Het interdisciplinaire Earth Sciences and Environmental Sustainability Doctoral programma bereidt je voor op een deel van een groeiende industrie van de leiders, wetenschappers en ingenieurs vraagstukken van klimaatverandering, waterschaarste, natuurlijke vraag naar grondstoffen, en duurzaamheid van het milieu in het zuidwesten, Verenigde Staten, en de wereldgemeenschap.

U heeft de keuze uit drie accenten:

  • Earth and Planetary Systems
  • Klimaat en milieu Change
  • Techniek Sustainable Systems

Admissions

Toelatingseisen voor deze graduate programma:

  • De voorkeur wordt gegeven aan studenten met een graduaat van een erkende hogeschool of universiteit met een erkende reputatie in de geologie, aardwetenschappen, milieuwetenschappen, milieubeleid en duurzaamheid, techniek, ecologie, bosbouw, planetaire wetenschappen of een nauw verwante veld.
  • Minimaal een 3,00 cumulatieve GPA (schaal is een 4,0 = A)
  • GRE General Test

Accenten

Ons programma zal bereiken over de toegepaste en fundamentele wetenschap en beleid en engineering oplossingen voor het milieu door te focussen op drie accenten, hieronder beschreven.

Earth and Planetary Systems

Deze nadruk bereidt je voor op onderzoek en educatieve mogelijkheden die na te streven: 1) Advance kennis op het kritieke gebieden voor de samenleving van energie, natuurlijke hulpbronnen en water, en natuurlijke risico's, 2) blijven de cutting edge onderzoek dat momenteel wordt gedaan op de Aarde en de planeten , en 3) het toepassen van deze kennis op gebieden die brug tussen de geowetenschappen en natuurkunde, scheikunde, techniek en biologie.

De focus gebied in Earth and Planetary Systems zal trainen en opleiden van toekomstige leiders op het gebied van industrie met toenemende eisen (bv, natuurlijke hulpbronnen en energie), en overheidsinstanties die PhD-niveau onderzoekers nodig hebben om beleidsbeslissingen te informeren over een aantal van de grootste problemen tegenover de maatschappij.

Klimaat en milieu Change

De Climate and Environmental Change nadruk is ontworpen voor onderzoek en educatieve vaardigheden te ontwikkelen: 1) vooraf nieuwe inzichten van de natuurlijke variabiliteit van het klimaat, 2) het verbeteren van projecties van klimaatverandering en de gevolgen voor het ecosysteem en de hydrologische en geologische onderbouwing (dwz het landschap) en 3) toepassen van deze kennis op het informeren van beleidsbeslissingen over de beste manier om de natuurlijke hulpbronnen te beheren in het kader van klimaatverandering en de daarmee samenhangende milieu-invloeden. Het combineert de lange termijn perspectief van geologische archieven met procesgeoriënteerde onderzoek van vandaag, met als doel het integreren van een veld op basis van inzicht in de natuurlijke systemen in voorspellende modellen om duurzaam beheer van hulpbronnen te ondersteunen in het licht van de klimaatverandering.

Techniek Sustainable Systems

De doelstellingen van deze nadruk zijn voor onderzoek en educatieve vaardigheden te ontwikkelen: 1) vooraf technische analyse en toepassingen die relevant zijn voor duurzame ontwikkeling, 2) het verbeteren van de efficiëntie en effectiviteit van technische processen, producten, en onderwijs, en 3) te begrijpen en hun kennis toe te passen in de duurzaamheid context van de economische levensvatbaarheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid, maatschappelijke effecten en beleidsontwikkeling en implicaties.

The Engineering Sustainable Systems nadruk is ontworpen voor de ingenieur geïnteresseerd zijn in een goed begrip van de economische, maatschappelijke en milieu-implicaties van technische systemen. U vindt er een sterke achtergrond in engineering versterkt door het begrijpen van de toekomstige duurzaamheid van ons milieu, en zal worden voorbereid voor een loopbaan in de academische wereld, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 7 andere vakken van Northern Arizona University »

Deze cursus is Campus gesitueerd