Doctor in de bedrijfskunde

University of Illinois at Chicago, Liautaud School of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctor in de bedrijfskunde

University of Illinois at Chicago, Liautaud School of Business

De UIC Liautaud PhD-programma in Business Administration treinen toekomstige wetenschappers in het bedrijfsleven statistieken, gedrag in organisaties / human resource management en marketing. Terwijl studenten worden toegelaten tot een gebied van specialisatie, krijgen ze de flexibiliteit om een ​​individueel programma van de studie te ontwerpen en worden aangemoedigd om een ​​meer interdisciplinaire aanpak binnen het gebied van specialisatie te nemen.

De PhD in Business Administration bereidt studenten voor op een loopbaan als hoogleraar in de openbare en particuliere universiteiten of de industrie. Het programma helpt studenten ontwikkelen:

  • Een grondige in onderzoeksvaardigheden en de fundamentele concepten van het bedrijfsleven en verwante sociaal-wetenschappelijke disciplines
  • Originele kennis op het specifieke gebied van onderzoek
  • Een geest van onderzoek en levenslang leren
  • Ideale kandidaten zijn licht en zeer gemotiveerde personen met een uitstekende verbale en kwantitatieve geschiktheid zoek naar een academische onderzoek en onderwijs carrière in business administration.

Gebieden van onderzoek

Zakelijke StatisticsUIC Liautaud Graduate School of Business PHD BA boekje De Business Statistics Area-of-onderzoek combineert een geavanceerd programma in de statistieken met een opleiding in een tweede veld, gekozen uit dergelijke gebieden zoals boekhouding, economie, financiën, marketing, MIS, of operations management. Studenten worden opgeleid in het gebruik van state-of-the-art software en, afhankelijk van de individuele belangen, een combinatie van toegepaste statistiek, data-analyse, econometrie, finance en predictive analytics / data mining.

Organizational Behavior en Human Resource Management

Ons programma is sterk gericht op onderzoek. Studenten zijn verplicht om seminars over OB, HR, methoden van onderzoek, statistiek en keuzevakken uit de categorieën evenals andere afdelingen op de campus, zoals psychologie, sociologie, en onderwijspsychologie nemen. In termen van belangrijke eisen, zijn studenten verplicht om een ​​in aanmerking komend papier (een research paper van publiceerbare kwaliteit) te schrijven, neem een ​​uitgebreid examen, en schrijf een proefschrift.

afzet

Studenten zijn verplicht om seminars over kernthema's te nemen in marketing en ondernemerschap, in aanvulling op de cursussen over onderzoeksmethoden, statistiek, en keuzevakken van andere afdelingen op de campus, zoals psychologie, sociologie, en onderwijspsychologie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates