De Doctoral Programme in Onderwijskundig Leiderschap, Bestuur en Recht zal professionele opvoeders voor te bereiden om een ​​deel van een voorhoede door de eenentwintigste eeuw. Deze opvoeders zal worden voorzien van: de noodzakelijke kennis van het onderwerp; een goed begrip van onze diverse cultuur; technologische vaardigheden; kritisch denken vaardigheden die nodig zijn om weloverwogen beslissingen te nemen en uit te voeren veranderingen; en de mogelijkheid om een ​​rechtvaardige en ethische, nauwkeurige en zinvolle onderwijs voor hun leerlingen.

Het programma wordt uitsluitend aangeboden in cohort formaat. De elite groep van studenten die geselecteerd worden om elke herfst te beginnen, zal door hun cursussen samen gaan. Het eerste jaar van het programma richt zich op didactische cursussen. Het tweede jaar combineert didactische cursussen met praktijkopleidingen. Het laatste jaar van het programma richt zich op zelfstandig onderzoek, met resultaten gepubliceerd in de vorm van een proefschrift.

Het doctoraat programma is voorzien van zeer ervaren, goed gekwalificeerde faculteit, met nationale reputaties voor het werken met hoogwaardige doctorale programma's.

Dissertatievoorstel

De promovendus moet samenwerken met een proefschrift om een ​​formeel voorstel en proefschrift te ontwikkelen en te verdedigen. De afstudeercommissie kan worden voorgezeten door de studentadviseur, of de student kan een andere gekwalificeerde faculteit van het programma aanvragen om als afstudeerstoel te dienen. Het proefschrift comité moet worden gekozen uit gekwalificeerde leden van de programmacentrum en een gekwalificeerd lid buiten het programma.

proefschrift defensie

Na afloop van de schriftelijke proefschrift stelt de voorzitter de kandidaat in kennis van de goedkeuring van het comité om te gaan naar de verdediging. De proefschrift verdediging zal door het proefschrift worden uitgevoerd. Het presentatiegedeelte van de verdediging wordt openbaar gemaakt en open voor publieke observatie. De proefschrift moet op het moment van de verdediging in de definitieve vorm zijn. Wijzigingen na de verdediging kunnen uitsluitend worden gemaakt voor kleine bewerkingsdoeleinden. Er is maar één verdediging, en de resultaten zijn definitief.

Time Beperking

Alle diplomavereisten moeten binnen een periode van acht jaar worden afgerond.

Aanvragen voor afstuderen

Aan het begin van het semester waarin hij of zij verwacht te behalen, moet elke student een officieel Intent to Graduate-vorm indienen via het kantoor van de Graduate Studies. Degene worden toegekend per semester, hoewel de aanvangsoefeningen alleen tijdens de herfst- en lente-semesters worden gehouden.

Voordat een student voor de afstuderen kan worden opgeheven, moeten aan de volgende eisen worden voldaan. Studenten die academisch niet duidelijk maken, moeten opnieuw afstuderen:

  • De student moet alle voorgeschreven opleidingen op het studieprogramma volgen en voldoen aan alle programmacompetenties.
  • Alle transfer credits moeten worden geplaatst op het ASU transcript.
  • De student moet het Doktoraal Comprehensive Exam afleggen.
  • De student moet het minimum vereiste 3,35 cumulatieve programma GPA bezitten.
  • Studenten moeten doorlopend inschrijven van minimaal drie credituren per semester, inclusief het semester van de afstudeerrichting.
  • De proefschrift (en verdediging) moet worden ingevuld en ingediend.
  • Degreevereisten moeten binnen de achtjarige termijn worden ingevuld.

Vereisten

Master en professionele ervaring op het gebied van onderwijs.

Programma van de Studie

Cohort Structuur van het programma

Studenten zullen deelnemen aan programma-activiteiten als cohortgroep, die door middel van de meeste coursework samen blijven, exclusief keuzevakken en proefschriften. Toelatingen worden alleen voor het herfs semester gemaakt. Voltooide aanvragen dienen uiterlijk op de eerste week in maart ingediend te worden. Het is de bedoeling dat alle studenten het programma in drie jaar afronden, inclusief hun proefschrift, alhoewel er voorzieningen zijn voor verzachtende omstandigheden die ervoor kunnen zorgen dat studenten niet meer sync zijn met hun cohort. Opmerking: de faculteit behoudt zich het recht voor om dit studieprogramma te wijzigen.

Leerplan
Cursussen (78 uur)

Semester Cursus
1 LPL 700 - Leiderschap Studies
1 LPL 720 - Beleid, Planning en Change
1 LPL 775 - Statistiek en Onderzoek
2 LPL 705 - Administratieve Theorie
2 LPL 730 - Public Policy
2 LPL 785 - Multivariate Analysis
3 LPL 710 - Curriculum Planning en Evaluatie
3 LPL 750 - Staatsrecht
3 LPL 780 - Qualitative Analysis
4 LPL 715 - Fiscale Leiderschap
4 LPL 760 - sociale en ethische kwesties (wet)
4 een keuzevak
5 LPL 755 - Personeel en aansprakelijkheidskwesties (wet)
5 LPL 735 - Onderwijsbeleid
5 LPL 830 - Advanced statistisch onderzoek
6 LPL 840 - Advanced kwalitatieve onderzoeksmethoden
6 LPL 860 - Research in volwasseneneducatie
6 LPL 870 - Schrijven voor Onderzoek Publicaties
7 LPL 802 - Veld Toepassing van androgynie / LPL 803- Field toepassing van onderzoek
7 LPL 850 - Legal Research
8 LPL 875 - Onderzoek Verspreiding
9 LPL 900 - Proefschrift
10 LPL 900 - Proefschrift
11 LPL 900 - Proefschrift
12 LPL 900 - Proefschrift
13 LPL 900 - Proefschrift
14 LPL 900 - Proefschrift

Graduate Fees

Hieronder vindt u de geschatte opleiding en kosten voor voltooide afgestudeerde studenten die op campus verblijven tijdens het academiejaar 2017-18. Werkelijke kosten en kosten kunnen variëren afhankelijk van inschrijving en levensstijlbeslissingen. U kunt ook de geschatte opleiding en de kosten voor deeltijdse inschrijving inschrijven op onze volledige website Budget werkblad.

Voor een overschrijding van de kosten per credituur en per semester, download de 2017-18 Schema van studiegeld en kosten.

In-State Buiten de staat
Gefactureerde uitgaven
Collegegeld / visrechten $ 10.156 $ 17.572
Kamer / Board $ 5422 $ 5422
Subtotaal $ 15.578 $ 22.994
Andere geschatte kosten
Boeken $ 1000 $ 1000
Vervoer $ 1.552 $ 1.552
Diverse / Personal $ 1.840 $ 1.840
Subtotaal $ 4.392 $ 4.392
geschat totaal $ 19.970 $ 27.386
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
3 - 8 jaar
Voltijd
Prijs
10,156 USD
Jaarlijks In-State Onderwijs; $ 17.572 Jaarlijks buitenlands onderwijs