Doctor in de Biologische Wetenschappen is een graduate programma erkend voor zijn hoge kwaliteitsniveau uitgereikt door de CONACYT Consolidatie in de National Quality Graduate Programme (PNPC).

Het programma biedt twee modi: Direct uit de opleiding Bachelor duurt 48 maanden (4 jaar) en Master Traditioneel van 36 maanden (3 jaar). De postdoctorale cursus is gericht op onderzoek, zodat de afgestudeerden het bereiken van een research training capaciteit voor origineel en innovatief onderzoek en worden gezien als waardevolle individuen door hun werkgevers. Afgestudeerden onderscheiden zich door hun maatschappelijke betrokkenheid, verantwoordelijkheid in hun leren, sociale behoeften, bijdragen aan de ontwikkeling van het land, volhardend om de voorgestelde doelen en tolerantie voor als er discrepanties te bereiken.

PhD richt zich op het oplossen van behoeften op de volgende gebieden van het onderzoek:

 1. Toxicology and Environmental Bioengineering
 2. Biotechnology and Plant Biochemistry and Animal
 3. bioremediatie
 4. Ecology and Biodiversity
 5. Eiwitten in de immuunrespons bij neuroplasticiteit en secretie

DOELSTELLINGEN

Train onderzoekers met een stevige achtergrond in verschillende gebieden van de life sciences, geschikt voor het genereren en toepassen van kennis, problemen op te sporen op nationaal niveau en oplossingen voor te stellen in hun gebied van werk en deel te nemen in de opleiding van human resources bij afgestudeerde en de ontwikkeling van interdisciplinaire onderzoeksprojecten.

Graduate profiel

kennis.

De afgestudeerde moet gedegen kennis van de fundamenten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van life sciences hebben.

Skills.

De afgestudeerde zal de mogelijkheid hebben om te hebben:

 • Selecteer en ontwerp modellen om de experimentele ontwikkeling te begeleiden op het gebied van de biologische wetenschappen, het genereren van basiskennis en het oplossen van problemen met betrekking tot de menselijke gezondheid of voor de veeartsenijkunde, landbouw, industrie en milieu sfeer met de lokale, regionale of nationale.
 • In staat om te genereren en passende maatregelen om de benodigde informatie te verkrijgen en hebben de mogelijkheid om deze technieken te wijzigen, indien nodig, en de gegenereerde resultaten te interpreteren en conclusies te trekken uit dezelfde instrumentele en methodologische technieken toe te passen.
 • Communiceer effectief, mondeling en schriftelijk, de resultaten van hun onderzoek in de academische en wetenschappelijke kringen ruimtes en de interactie met mensen uit andere delen van kennis.
 • Het baseren ideeën bioscience gebied.
 • Organiseren en plannen activiteiten in verband met onderzoek en het beheer van de bij de projecten betrokken middelen.
 • Selecteren en te gebruiken computer middelen die nodig zijn voor de ontwikkeling van onderzoeksprojecten.
 • Identificeren, te beoordelen, te evalueren en voorstellen van oplossingen voor de geconstateerde problemen vakgebied.
 • Ontwerpen en zelfstandig te ontwikkelen originele onderzoeksprojecten.
 • Identificeren, selecteren en maken gebruik van verschillende bronnen van informatie voor onderzoek.

attitudes.

De afgestudeerde zal de mogelijkheid hebben om te hebben:

 • Open voor nieuwe kennis, maar ook in staat zijn om ze te analyseren met wetenschappelijke nauwkeurigheid.
 • Zich ervan bewust dat genereert verrijkingsactiviteiten in multidisciplinaire groepen en het belang van de opleiding van nieuwe human resources die betrokken zijn in hetzelfde gebied.
 • Je weet dat het uiteindelijke doel van kennis is een bijdrage te leveren aan de vooruitgang van de wetenschap op het basisniveau, evenals bij het oplossen van praktische problemen om de levensomstandigheden van de inwoners van de regio waarin zij invloed kan uitoefenen verbeteren.
 • Teamwork, gerespecteerd ideeën en bijdragen.

waarden.

De afgestudeerde zal de volgende waarden hebben:

 • maatschappelijke betrokkenheid te beoordelen en academische leven te ontwikkelen en voor het zoeken en het oplossen van sociale omgeving behoeften.
 • Verantwoordelijk ten opzichte van hun zelfstandig leren, sociale problemen en moet de bijdrage van de ontwikkeling van het land en volhardend om de voorgestelde doelen te bereiken.
 • Wanneer er een discrepantie tolerantie van ideeën.

predoctorale examen

Op basis van de algemene regels van de Teaching van UAA (artikel 159-A), wordt het opgenomen als een eis in het programma goedkeuring van een predoctorale examen te blijven.

De predoctorale proef is bedoeld om te controleren of de student heeft de kennis en vaardigheden die nodig zijn om zijn thesis project succesvol af te ronden en te kiezen voor de graad van doctor in de wetenschappen.

Predoctorale examen kenmerken zijn:

 • Studenten met inkomsten uit undergraduate moet in het vierde, vijfde of zesde semester van het programma van de predoctorale proef te stellen. De datum van de verkiezing zal de student te maken in overeenstemming met zijn eigen proefschrift adviseur. Studenten die het programma afgesloten met een Master's degree moet de predoctorale examen te presenteren in de eerste twee semesters van verwerking ervan aan.
 • De presentatie van dit onderzoek worden gedaan naar een vijf-synodale door de decaan van Basic Sciences Center jury benoemd. De beslissingen die je maakt deze jury zal worden bij meerderheid van stemmen. De eisen voor toetreding zijn dezelfde jury vaststelling, voor Syn van examen. Het proefschrift adviseur zal deel uitmaken van de jury. De jury van predoctorale examen zal de volgende aspecten van de student te evalueren:
  • academische prestaties in graduate school en verworven kennis.
  • Presentatie en verdediging van de voortgang van zijn afstudeerproject.
 • De mogelijke resultaten van predoctorale examen zijn: Erkend, Erkend aanbevelingen of niet geaccrediteerd.
Opleiding te volgen in:
Spaans

Zie 7 andere vakken van Universidad Autonoma de Aguascalientes »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Juli 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet

Juli 2019