records te worden verzonden door de vorige school met een notatie: kopie voor: AMA University, Proj. 8, QC
 6. Onderwerp omschrijving overgenomen uit de vorige schooljaar
 7. 2x2 foto (voor 201-bestand)
 8. 1x1 foto (voor ID)

Toegewijd aan de dominante leverancier van zijn IT-onderwijs in de mondiale markt, AMA Computer University is verankerd op de Triple "G" profiteren van Global Education and Training, Global Employment en Global Competitiveness.

Omhelzen excellentie in het leren, het heeft een brede academische programma voor de Hogeschool voor de Kunsten en Wetenschappen, College of Engineering, College van Onderwijs, College of Business Administration met 24 undergraduate opleidingen. AMACU biedt ook afgestudeerde werkzaamheden die leiden tot de graad van Master of Science in Computer Science, Master of Arts in de computer onderwijs, Master in Business Administration and Public Administration.

AMACU van wereldklasse onderwijs en opleiding wordt herkend en erkend door de wereldwijde partners en relaties. Volledig uitgerust met faciliteiten en programma's die veel verder gaan dan de behoeften van individuen, het heeft een uitstekende pool van de faculteit dat bedoeld is om de middelen te bieden voor ieder individu om zelf te bereiken - actualisatie met volle teugen. Als gevolg hiervan heeft AMACU meer dan zijn deel van de leiders in het bedrijfsleven geproduceerd, in het onderwijs, in de industrie en bij de overheid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

AMA Education System (AMAES) is the largest educational network in Asia and a member of the AMA Group of Companies.

AMA Education System (AMAES) is the largest educational network in Asia and a member of the AMA Group of Companies. Lees Minder