Heeft u een passie voor onderzoek?

De Doctor of Philosophy (PhD) is een onderzoek graad in alle studiegebieden en biedt u de vaardigheden om een ​​effectieve onderzoeker in uw eerder onderzocht discipline geworden. Door het uitvoeren van een Doctor of Philosophy vindt u uitgebreide intellectuele vrijheid moeten in staat zijn om een ​​originele en substantiële bijdrage aan uw gebied van studie te maken.

USQ academici worden erkend in de hele wereld voor hun excellentie in onderzoek. Een aantal van de projecten die je kunt tikken in zijn in de voorhoede van cutting edge onderzoek. Als een onderzoek student zou u de toezegging te hebben en te steunen om een ​​verschil aan de samenleving op een zinvolle manier.

USQ is vastbesloten om excellentie in onderzoek opleiding en bieden een kwalitatief hoogstaand onderzoek opleiding ervaring voor onze studenten. Wij handhaven onze relevantie in onderzoek door het koppelen met de industrie en het bedrijfsleven door middel van lokale en internationale onderzoeksnetwerken.

U kunt uw PhD beginnen op elk moment tijdens het jaar. Om uw PhD je nodig hebt om je onderzoek onderwerp te verduidelijken en te trachten een wetenschappelijk medewerker aan uw supervisor te starten. Dit kan soms even duren, dus het is verstandig om enkele maanden voor de discussie met potentiële toezichthouders en voor de behandeling van uw aanvraag toe te staan.

Carriere resultaten

Afstuderen met een Doctor of Philosophy is ideaal als u wilt een carrière in de industrie, de academische wereld en de overheid na te streven met de specialisatie van uw vakgebied.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten hebben een van het volgende:

  • Een bachelor diploma met eersteklas honours of tweede klas honours (divisie A) of gelijkwaardig, of
  • Een meestersgraad (met een belangrijk onderzoeksonderdeel), of
  • andere kwalificaties en / of ervaring equivalent aan een minimum Second Class Honours (Afdeling A), als dit nodig wordt geacht door de betreffende faculteit.

Engels taaleisen

U moet voldoen aan de toepasselijke Engelse taalvereisten. Dit programma vereist een Minimaal IELTS 6.5 of equivalent. Als u niet aan de Engelse taalbehoeften voldoet, kunt u solliciteren om een ​​universiteit goedgekeurd Engels taalprogramma te studeren.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
24,000 AUD
Binnenlandse volledige vergoeding betalen voor de eerste studieperiode (Ongeveer)
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet