Doctor in de politieke wetenschappen

Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctor in de politieke wetenschappen

Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations

De doctorale school van de politieke wetenschappen van de Corvinus Universiteit werd in 2002 opgericht door professor Attila Agh. Eind 2016 hebben 23 studenten hun doctorale diploma's ontvangen, waarvan er veel nu onderwijzen en onderzoek doen bij diverse universiteiten, denktanks en academische instellingen. Jaarlijks erkennen we 6-8 nieuwe studenten uit een divers gebied, waaronder politieke theorie, feestpolitiek, overheidsstudies, overheidsbeleid, lokale politiek, Hongaarse en vergelijkende politiek. De school wordt ondersteund door het Instituut Politieke Wetenschappen en het Departement Publiek Beleid en Management. Het huidige hoofd is professor Andras Körösényi.

Het curriculum van de studieperiode van twee jaar wordt voortdurend aangepast aan de behoeften van de studenten, waardoor dit programma dicht bij een tutorial systeem komt. Studenten worden sterk aangemoedigd om te werken aan hun individuele projecten, en om deel te nemen aan conferenties, workshops, colloquia, zowel binnen als buitenland. Dit is de hoofdprioriteit van de school. De financiële autonomie stelt ons in staat om studenten te ondersteunen om hun individuele carrière zo vroeg mogelijk te starten.

De voortdurende controle op de voortgang van de studenten is een andere prioriteit van ons programma, waarvan de middelen onderzoeksfora, interne conferenties en individuele verslagen zijn. We hebben zeer goede contacten met het Instituut voor Politieke Wetenschappen van de Hongaarse Academie van Wetenschappen. Doctorale studenten hebben verschillende mogelijkheden om zowel in Corvinus als elders in BA-programma's te leren.

Vanaf september 2016 biedt de school zijn cursussen in het Engels en is nu open voor internationale aanvragers.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan