Read the Official Description

Het doctoraat heeft als doel om de vaardigheden en competenties die nodig zijn om succesvol uitvoeren van een gedegen onderzoek gerichte innovatieve strategieën en nieuwe corrigerende en preventieve gegenereerde effecten van milieutechnologieën Geston onderzoeksactiviteiten te ontwikkelen.

Deze studies bestaan ​​uit een periode training bestaat uit een master's degree of 60 studiepunten opgenomen in één of meer univesitarios master's graden, volgens de universiteit training voorstel.

Eens voorbij de kredieten in verband met hun opleiding in hun persoonlijke route door de promotiecommissie gevestigd, kan de onderzoeksperiode en de voorbereiding van het proefschrift te starten.

Dit promotieonderzoek is gericht op toonaangevende onderzoekers op te leiden op het gebied van duurzaamheid van het milieu en is gebaseerd op een officieel doctoraat in de omgeving volgens RD 99/2011 maakt een holistische onderzoek van alle aspecten van het milieu.

Samenwerkende organisaties:

 1. Hoge Raad voor Wetenschappelijk Onderzoek (CSIC):
  • Pyreneese Instituut voor Ecologie (IPE)
  • Instituut voor Coal Chemie (ICB)
  • Aula Dei Experimental Station (EEAD)
  • Fluid Dynamics Research Laboratory en Combustion Technology (LIFTEC)
 2. Katholieke Universiteit van Portugal
 3. Carlos III Health Institute
 4. Université de Lorraine, Jean Lamour Institute
 5. Hogere Technische School of Agricultural Engineering. University of Lleida
 6. ICRA Catalan Institute for Water Research
 7. Université de Pau et des Pays de l'Adour (Uppa).
 8. Centrum voor Onderzoek en Food Technology van Aragon (CITA)
 9. UNESCO Chair in de School of International Trade (ESCI-UPF)

Research Lines

De Doctoral Program biedt promotieonderzoek lijnen ontwikkeld door het Instituut voor Milieu aan de Universiteit van San Jorge en samenwerken entiteiten, die gegroepeerd zijn in twee hoofdlijnen:

 • Global change en duurzame ontwikkeling
 • Gezondheid en duurzame voedselproductie

Dirigido een:

Gezien de multidisciplinaire en transversale karakter van deze studies, is de PhD-programma richt zich zowel pas afgestudeerden op het gebied van wetenschap en techniek, zoals studenten afstuderen in andere waar het milieu inhoud, ze willen een carrière in de gegeven start gebied van milieuonderzoek.

Het is ook gericht op jonge professionals die willen een solide expertise in methodologieën, strategieën en innovatieve milieutechnologie te verwerven.

Doelstellingen:

De algemene doelstellingen van de opleiding die leidt tot de officiële titel van Doctor / Doctor San Jorge University zijn:

 • Trein onderzoekers op het gebied van Milieu.
 • Ontwikkelen de studenten de vaardigheden, vaardigheden en attitudes van het wetenschappelijk onderzoek.

De specifieke doelstellingen van de opleiding die leidt tot de officiële PhD / doctoraat van de Universiteit van San Jorge zijn:

 • Trein studenten in de kennis van de theoretische basis waarop de wetenschappelijke methode en experimenteel onderzoek is gebaseerd, evenals het gebruik van de methodologie en de bronnen van informatie die nodig is voor wetenschappelijk onderzoek op het gebied van milieu.
 • Studenten in staat stellen om zwanger te worden, plannen en implementeren van een proces van onderzoek op het gebied van milieu
 • Moedig de cursisten hun kritische analyse, evaluatie en synthese van nieuwe en complexe ideeën.
 • Train studenten voor de verspreiding van onderzoeksresultaten op het gebied van milieu.
 • Ontwikkelen de studenten de vaardigheden, vaardigheden en attitudes van de bevoegde onderzoeker, zowel vanuit wetenschappelijk oogpunt en vanuit het oogpunt van de ethiek.

De doctoraatsopleiding is gebaseerd op de verschillende lijnen van onderzoek uitgevoerd door erkend door de regering geconsolideerde groep of Applied Research van Aragon, GIMACES Universiteit van San Jorge en de lijnen van verschillende onderzoeksgroepen bijgedragen door de samenwerkende instanties de onderzoeksteams Doctoral Programma Milieu zijn:

 • Global Change en Duurzame Ontwikkeling.
 • Gezondheid en Productie duurzame Voeding

reglement

1. ACCESS.

a) In het algemeen moet je in het bezit zijn van de Spaanse officiële diploma, of gelijkwaardig, en Master.

b) kan ook toegang krijgen tot degenen die in een van de volgende gevallen:

 • Als je in het bezit zijn van een Spaanse ambtenaar universitair diploma of een andere lidstaat van de Europese ruimte voor hoger onderwijs, die de toegang tot de Master in overeenstemming met de bepalingen van artikel 16 van het koninklijk besluit 1393/2007 mogelijk te maken, van 29 oktober tot en met minimaal 300 EC gepasseerd in alle officiële universitaire studies, waarvan ten minste 60, zal er Master niveau.
 • Als je in het bezit zijn van een Spaanse officiële titel van het academisch of afgestudeerde waarvan de duur, in overeenstemming met de regels van het gemeenschapsrecht, is ten minste 300 studiepunten. Deze afgestudeerden moeten verplichte training nemen een aanvulling op artikel 7.2 van deze standaard, tenzij het curriculum van de desbetreffende undergraduate degree omvat kredieten voor onderzoek opleiding, gelijk educatieve waarde om krediet uit onderzoek van zorgen Master studies.
 • Afgestudeerden die, na het behalen van een plaats in de opleiding in de desbetreffende test toegang tot de plaatsen van gespecialiseerde medische opleiding hebben met een positieve evaluatie in een programma geslaagd voor ten minste twee jaar van de opleiding aan de officiële titel van één van de specialiteiten te verkrijgen in Health Sciences.
 • Als je in het bezit zijn van een diploma behaald in overeenstemming met buitenlandse onderwijssystemen zonder hun toestemming, na verificatie door de universiteit dat zij accrediteert een niveau dat gelijkwaardig is aan dat van de Spaanse officiële titel van Master en recht het land van afgifte training kwalificatie voor de toelating tot doctorale studies. Deze toelating betekent niet dat in ieder geval de goedkeuring van de vorige titel in het bezit zijn van de aanvrager of de erkenning voor andere doeleinden dan de toegang tot doctoraatsprogramma's doeleinden.
 • Als je in het bezit zijn van een andere Spaanse PhD behaald in het kader van de vorige universitaire wijdingen.

2. SUBSIDIABILITEIT

De universiteiten, door middel van het Academisch comités van artikel 8.3 van het koninklijk besluit 99/2011 van 28 januari genoemd kunnen aanvullende eisen en criteria voor de selectie en de toelating van studenten vast te stellen een specifiek doctoraatsopleiding. Toelating tot Doctoral Programma's kunnen bevatten die een specifieke opleiding supplementen.

Program taught in:
Spaans

See 1 more programs offered by San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum