Lees de Officiële Beschrijving

De Singapore Management University (SMU) PhD in het Psychologie programma stelt studenten in staat om kennis op het gebied van de wetenschappen op het gebied van psychologie en onderzoek uit te breiden op het gebied van psychologie en onderzoek, met brede onderzoeksterktes die Cognitief omvatten; Cultureel; evolutionaire; Industrial & Organizational; En sociale-persoonlijkheid.

Studenten zullen leren, zowel cursussen en hands-on onderzoek ervaringen, om psychologische theorie, studie ontwerp, de meting, en data-analyse te koppelen om inhoudelijke conclusies en evidence-based aanbevelingen om theorie en praktijk die wetenschappelijk verdedigbaar zijn te maken. Studenten in het programma hebben hun werk gepresenteerd op internationale conferenties en hun onderzoek in toptijdschriften in de psychologie gepubliceerd.

Afgestudeerden van het programma zal worden goed voorbereid voor de psychologie en psychologie gerelateerde loopbaan in de academische wereld en de industrie.

PhD in Psychologie Programma Structuur

De doctor in de psychologie is een full-time programma, met een maximum kandidatuur van vijf jaar. In de eerste twee jaar van de studie zullen de studenten zich inschrijven voor intensieve cursussen om hun onderzoek diepte en breedte op te bouwen. De cursussen is bedoeld om de basis te leggen ter voorbereiding van het proefschrift onderzoek. Een student in het programma vereist zal zijn om een ​​scriptie te voltooien door het indienen van de scriptie en mondeling verdedigen. De student moet dan zitten voor een PhD Bekwaamheidsexamen (QE), die zijn of haar beheersing van de stichting die nodig zijn voor de volgende fase van het promotietraject zal beoordelen - het proefschrift. Het proefschrift is origineel werk van een student in zijn of haar gespecialiseerde gebied door middel van onafhankelijk onderzoek.

Kader

 • 6 Foundation cursussen (6 Course Units) - 2 keuzevakken (2 Course Units) - Empirical Research Project (1 Course Unit) - Master Thesis (12 Course Units) - 3 Advanced Research Topics (ARTS) cursussen (3 Course Units) - PhD Proefschrift (28 Course Units)

Mondelinge Verdediging van het proefschrift voorstel

Dit is een mondelinge presentatie van het voorgestelde onderwerp van een proefschrift commissie. Een schriftelijke proefschrift voorstel zal hebben vóór de presentatie in te dienen. Een supervisor, met de expertise in het gekozen onderwerp, zal worden benoemd. Hij of zij begeleidt en mentoren de student gedurende het proefschrift werk.

Orale Defensie en voltooiing van het proefschrift
Dit is een mondelinge presentatie van de schriftelijke proefschrift verslag naar de Commissie. Na eventuele herziening (s) op het rapport en wanneer aan alle vereisten voldoen, zal de commissie adviseren aan de universiteit tot gunning van de PhD-graad.

Toelatingsvoorwaarden

 • Op zijn minst een goede bachelor's degree in de psychologie of een relevante bachelordiploma.
 • Goede GRE-resultaten (het algemene onderzoek dient binnen vijf jaar voor de aanmelding te worden genomen; de GRE Psychology Subject Test wordt sterk aangemoedigd voor aanvragers die geen bacheloropleiding hebben in de psychologie).
 • Goede TOEFL of IELTS score (voor aanvragers van wie de voertaal bij de bachelor / master-niveau was niet in het Engels).

Professional Development PhD Students '

Studenten zijn ook aanwezig beroepsopleiding. Deze omvatten het onderwijs, Engels communicatie en presentatievaardigheden, evenals loopbaanontwikkeling workshops zoals interview voorbereiding. Verder hebben de studenten ook mogelijkheden om hun onderzoek bijdragen aan de internationale onderzoeksgemeenschap te delen via gerenommeerde gerefereerde onderzoek conferenties, in Singapore en in het buitenland. SMU voorziet in de financiering voor onze studenten om dergelijke conferenties bij te wonen.

Scolarships

Beurzen beschikbaar

De promotieprogramma's van Singapore Management University (SMU): Onderzoek Uitmuntendheid in Management, Sociale Wetenschap & Computing

Een vooraanstaande universiteit in Azië, de Singapore Management University (SMU) is internationaal bekend om zijn wereldklasse onderzoek en onderscheidend onderwijs. Het genereert leading-edge onderzoek met een wereldwijde impact, en is gericht op een brede basis, creatieve en ondernemende leiders te produceren. Thuisbasis van meer dan 8.300 undergraduate en postgraduate studenten, is SMU bekend om zijn interactieve en technologisch-enabled pedagogie van seminar-style onderwijs in kleine klassen. De universiteit bestaat uit zes scholen - School of Accountancy, Lee Kong Chian School of Business, School of Economics, School of Information Systems, School of Law en de School of Social Sciences - het aanbieden van een breed scala aan bachelor-, master- en PhD-opleidingen in verschillende disciplines .

SMU biedt vier PhD-programma's:

 1. PhD in Business, met specialisaties in:
 • financiën
<li>   afzet</li>
<li>    Operations Management</li>
<li>    Organisational Behaviour en Human Resources</li>
<li>    Strategic Management &amp; Organisatie</li>

PhD in Economie

  Doctoraat in de psychologie

  Ph.D. in Informatiesystemen (computeren en management)

Voordelen van het nastreven van de SMU PhD

 • SMU bereidt onze promovendi voor om academische of industriële gedachteleiders in hun vakgebied te worden door middel van kansen voor een diepere integratie in het management, de sociale wetenschappen en het computergebruik. Onze studenten zijn goed uitgerust om te maken of het genereren van impactvolle en real-world oplossingen. SMU moedigt onze studenten aan om tijdens hun promotierecht multidisciplinair onderzoek te ondernemen.
 • Er zijn ook veel kansen voor onze promovendi deel te nemen aan onderzoek en onderwijs teams op de scholen evenals SMU onderzoekscentra en instituten bestaat uit internationaal bekende docenten die zijn experts in hun gespecialiseerde gebieden.
 • Boven academische vorming, SMU promovendi ook deelnemen aan de professionele ontwikkeling van activiteiten (zoals presentatie- en didactische vaardigheden opleiding). Deze training is nuttig om hen tijdens hun promotie-onderzoek alsmede nadat ze afstuderen.
 • Als je in een stadscampus, PhD studenten gemakkelijk toegang hebben tot de industrie partners die onderzoeksgegevens en validatie platforms evenals SMU's onderzoeksfaciliteiten die merkgebonden en gepubliceerde databases bevat.
 • SMU biedt onze PhD-studenten met beurzen die collegegeld te dekken en levende stipendia en biedt royale conferentie financiering voor studenten om hun onderzoek bijdragen aan de internationale onderzoeksgemeenschap te delen.
 • Onze gepromoveerden hebben goede stages op prestigieuze academische instellingen en brancheorganisaties gevonden.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Singapore Management University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
4 - 5 jaar
Voltijd
Prijs
- Beurzen beschikbaar
Deadline
Vraag informatie aan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Closing date for applications is 31 Jan 2019

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Einddatum