De Faculteit der Filosofie heeft de belangrijkste doelstelling bij te dragen aan de opleiding van professionele filosofen en hebben, als een groot belang en reflectie centra, de man in het algemeen en de Afrikaanse religieuze fenomeen in het bijzonder. De filosofische training programma is bedoeld om studenten de breedte en kritische geest kracht geven in een filosofische en wetenschappelijke kennis van de samenleving, gedachte, wijsheid en Afrikaanse spiritualiteit.

De faculteit en is van plan om te helpen haar studenten in dialoog met theologen en andere wetenschappers aan te gaan. De begunstigden van een dergelijke opleiding zijn ten dienste van de kerk en de natie in de verschillende sectoren van het onderwijs en alle andere nationale ontwikkeling taken die de beoogde training.

Baseline studies zullen vijf jaar, of 3 jaar van de licentie en 2 jaar Master nemen. De opleiding kan worden afgerond door een van de samenvoeging van het secundair onderwijs van hoger niveau dat de graad in de filosofie onderwijs op middelbare scholen machtigt.

Op postdoctoraal niveau, kunnen studenten de kwaliteiten afgestudeerde of Advanced Studies in Filosofie, Doctor of Philosophy en Associate van het hoger onderwijs in de filosofie te verwerven.

Opleiding te volgen in:
  • Frans

Zie 2 andere vakken van L’Université Catholique Du Congo »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
feb 2020
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019, feb 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2019, feb 2020