Lees de Officiële Beschrijving

PhD in Economie en Industrieel Management

De Faculteit der internationale economische betrekkingen en beheer werd in 2006 opgericht. Momenteel zijn er 759 full-time opleiding studenten en 2.400 schriftelijke cursus studenten van de faculteit.

De faculteit heeft drie afdelingen:

  • Afdeling Logistiek
  • Ministerie van Economie en Management
  • Vakgroep International Economics and Finance

De Faculteit der internationale economische betrekkingen en Management is erg populair onder schoolverlaters uit Wit-Rusland en uit de landen in de buurt. De goed uitgebalanceerde en grondig ontworpen onderwijsproces, curriculum en cursussen door hooggekwalificeerde wetenschappelijk personeel geleverd toe te voegen aan het positieve imago van de universiteit.

De majors aangeboden op de full-time en part-time opleiding programma's zijn:

Groot

beheer

Specialisatie

  • Industrieel Management
  • Financieel management
  • Human resources management

Kwalificatie

Manager / Economist

Groot

afzet

Specialisatie

  • Industriële marketing
  • Marketing in toerisme
  • Promotie en reclame

Kwalificatie

Marketing Specialist / Economist

Groot

Economie en Bedrijf Management

Specialisatie

Economie en industriële enterprise management

Kwalificatie

Marketing Specialist / Economist

Groot

Financiën & Credit

Specialisatie

financiën

Kwalificatie

Econoom

Groot

LOGISTICS

Specialisatie

LOGISTICS

Kwalificatie

Logistiek medewerker / Economist

Het wetenschappelijk personeel van de faculteit bestaat uit 56 docenten en experts in de internationale economie en management, die op het snijvlak van wetenschappelijk onderzoek toe te passen up-to-date methodes, geavanceerde technieken en de beste praktijken van het onderwijs. Buitenlandse specialisten nemen deel aan het leerproces ook.

Onderzoeksactiviteiten van de leerlingen wordt ondersteund door tal van wetenschappelijke verenigingen en werkgroepen die de studenten te verenigen op basis van hun professionele belangen: informatietechnologie en recht, het monetaire beleid en het kredietbeleid van de Republiek Wit-Rusland, creativiteit in het management; budgettaire financiering als een van de belangrijkste anti-crisis beleid van de overheid, enz. Studenten verenigingen en belangengroepen zijn ook verenigd door creatieve activiteiten: literatuur club, comedy club, groep vrijwilligers, dansgroep, faculteit krant groep, enz.

Faculteit afgestudeerden die uitgebreide kennis en deskundigheid op hun vakgebieden te verkrijgen zijn zeer concurrerend op de arbeidsmarkt en zijn in grote vraag, zowel in de Republiek Wit-Rusland en in het buitenland. Afgestudeerden van de faculteit werkzaam zijn in de grote nationale bedrijven, overheidsinstellingen, ministeries, vakbonden en financiële instellingen. Ze leveren colleges aan de instellingen voor hoger onderwijs, ze zijn aan het hoofd van grote particuliere bedrijven, ondernemingen en organisaties, ze leiden marketing specialisten, managers, economen en accountants.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019