Read the Official Description

Doctor in de psychologie in de klinische psychologie

&nbsp

De doctor in de psychologie in de klinische psychologie (Psy.D.) programma bereidt studenten voor op de algemene praktijk van professionele klinische psychologie met bijzondere aandacht voor maatschappelijk verantwoord praktijk dat onderwijs en opleiding met betrekking tot de bredere sociale en systemische factoren die bijdragen aan de menselijke disfunctie omvat.


Onze psy.d. programma sluit aan bij de geleerde-practitioner model van training en opleiding is ontwikkeld door de Nationale Raad van Schools en programma's van Professional Psychology om kennis, vaardigheden en waarden in zeven kerncompetentie gebieden te ontwikkelen: relatie, beoordeling, interventie, onderzoek en evaluatie, overleg en onderwijs, beheer en toezicht, en individuele en culturele diversiteit.


De Vancouver campus programma curriculum loopt parallel met de Chicago campus Psy.D.curriculum dat accreditatie van de American Psychological Association heeft ontvangen. Het programma curriculum is speciaal ontworpen om de eisen van het leerplan van de meeste provinciale en staat licentie en registratie lichamen aan. Afgestudeerden van de parallelle Chicago campus Psy.D. programma hebben aangemeld als Psychologen in Canada en de Verenigde Staten. Aanvragers worden aangemoedigd om de registratie-eisen van de jurisdictie waarin zij hopen te worden vergunning of registratie te controleren of het programma voldoet aan hun specifieke rechtsgebieden eisen raadplegen.


Het programma is opgebouwd voor de voltooiing in vijf jaar full-time studie, die een volledig jaar stage omvat. In het algemeen, zullen de studenten vier jaar lang in cursussen en practicum ervaring, gevolgd door een jaar (voltijd) stage.

&nbsp


Training: Practica en Stage


Het programma vereist 1500 uur van de klinische practicum ervaring met de juiste begeleiding van gediplomeerde begeleiders en groepstoezicht door School faculteit. Na het voltooien van alle cursussen, practicum training ervaringen en klinische kwalificatie examens, zullen de studenten worden verplicht om een ​​1.600 uur stage te voltooien op een site van de school goedgekeurd. Daarnaast is het programma vereist een 150 uur Vrijwilligerswerk Practicum, genomen tijdens het eerste jaar van de studie, dat studenten voorziet van ervaringsgericht leren over vraagstukken van diversiteit en sociale rechtvaardigheid als zij betrekking hebben op individu en gemeenschap geestelijke gezondheid en welzijn.
Onderzoek Opleiding en de Doctoral Research Project
Het promotieonderzoek vraagt ​​van leerlingen te ontwerpen, implementeren en bereiden een uitgebreid verslag over een onderzoek van een klinisch probleem aan de praktijk van de klinische psychologie relevante onderzoeken.Het doctoraatsonderzoek is bedoeld om bij te dragen om de kennis van een student, vaardigheden en expertise in de wetenschap en het belang ervan voor de wetenschap en de praktijk van professionele psychologie. Het doctoraatsonderzoek dient als een belangrijk sluitstuk vereiste voor cumulatieve, opeenvolgende leren in onderzoeksmethoden en evalueren van het vermogen om onderzoek en praktijk te integreren.

&nbsp


Toelating


Aanvragers aan het programma moet de volgende:

• Een honours baccalaureaat in psychologie of het equivalent van een geaccrediteerde instelling. Gelijkwaardigheid betekent dat ten minste 60 studiepunten van de cursussen in de psychologie.

• Een GPA van 3,25 of hoger op een schaal voor alle undergraduate of graduate opleiding werk 4.0.

• Voltooide senior cursussen in de statistiek, methoden van onderzoek, neurowetenschappen, cognitie, abnormale psychologie, sociale psychologie, ontwikkelingspsychologie, testen en meten theorie, persoonlijkheid en leren.

• Practicum of stages in de psychologie of een verwant gebied is zeer wenselijk en wordt beschouwd bij de evaluatie van de aanvragers.

• Indiening van de Graduate Records examen algemene score.

• Goedgekeurde aanvragers zullen worden geëvalueerd door middel van een in-persoon schriftelijk monster en interview als de laatste stap in het sollicitatieproces.


Studenten aanvaard voor toelating met een MA van de School van Adler kan transfer credit worden toegekend voor graduate niveau cursussen die overlappen met de Psy.D. curriculum.Studenten aanvaard dat eerder graduate niveau cursussen hebben genomen aan een andere erkende instelling zal ook worden overwogen voor transfer credit.

&nbsp

Voor deze studenten kan maximaal (24) semester credits in de Psy.D. worden overgedragen programma. De Adler School geen krediet te verlenen voor elke curriculum eisen op basis van elders verworven competenties assessment.

Program taught in:
Engels

See 1 more programs offered by Adler School of Professional Psychology »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum