Doctor In De Filosofie In Systems Engineering (Ph.D.)

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctor In De Filosofie In Systems Engineering (Ph.D.)

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

5

Programma overzicht

Aangeboden via de afdeling Engineering Management en Systems Engineering, de Ph.D. programma in Systems Engineering biedt een brede kennis van de "systeembenadering" voor het ontwerpen en beheren van grootschalige technische systemen gedurende de gehele levenscyclus. Faculteit onderzoek in de systems engineering zijn: toegepast enterprise systems engineering en analyse; het bedrijfsleven en de ontwikkeling van het programma; kritieke infrastructuur systemen; Risicobeoordeling en beheer; en meer.

Studenten kiezen uit de volgende aandachtsgebieden:

 • Operationeel onderzoek en het beheer van de wetenschap
 • Systems engineering en integratie
 • Enterprise Information Assurance

Doctor of Philosophy in Systems Engineering (Ph.D.)

7
 • Credit-uren (voor mensen met een master's degree): 30
<li><strong>Credit-uren (voor mensen zonder een master's degree):</strong> 54</li> <li><strong>Duur:</strong> 4-6 jaar</li> <li><strong>Voorwaarde cursussen:</strong><ul><li>Math 1231 Single Variable Calculus I</li> <li> Math 1232 Single Variable Calculus II</li> <li> APSC 3115 Technische Analyse III</li>

<li>examens</li> <li>voorstel defensie</li> <li>Eindexamen</li> <li>Post-graduate onderzoek</li>

7

Programma-eisen

Het programma is verdeeld in twee fasen. De eerste bestaat uit een studie van de aanverwante gebieden van leren dat de algemene gebied van onderzoek focus en culmineert in het examen te ondersteunen. De tweede, bestaande uit oorspronkelijk onderzoek en de presentatie van de bevindingen in een schriftelijke proefschrift, culmineert in het eindexamen. Bij de toelating tot de eerste fase van het programma, zal de student kennismaken met de toegewezen adviseur van hun programma's van de studie te structureren.

Studenten die al een master's degree moet een minimum van 30 krediet uur te voltooien op de graduate niveau, die tegen het einde van het semester waarin ze hun doctoraal examens (DQE) moeten worden ingevuld. Voor studenten zonder diploma master's, is een minimum van 54 krediet uur in een formeel programma op graduate niveau nodig. Bovendien zijn alle promovendi nemen een minimum van 24 uur van het proefschrift onderzoek nadat ze de kandidatuur (post- DQE) zijn toegelaten.

Programma Vereisten

De volgende cursussen of het equivalent daarvan zijn voorwaarden voor de D.Sc. programma en moeten in aanvulling op het krediet uur hierboven besproken:

 • Math 31 Single-Variable Calculus I
 • Math 32 single-Variable Calculus II
 • APSC 3115 Technische Analyse III

Zo niet bij opname voldaan, dan moet deze cursussen in het eerste jaar van de studie worden afgerond. De Doctoral Program Coordinator zal promovendi evaluatie na een jaar van studie en iedere student die niet heeft afgerond zijn / haar voorwaarden tegen die tijd zal zijn in strijd met hun opnames contract en uitgesloten van verdere studie.

Core Cursussen

Alle promovendi zijn verplicht om de volgende drie cursussen:

 • EMSE 6765 Data-analyse voor ingenieurs en wetenschappers (Aangeboden in het voorjaar en herfst)
 • EMSE 8000 Research Formulering in EMSE (Aangeboden in het voorjaar)
 • EMSE 8001 Survey van onderzoeksmethoden in EMSE (Aangeboden in de herfst)

Het wordt aanbevolen dat de studenten selecteert u een extra geavanceerde methoden natuurlijk relevant zijn voor hun doctoraal werk.

Ph.D. toelatingseisen

De aanvragers moeten in volgorde de volgende materialen dienen te worden beschouwd voor toelating tot een masteropleiding bij SEAS. Alle materialen behalve de toetsresultaten moet worden geüpload naar het online sollicitatieformulier:

Online applicatie

Afschriften

 • Gescande kopieën van niet-officiële transcripten zijn vereist van alle hogescholen en universiteiten, al dan niet krediet werd verdiend; het programma is niet voltooid; of het krediet wordt weergegeven als de overdracht krediet op een ander transcript.
 • Zorg ervoor dat alle afschriften goed zijn gescand en aan het online sollicitatieformulier. Anders zal de aanvragers meldingen aanvragen leesbaar transcripten, die herziening van hun aanvraag kan vertragen ontvangen.
 • Gelieve niet te mailen officiële transcripties, tenzij u de opdracht krijgt om dit te doen door een SEAS admissions officer. Toelating beslissingen zijn gebaseerd op onofficiële transcripten.
 • Voor internationale kandidaten, zie aanvullende eisen voor het bevestigen van buitenlandse transcripties aan de online applicatie.

GRE scores

 • De Graduate Records Examination (GRE) is vereist van alle aanvragers, met uitzondering van de aanvragen van een gecombineerde vijfjarenprogramma.
 • GRE scores moet door de Educational Testing Service (ETS) aan institution code 5246 worden verzonden.
 • Er is geen minimum score vereist op de GRE voor toelating. Echter, zijn de aanvragers aangemoedigd om te scoren in de 90e percentiel van het kwantitatieve deel van het examen om concurrerend te worden beschouwd. Om de gemiddelde GRE scores zien van de meest recente inkomende klasse, een bezoek aan de Graduate Student Profile.

Kennis van het Engels examen scores (internationale kandidaten)

 • International aanvragers die geen diploma hebben ontvangen van een instelling gevestigd in de Verenigde Staten of Engels-sprekende land moet ook de scores van de TOEFL, IELTS of PTE Academic examens.
 • Kijk dan op de International Admissions voor informatie over het Engels examen score eisen en scores te sturen naar GW.

Brieven van aanbeveling

 • Een minimum van drie (3) brieven van aanbeveling is vereist met het online aanvraagformulier in te dienen.
 • Ten minste één aanbeveling moet worden van een adviseur en / of lid van de faculteit (s) op de instelling die je hebt verdiend uw hoogste graad.

Verklaring van Doel

 • De aanvragers moeten een essay van 400-600 woorden die hun doel bij het ondernemen van graduate studie aan de George Washington University stelt duidelijk op te nemen; verklaart hun academische doelstellingen, onderzoek interesses en loopbaan plannen; en bespreekt gerelateerde kwalificaties met inbegrip van collegiale, professionele en maatschappelijke activiteiten, alsook alle andere belangrijke prestaties niet reeds vermeld.
 • Het wordt sterk aangemoedigd dat essays blijven binnen de 600 woord te beperken. Hoewel aanvragers niet worden gestraft voor het indienen van langere essays, bondige essays zijn effectiever in het aantonen van een aanvrager motivatie.
 • De Doelverklaring moet worden geschreven door de aanvrager. Elke essay gevonden te zijn geschreven door een ander dan de aanvrager of plagiaat uit andere gepubliceerde materialen, zullen buiten beschouwing worden ingetrokken.

CV / CV

 • Een actuele curriculum vitae (cv) moeten worden geüpload met het online sollicitatieformulier.
 • Als u artikelen in peer-reviewed publicaties gepubliceerd, gelieve hen als een hyperlink.

Ph.D. aanvragers aanvragers moeten ook aantonen aan de volgende eisen in aanmerking te komen voor toelating:

 • Een bachelor of master's degree in een geschikt gebied van een geaccrediteerde instelling.
  • Als aanvrager van een master's degree heeft verkregen, is een minimum Grade Point Average van 3,5 (op een schaal van 4,0) nodig.
  • Als aanvrager alleen heeft behaalde een bachelor's degree, moet de minimum Grade Point Average een 3,3 (op een schaal van 4,0) zijn.
</ul>
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 - 6 jaar
Voltijd