Doctor In De Filosofie In Computer Engineering (Ph.D.)

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctor In De Filosofie In Computer Engineering (Ph.D.)

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

6

Programma overzicht

De doctoraatsopleiding in computer engineering is ontworpen om studenten in baanbrekend onderzoek op het gebied van computer architectuur en high-performance computing, of micro-elektronica en VLSI-systemen te betrekken. Het onderzoek belangen van de faculteit in de computer architectuur en de high-performance computing omgeving overspanning computerarchitectuur, parallelle verwerking, cloud computing en high-performance en grid computing. In de micro-elektronica en VLSI ontwerp gebied, de belangen van de faculteit zijn het ontwerpen en modelleren van elektronische en nano-elektronische apparaten en systemen, microfluïdische apparaten geïntegreerd met elektronische apparaten, het ontwerp van micro-elektromechanisch systeem (MEMS) voor sensoren en voor RF-MEMS, micro en nano-elektronische circuits met toepassingen in sensoren en biosensoren, en technieken om CMOS geïntegreerde sensoren en hun interface circuits met behulp van analoge en digitale schakelingen te ontwikkelen.

Aangeboden via het Department of Electrical and Computer Engineering, de Ph.D. in Computer Engineering bereidt studenten om te leren en toe te passen geavanceerde computer architectuur en ontwerp van geïntegreerde circuits technieken met behulp van de industrie-standaard computer-aided design tools. Docenten en studenten werken samen om oplossingen voor fotonische computers te verkennen; maken van state-of-the-art ontwikkelingen in high-performance computing; en het verbeteren van de betrouwbaarheid van cloud computing.

Het programma biedt up-to-date kennis en vaardigheden in de avances van computersystemen architectuur en netwerken, evenals de snel toenemende gebruik van superscalar microprocessors, real-time embedded systemen, VLSI en ASIC-ontwerp modules, digitale signaal processors, en computer- platforms. Het programma biedt een flexibele planning die cursussen in de late namiddag en 's avonds, maar ook de mogelijkheid om een ​​scriptie of non-degree scriptie optie te kiezen omvat.

Studenten kiezen uit twee aandachtsgebieden:

 • Computer Architectuur en High-Performance Computing
 • MEMS, elektronica en fotonica (micro-elektronica en VLSI-systemen)

Doctor of Philosophy in Computer Engineering (Ph.D.)

1
 • Credit-uren (voor mensen met een master's degree): 30
<li><strong>Credit-uren (voor mensen zonder een master's degree):</strong> 54</li> <li><strong>Duur:</strong> 4-6 jaar</li> <li><strong>Andere vereisten:</strong><ul><li><strong>Scholarship eis:</strong> Promovendi in het Computer Engineering programma moet een minimum GPA van 3,4 hebben op het moment van afstuderen. Studenten moeten een B of hoger in alle cursussen te tellen in de richting van de graad.</li> <li> <strong>Seminar eis:</strong> Alle doctoraatsstudenten moet men departementale seminar presenteren, met uitzondering van het proefschrift verdediging, voorafgaand aan het afstuderen.</li> <li> <strong>Colloquium eis:</strong> Alle doctoraatsstudenten moeten vijf seminars, workshops, symposia of gesponsord door de afdeling om deze zero-credit eis te voldoen bij te wonen.</li>

</ul><h2>Aandachtsgebieden</h2>

Computer Architectuur en High-Performance Computing

Faculteit op dit gebied zijn betrokken bij het onderzoek naar onderwerpen als computerarchitectuur, parallelle verwerking, cloud computing en high-performance en grid computing.

MEMS, Elektronica, en Fotonica

Faculteit op dit gebied zijn betrokken bij het onderzoek over onderwerpen zoals het ontwerpen en modelleren van elektronische en nano-elektronische apparaten en systemen, microfluïdische apparaten geïntegreerd met elektronische apparaten, het ontwerp van micro-elektromechanisch systeem (MEMS) voor sensoren en voor RF-MEMS, micro en nano-elektronische circuits met toepassingen in sensoren en biosensoren, en technieken om CMOS geïntegreerde sensoren en hun interface circuits met behulp van analoge en digitale schakelingen te ontwikkelen.

5

Ph.D. toelatingseisen

De aanvragers moeten in volgorde de volgende materialen dienen te worden beschouwd voor toelating tot een masteropleiding bij SEAS. Alle materialen behalve de toetsresultaten moet worden geüpload naar het online sollicitatieformulier:

Online applicatie

Afschriften

 • Gescande kopieën van niet-officiële transcripten zijn vereist van alle hogescholen en universiteiten, al dan niet krediet werd verdiend; het programma is niet voltooid; of het krediet wordt weergegeven als de overdracht krediet op een ander transcript.
 • Zorg ervoor dat alle afschriften goed zijn gescand en aan het online sollicitatieformulier. Anders zal de aanvragers meldingen aanvragen leesbaar transcripten, die herziening van hun aanvraag kan vertragen ontvangen.
 • Gelieve niet te mailen officiële transcripties, tenzij u de opdracht krijgt om dit te doen door een SEAS admissions officer. Toelating beslissingen zijn gebaseerd op onofficiële transcripten.
 • Voor internationale kandidaten, zie aanvullende eisen voor het bevestigen van buitenlandse transcripties aan de online applicatie.

GRE scores

 • De Graduate Records Examination (GRE) is vereist van alle aanvragers, met uitzondering van de aanvragen van een gecombineerde vijfjarenprogramma.
 • GRE scores moet door de Educational Testing Service (ETS) aan institution code 5246 worden verzonden.
 • Er is geen minimum score vereist op de GRE voor toelating. Echter, zijn de aanvragers aangemoedigd om te scoren in de 90e percentiel van het kwantitatieve deel van het examen om concurrerend te worden beschouwd. Om de gemiddelde GRE scores zien van de meest recente inkomende klasse, een bezoek aan de Graduate Student Profile.

Kennis van het Engels examen scores (internationale kandidaten)

 • International aanvragers die geen diploma hebben ontvangen van een instelling gevestigd in de Verenigde Staten of Engels-sprekende land moet ook de scores van de TOEFL, IELTS of PTE Academic examens.
 • Kijk dan op de International Admissions voor informatie over het Engels examen score eisen en scores te sturen naar GW.

Brieven van aanbeveling

 • Een minimum van drie (3) brieven van aanbeveling is vereist met het online aanvraagformulier in te dienen.
 • Ten minste één aanbeveling moet worden van een adviseur en / of lid van de faculteit (s) op de instelling die je hebt verdiend uw hoogste graad.

Verklaring van Doel

 • De aanvragers moeten een essay van 400-600 woorden die hun doel bij het ondernemen van graduate studie aan de George Washington University stelt duidelijk op te nemen; verklaart hun academische doelstellingen, onderzoek interesses en loopbaan plannen; en bespreekt gerelateerde kwalificaties met inbegrip van collegiale, professionele en maatschappelijke activiteiten, alsook alle andere belangrijke prestaties niet reeds vermeld.
 • Het wordt sterk aangemoedigd dat essays blijven binnen de 600 woord te beperken. Hoewel aanvragers niet worden gestraft voor het indienen van langere essays, bondige essays zijn effectiever in het aantonen van een aanvrager motivatie.
 • De Doelverklaring moet worden geschreven door de aanvrager. Elke essay gevonden te zijn geschreven door een ander dan de aanvrager of plagiaat uit andere gepubliceerde materialen, zullen buiten beschouwing worden ingetrokken.

CV / CV

 • Een actuele curriculum vitae (cv) moeten worden geüpload met het online sollicitatieformulier.
 • Als u artikelen in peer-reviewed publicaties gepubliceerd, gelieve hen als een hyperlink.

Ph.D. aanvragers aanvragers moeten ook aantonen aan de volgende eisen in aanmerking te komen voor toelating:

 • Een bachelor of master's degree in een relevant gebied van een geaccrediteerde instelling
  • Indien de aanvrager heeft verkregen van een meester, een minimum Grade Point Average van 3,4 (op een schaal van 4,0) is vereist.
  • Indien de aanvrager alleen heeft behaalde een bachelor's degree, moet de minimum Grade Point Average een 3,3 (op een schaal van 4,0) zijn.
<li>Ge&iuml;dentificeerd 1-3 SEAS docenten wiens onderzoek belangen het meest overeenkomen met hun eigen en noteer deze op het aanvraagformulier.</li> <li>Een sterke academische of relevante professionele achtergrond die relevant zijn voor het vakgebied</li> <li>Bewezen bekwaamheid in het origineel onderzoek</li>

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 - 6 jaar
Voltijd