Doctor in de politieke wetenschappen

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctor in de politieke wetenschappen

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)

De opleiding is in eerste instantie bestemd voor de afgestudeerden met een Master's degree in politieke wetenschappen of enig ander gebied van Sociale Wetenschappen die van plan zijn om hun kennis in de politieke wetenschappen te verdiepen, met de nadruk op de kwestie van de democratische en niet-democratische regeringsvormen, veranderingen in politieke systemen, met speciale nadruk op de ontwikkeling van trends in verband met de modernisering en democratisering, andere kwesties van een vergelijkende analyse, met inbegrip van nationale en regionale identiteiten, of de analyse van de afzonderlijke elementen van politieke systemen.

Beschrijving van het toelatingsexamen en evaluatiecriteria

Doctorale opleiding wordt geleid door de regels voor de organisatie van de studie aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Charles University en hogere wettelijke normen van de Charles University.

Toelatingsexamen:

Het toelatingsexamen wordt rekening gehouden met: • proefschrift voorstel • omvang van de aanvrager op basis van de ingediende lijst van academische literatuur • eerdere publicaties

Cruciale criteria in de toetreding van de kandidaat zijn als volgt:

• Proefschrift project kwaliteit: het concept, samen met de theoretische en methodologische resultaten, zal naar verwachting in de loop van het toelatingsexamen te worden verdedigd door de aanvrager.

• Het toepassingsgebied van de aanvrager op basis van de ingediende lijst van academische literatuur zullen in aanmerking worden genomen.

• Een ander gewaardeerd aspect van het feit of de aanvrager een schriftelijke toestemming in zijn / haar project van proefschrift proefschrift heeft ontvangen door een lid van de IPS FSS CU academisch personeel.

Elke aanvrager kan verkrijgen tot 100 punten voor het toelatingsexamen.

Het maximumbedrag van de punten in het eerste deel van het toelatingsexamen voor het voorgestelde project is 50 punten; het maximale aantal punten in het tweede deel de evaluatie van het toepassingsgebied van de aanvrager op basis van de ingediende lijst van academische literatuur is 30 punten. De commissie zal ook de vorige publicatie, onderwijs en onderzoek van de aanvrager met maximaal 20 punten te evalueren.

Informatie over de uitoefening van de afgestudeerden

Het doel van ons programma is om hooggekwalificeerde deskundigen die in staat zijn om na te streven fundamenteel en toegepast onderzoek in de academische instellingen en universiteiten op te leiden. Zij zullen ook bereid zijn om te werken in de Tsjechische publieke sector (met name in overheidsinstellingen) en de Tsjechische belangen te vertegenwoordigen in de internationale arena, met name op EU-niveau. Het omarmen van een breed scala van methoden en onderwerpen in zijn grote kompas, ons doctoraat in de Politieke Wetenschappen biedt onze afgestudeerden met uitgebreide professionele vaardigheden, zowel in theorie en praktijk.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
4 - 8 jaar
Voltijd
Price
Prijs
250 EUR
per semester
Locations
Tsjechiƫ - Praag, Prague
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Tsjechiƫ - Praag, Prague
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan