Doctor In De Filosofie In De Informatica (Ph.D.)

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctor In De Filosofie In De Informatica (Ph.D.)

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

5

Programma overzicht

Aangeboden via de afdeling Informatica, de Ph.D. programma in Computer Science is ontworpen om studenten met een uitstekende vaardigheden uit te rusten in de voorhoede van de informatica. Door middel van onderzoek en onderwijs, het ministerie draagt ​​bij aan computergebruik doorbraken die tanken vooruitgang in de geneeskunde, communicatie, transport, beveiliging en andere gebieden van vitaal belang voor de samenleving en de wereld.

Het doctoraat is gebaseerd op cursussen en onderzoek dat leidt tot een proefschrift. Het verdient aanbeveling dat de studenten die geïnteresseerd zijn in de promotie contact op met de faculteit wier belangen het beste bij zijn / haar interesse. Gebieden van onderzoek te richten centrum rond de volgende onderwerpen: computerbeveiliging en informatie over verzekering, software engineering en systemen, bio-informatica en biomedische computing, networking en mobile computing, pervasive computing en embedded systemen, machine-intelligentie, robotica, en algoritmen en theorie.

Cursussen richten zich op de volgende gebieden:

 • Algoritmen en theorie
 • Computerarchitectuur, netwerken, parallel en distributed computing
 • Computerbeveiliging en informatie over verzekering
 • Database en informatie zoektocht systemen
 • Machine intelligentie en cognitie
 • Multimedia, animatie, afbeeldingen en user interface
 • Software engineering en systemen

Het programma is ontworpen om studenten voor spannende en lonende carrière in de informatietechnologie, geneeskunde, film, het bedrijfsleven, de overheid, en engineering voor te bereiden. Met de unieke ligging van Washington, DC, de studenten toegang hebben één van de hoogste concentraties van high-tech bedrijven in het land en federale instituten, waaronder de National Institutes of Health (NIH), NASA, National Institute of Standards and Technology, en de Naval Research Laboratory.

Doctor of Philosophy in Computer Science (Ph.D.)

4
 • Credit-uren (voor mensen met een master's degree): 30
<li><strong>Credit-uren (voor mensen zonder een master's degree):</strong> 54</li> <li>Andere vereisten:</li> <li><strong>Cursus vereisten:</strong> Studenten moeten een cursus te nemen van elk van de drie gebieden: theorie, systemen en applicaties. Studenten moeten ook een geavanceerde onderwerpen natuurlijk. Voor studenten zonder voorafgaande master's degree, kan 15 krediet uur buiten de dienst worden genomen; voor degenen met een eerdere master's degree, kan negen credit-uren worden genomen.</li> <li><strong>Voorlopige examen:</strong> Studenten moeten het examen binnen vier semesters van het programma te starten</li> <li><strong>Proefschrift commissie:</strong> Studenten zijn verantwoordelijk voor het vormen van een proefschrift commissie bestaat uit drie leden in aanvulling op de adviseur en co-adviseur (s).</li> <li><strong>Proefschrift voorstel examen:</strong> Studenten moeten eerst langs de voorlopige examen voorafgaand aan het proefschrift voorstel examen. De student moet dan een schriftelijk voorstel voor de evaluatie in te dienen en onderworpen aan een mondeling examen.</li> <li><strong>Peer-reviewed papers:</strong> Studenten worden verwacht dat zij ten minste twee of drie conferentie of journal papers geaccepteerd voor publicatie voorafgaand aan het proefschrift hebben op defensiegebied.</li> <li><strong>Colloquium eis:</strong> Studenten moeten een minimum van twee seminars, workshops, symposia of gesponsord door de afdeling bij te wonen om deze zero-credit eis te voldoen.</li>

3

Doctoral Degree Programma-eisen

Aantal krediet uur:

 • Voor de directe Ph.D. degree studenten: 54 krediet uur (minimum van 18 krediet uur werk natuurlijk beschikbaar voor afgestudeerde krediet en minimum van 12 krediet uur van het proefschrift onderzoek credits (CSCI 8999))
 • Voor de post-master Ph.D. studenten: 18 krediet uur werk natuurlijk beschikbaar voor afgestudeerde krediet en 12 uren krediet van promotieonderzoek credits (CSCI 8999)

Specifieke cursus eisen:

 • Ten minste één vak uit elk van de volgende drie gebieden: 1) theorie 2) systemen; en 3) toepassingen. Het doel is om studenten om de belangrijkste methoden van de informatica onderzoek voeren op de graduate niveau. Theorie onderzoek betreft de aanleg van formele modellen van berekening; validatie voornamelijk door wiskundig bewijs. Systems onderzoek betreft het verbeteren van IT-infrastructuur om het sneller, betrouwbaarder, veiliger, etc te maken .; validatie is hoofdzakelijk empirisch of analytisch. Toegepast onderzoek omvat het gebruik van computers om de problemen van belang op te lossen. Validatie is hoofdzakelijk via bewijs dat een werkwijze is effectief bij het oplossen van problemen.
  • Theorie: CSCI 4314, 6212, 6213, 6311, 6312, 6331, 6341, 6362
  • Systems: CSCI 6431, 6441, 6461, 6541
  • Toepassingen: CSCI 6351, 6364, 6365, 6443, 6448, 6511, 6521, 6525, 6527, 6554, 6555
<li>Ten minste een geavanceerde onderwerpen natuurlijk. CSCI cursussen op het 8000 niveau "Advanced" in de titel aan deze voorwaarde voldoen. Met de goedkeuring van adviseur van de student kan een CSCI 6907 uiteraard ook aan deze voorwaarde voldoen.</li> <li>Een maximum van 15 studiepunten buiten de afdeling directe Ph.D. studenten; een maximum van 9 studiepunten buiten de afdeling voor post-master Ph.D. studenten.</li>

Ph.D. toelatingseisen

De aanvragers moeten in volgorde de volgende materialen dienen te worden beschouwd voor toelating tot een masteropleiding bij SEAS. Alle materialen behalve de toetsresultaten moet worden geüpload naar het online sollicitatieformulier:

Online applicatie

Afschriften

 • Gescande kopieën van niet-officiële transcripten zijn vereist van alle hogescholen en universiteiten, al dan niet krediet werd verdiend; het programma is niet voltooid; of het krediet wordt weergegeven als de overdracht krediet op een ander transcript.
 • Zorg ervoor dat alle afschriften goed zijn gescand en aan het online sollicitatieformulier. Anders zal de aanvragers meldingen aanvragen leesbaar transcripten, die herziening van hun aanvraag kan vertragen ontvangen.
 • Gelieve niet te mailen officiële transcripties, tenzij u de opdracht krijgt om dit te doen door een SEAS admissions officer. Toelating beslissingen zijn gebaseerd op onofficiële transcripten.
 • Voor internationale kandidaten, zie aanvullende eisen voor het bevestigen van buitenlandse transcripties aan de online applicatie.

GRE scores

 • De Graduate Records Examination (GRE) is vereist van alle aanvragers, met uitzondering van de aanvragen van een gecombineerde vijfjarenprogramma.
 • GRE scores moet door de Educational Testing Service (ETS) aan institution code 5246 worden verzonden.
 • Er is geen minimum score vereist op de GRE voor toelating. Echter, zijn de aanvragers aangemoedigd om te scoren in de 90e percentiel van het kwantitatieve deel van het examen om concurrerend te worden beschouwd. Om de gemiddelde GRE scores zien van de meest recente inkomende klasse, een bezoek aan de Graduate Student Profile.

Kennis van het Engels examen scores (internationale kandidaten)

 • International aanvragers die geen diploma hebben ontvangen van een instelling gevestigd in de Verenigde Staten of Engels-sprekende land moet ook de scores van de TOEFL, IELTS of PTE Academic examens.
 • Kijk dan op de International Admissions voor informatie over het Engels examen score eisen en scores te sturen naar GW.

Brieven van aanbeveling

 • Een minimum van drie (3) brieven van aanbeveling is vereist met het online aanvraagformulier in te dienen.
 • Ten minste één aanbeveling moet worden van een adviseur en / of lid van de faculteit (s) op de instelling die je hebt verdiend uw hoogste graad.

Verklaring van Doel

 • De aanvragers moeten een essay van 400-600 woorden die hun doel bij het ondernemen van graduate studie aan de George Washington University stelt duidelijk op te nemen; verklaart hun academische doelstellingen, onderzoek interesses en loopbaan plannen; en bespreekt gerelateerde kwalificaties met inbegrip van collegiale, professionele en maatschappelijke activiteiten, alsook alle andere belangrijke prestaties niet reeds vermeld.
 • Het wordt sterk aangemoedigd dat essays blijven binnen de 600 woord te beperken. Hoewel aanvragers niet worden gestraft voor het indienen van langere essays, bondige essays zijn effectiever in het aantonen van een aanvrager motivatie.
 • De Doelverklaring moet worden geschreven door de aanvrager. Elke essay gevonden te zijn geschreven door een ander dan de aanvrager of plagiaat uit andere gepubliceerde materialen, zullen buiten beschouwing worden ingetrokken.

CV / CV

 • Een actuele curriculum vitae (cv) moeten worden geüpload met het online sollicitatieformulier.
 • Als u artikelen in peer-reviewed publicaties gepubliceerd, gelieve hen als een hyperlink.

Ph.D. aanvragers aanvragers moeten ook aantonen aan de volgende eisen in aanmerking te komen voor toelating:

 • Een bachelor of master's degree in een relevant gebied van een geaccrediteerde instelling
  • Als aanvrager van een master's degree heeft verkregen, is een minimum Grade Point Average van 3,5 (op een schaal van 4,0) vereist, evenals cursussen in geavanceerde software paradigma's, computer architecturen, ontwerpen en analyseren van algoritmes.
  • Als aanvrager alleen heeft behaalde een bachelor's degree, moet de minimum Grade Point Average een 3,3 (op een schaal van 4,0) zijn.
<li>Voltooiing van twee wiskunde cursussen buiten pre-calculus</li> <li>Sterke academische achtergrond die cursussen in gestructureerde programmeertaal, discrete structuren, en datastructuren omvat</li>

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 - 6 jaar
Voltijd