Doctor In De Filosofie In De Elektrotechniek (Ph.D.)

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctor In De Filosofie In De Elektrotechniek (Ph.D.)

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

6

Programma overzicht

Studenten in het doctoraat in de elektrotechniek doen onderzoek op verschillende gebieden met een world-class faculteit van de afdeling. Studenten kunnen kiezen uit de volgende zes aandachtsgebieden: communicatie en netwerken; elektriciteit en energie; elektromagnetisme, straling systemen, en magnetron engineering; micro-elektronica en VLSI-systemen; en signaal- en beeldverwerking, systemen en controles.

Aangeboden via het Department of Electrical and Computer Engineering (ECE), de MS en Ph.D. programma's in Electrical Engineering zijn ontworpen om studenten te helpen te begrijpen en de beginselen van de elektrotechniek van toepassing op communicatie, kracht en energie, en micro- en nano-elektronica. Docenten en studenten onderzoek op gebieden zoals draadloze / mobiele communicatie, micro-elektromechanische systemen, magnetisme, en remote sensing.

Studenten kiezen uit vijf aandachtsgebieden:

 • toegepast elektromagnetisme
 • Communicatie en netwerken
 • Elektrische kracht en energie
 • Elektronica, fotonica en MEMS (VLSI-systemen en micro-elektronica)
 • Signaal- en beeldverwerking, systemen en controles

Doctor of Philosophy in Electrical Engineering (Ph.D.)

7
 • Credit-uren (voor mensen met een master's degree): 30
<li><strong>Credit-uren (voor mensen zonder een master's degree):</strong> 54</li> <li><strong>Duur:</strong> 4-6 jaar</li> <li><strong>Andere vereisten:</strong><ul><li><strong>Seminar eis:</strong> Studenten moeten een departementale seminar presenteren, met uitzondering van het proefschrift verdediging, voorafgaand aan het afstuderen.</li> <li> <strong>Colloquium eis:</strong> Studenten moeten zich inschrijven voor de zero-krediet colloquium cursus en voldoen aan de eis door het bijwonen van vijf-afdeling gesponsorde seminars, workshops of symposia.</li>

</ul><img class="image-element" src="//www.masterstudies.com/element_db/28/28544_hero-5478.png" alt="5" title="5"/><h2>Aandachtsgebieden</h2>

Communicatie en netwerken

Faculteit op dit gebied zijn betrokken bij het onderzoek over onderwerpen zoals draadloze communicatie en netwerken, data-center netwerken, netwerk-optimalisatie, en optische netwerken. Klik op een faculteit naam lid 's om meer over hun specifieke onderzoeksinteresses te leren.

Electrical Power en energie

Faculteit op dit gebied zijn betrokken bij het onderzoek naar onderwerpen zoals betrouwbaarheid van hernieuwbare energiebronnen voor de elektriciteitsproductie, de stabiliteit van de micro-grids geïntegreerd in grote netstroom systemen en cyberveiligheid van de elektrische elektriciteitsnet met internet interconnecties.

Electromagnetics, Straling Systems, en Microwave Engineering

Faculteit op dit gebied zijn betrokken bij de antenne-arrays, magnetron remote sensing, golfvoortplanting en het kanaal modelleren, computationele elektromagnetisme, magnetisme en nano-optica.

Elektronica, fotonica en MEMS

Faculteit op dit gebied zijn betrokken bij het onderzoek over onderwerpen zoals het ontwerpen en modelleren van elektronische en nano-elektronische apparaten en systemen, microfluïdische apparaten geïntegreerd met elektronische apparaten, het ontwerp van micro-elektromechanisch systeem (MEMS) voor sensoren en voor RF-MEMS, micro en nano-elektronische circuits met toepassingen in sensoren en biosensoren, en technieken om CMOS geïntegreerde sensoren en hun interface circuits met behulp van analoge en digitale schakelingen te ontwikkelen.

Signaal- en beeldverwerking, Systems en Controls

Faculteit op dit gebied zijn betrokken bij het onderzoek naar onderwerpen zoals signaalverwerking voor communicatie en akoestiek, computer vision en multimedia-verwerking, medische beeldverwerking en patroonherkenning, complex systeem analyse en ontwerp, en het systeem voor de identificatie en controle.

Ph.D. toelatingseisen

De aanvragers moeten in volgorde de volgende materialen dienen te worden beschouwd voor toelating tot een masteropleiding bij SEAS. Alle materialen behalve de toetsresultaten moet worden geüpload naar het online sollicitatieformulier:

Online applicatie

Afschriften

 • Gescande kopieën van niet-officiële transcripten zijn vereist van alle hogescholen en universiteiten, al dan niet krediet werd verdiend; het programma is niet voltooid; of het krediet wordt weergegeven als de overdracht krediet op een ander transcript.
 • Zorg ervoor dat alle afschriften goed zijn gescand en aan het online sollicitatieformulier. Anders zal de aanvragers meldingen aanvragen leesbaar transcripten, die herziening van hun aanvraag kan vertragen ontvangen.
 • Gelieve niet te mailen officiële transcripties, tenzij u de opdracht krijgt om dit te doen door een SEAS admissions officer. Toelating beslissingen zijn gebaseerd op onofficiële transcripten.
 • Voor internationale kandidaten, zie aanvullende eisen voor het bevestigen van buitenlandse transcripties aan de online applicatie.

GRE scores

 • De Graduate Records Examination (GRE) is vereist van alle aanvragers, met uitzondering van de aanvragen van een gecombineerde vijfjarenprogramma.
 • GRE scores moet door de Educational Testing Service (ETS) aan institution code 5246 worden verzonden.
 • Er is geen minimum score vereist op de GRE voor toelating. Echter, zijn de aanvragers aangemoedigd om te scoren in de 90e percentiel van het kwantitatieve deel van het examen om concurrerend te worden beschouwd. Om de gemiddelde GRE scores zien van de meest recente inkomende klasse, een bezoek aan de Graduate Student Profile.

Kennis van het Engels examen scores (internationale kandidaten)

 • International aanvragers die geen diploma hebben ontvangen van een instelling gevestigd in de Verenigde Staten of Engels-sprekende land moet ook de scores van de TOEFL, IELTS of PTE Academic examens.
 • Kijk dan op de International Admissions voor informatie over het Engels examen score eisen en scores te sturen naar GW.

Brieven van aanbeveling

 • Een minimum van drie (3) brieven van aanbeveling is vereist met het online aanvraagformulier in te dienen.
 • Ten minste één aanbeveling moet worden van een adviseur en / of lid van de faculteit (s) op de instelling die je hebt verdiend uw hoogste graad.

Verklaring van Doel

 • De aanvragers moeten een essay van 400-600 woorden die hun doel bij het ondernemen van graduate studie aan de George Washington University stelt duidelijk op te nemen; verklaart hun academische doelstellingen, onderzoek interesses en loopbaan plannen; en bespreekt gerelateerde kwalificaties met inbegrip van collegiale, professionele en maatschappelijke activiteiten, alsook alle andere belangrijke prestaties niet reeds vermeld.
 • Het wordt sterk aangemoedigd dat essays blijven binnen de 600 woord te beperken. Hoewel aanvragers niet worden gestraft voor het indienen van langere essays, bondige essays zijn effectiever in het aantonen van een aanvrager motivatie.
 • De Doelverklaring moet worden geschreven door de aanvrager. Elke essay gevonden te zijn geschreven door een ander dan de aanvrager of plagiaat uit andere gepubliceerde materialen, zullen buiten beschouwing worden ingetrokken.

CV / CV

 • Een actuele curriculum vitae (cv) moeten worden geüpload met het online sollicitatieformulier.
 • Als u artikelen in peer-reviewed publicaties gepubliceerd, gelieve hen als een hyperlink.

Ph.D. aanvragers aanvragers moeten ook aantonen aan de volgende eisen in aanmerking te komen voor toelating:

 • Een bachelor of master's degree in een geschikt gebied van een geaccrediteerde instelling
  • Als aanvrager heeft verkregen van een meester, een minimum Grade Point Average van 3,4 (op een schaal van 4,0) is vereist.
  • Als aanvrager alleen heeft behaalde een bachelor's, moet de minimum Grade Point Average een 3,3 (op een schaal van 4,0) zijn.
<li>Ge&iuml;dentificeerd 1-3 SEAS docenten wiens onderzoek belangen het meest overeenkomen met hun eigen en noteer deze op het aanvraagformulier.</li>

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 - 6 jaar
Voltijd