Doctor In De Rechten, De Maatschappij En Het Toerisme

Universidad de La Laguna

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctor In De Rechten, De Maatschappij En Het Toerisme

Universidad de La Laguna

De Doctoral Programme in Law, Maatschappij en toerisme gepresenteerd hier om onderwezen te worden in overeenstemming met RD 99/2011, integreert, vervangt en breidt het wetenschappelijk gebied van het huidige doctoraal programma in Tourism uitgevoerd door het bestuur van de Canarische Eilanden regering 10 februari 2011 (BOC No.33 van 15 februari, 2011), en ingeschreven in het register van universiteiten, centra en Degrees.

De Doctoraatsopleiding voorgestelde ontwikkelt zich uit het doctoraat in toerisme, die momenteel van kracht zijn op de universiteit van La Laguna sinds februari 2011. Dit programma werd georganiseerd door vijf grote lijnen van het onderzoek, hoewel het vaak werken worden gekoppeld aan een aantal van deze lijnen. Deze lijnen hebben een interdisciplinaire nadruk. De vijf hoofdlijnen van het onderzoek waren:

 • Reisbestemmingen (economisch, sociaal, milieu, management, beeld, promotie, etc.)
 • Producten en vormen van toerisme (plattelandstoerisme, actief, zon en zand, enz.)
 • Toeristen (attitudes, motivatie, besluitvorming, enz.)
 • (Cultureel, enz. Natuurlijk,) middelen
 • Bedrijven en subsectoren (hotels, makelaars, etc.)

Het komt voort uit de behoefte aan postdoctorale opleiding die zij verschillende onderzoeksgroepen ontvangen met docenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Politicologie, Sociale en Communicatie, Economie, Business en toerisme en geesteswetenschappen, met de dynamiek van het Universitair Instituut van Wetenschappen politieke en sociale. Deze bevoegdheden bood een aantal graden en meester van het programma, altijd open voor potentiële promovendi uit andere breedtegraden en training gedijt. verschillende doctoraatsprogramma's PhD in Toerisme is ook opgenomen in uitsterven in de ULL, evenals anderen in de wet of sociale wetenschappen.

Het heeft momenteel een tiental eerstejaars en tweedejaars, het ontwikkelen van hun scriptie tussen de drie onderzoeksgroepen doctoraat. Een kenmerk van het programma is de interdisciplinaire benadering, die de interactie van Bestuur vergemakkelijkt met een geschiedenis onderzoeker divers. Interdisciplinariteit verrijkt de opleiding van studenten en biedt hen een breder dan gebruikelijk bij de aanpak van het onderzoek dat leidt tot zijn proefschrift perspectief. Op dit moment, in verband met het programma, een verscheidenheid aan onderzoeksprojecten met internationale financiering, Europees, nationaal en regionaal, het bieden van mogelijkheden voor promovendi zijn opgenomen in lopende onderzoeken ontvouwen

record

Uitgaande van de doctoraatsopleiding in toerisme, heeft dit nieuwe project de aanpak gerelateerde onderzoeksgebieden, zoals sociale wetenschappen en Recht, die uiteraard van groot belang in het toerisme studies, maar ook een enorm diverse eigen tour uitgebreid die is opgenomen in dit voorstel. Ze zijn geïntegreerd in het enige van de meest productieve teams van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Politieke en Sociale Wetenschappen, Economie en de School of Business en toerisme, die zo gedetailleerd geven een reeks van graden en meester die goed dit doctoraat kunnen voeden .

Graduate studies in het toerisme begon in de universiteit van La Laguna in 1998. Deze graad werd in 2009 vervangen door de Degree in toerisme. Vanaf het jaar 2007 onafgebroken het is geleerd Masters in Tourism Management en Planning, en sinds februari 2011 PhD in Toerisme. Studies in verband met toerisme hebben grote vraag en carrièremogelijkheden op de Canarische Eilanden. Deze studies zijn geïntegreerd in de School of Business Administration, die op dit moment is ook gastheer voor de mate in boekhouding en financiën, alsmede de officiële Master in Management van Buitenlandse Handel en Toerisme Management and Planning.

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde is ook een belangrijk centrum voor onze doctoraatstitelgraden met Business Administration and Economics en de Master in de regionale ontwikkeling, opleiding en werkgelegenheid.

Ook de Faculteit Geografie en Geschiedenis ontwikkelt relevante studies omvatten de Degree in de geografie, waarin een aantal promovendi hebben bereikt tot de promotie in toerisme gevonden in de oorsprong van dit voorstel.

Studies graad in de sociologie zijn geïntegreerd in de ULL uit de cursus 1999-2000 (BOE nº189 van 9 augustus 1999 ULL resolutie van 9 juli 1999), bij het Centrum voor Politieke en Sociale Wetenschappen . Voorafgaand aan de oprichting werden geïmplanteerd sinds 1985 studies Social Work aan de University College van de dezelfde naam, die vandaag verder als cijfer. Vanaf 2005 is de huidige naam van de Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen (Besluit van de Canarische Eilanden vanaf 24 mei 2005), waarin de mate van Sociologie, Maatschappelijk Werk en Sociale Antropologie geïntegreerde implantaten (beginnen de uitvoering ervan in de 2012-2013) cursus. In deze faculteit De Master is ontwikkeld in Sociale Interventie Gemeenschap.

Rechtenstudie in Tenerife hebben een lange geschiedenis die teruggaat tot de achttiende eeuw vele wisselvalligheden kunnen worden getraceerd. In de hedendaagse periode worden geconsolideerd vanaf de oprichting van de universiteit van La Laguna, in 1927, die onder de oprichters studies van de wet heeft. School is een van de oudste in de ULL.

De huidige wet mate goedgekeurd tijdens de vergadering van 22 oktober 2007 heeft de Raad van Bestuur van de ULL.

Het begon de uitvoering ervan in het 2010-11 academisch jaar, en is al volledig geïmplementeerd. Naast deze studies, de faculteit gastheer van de Degree in de arbeidsverhoudingen, ook geïmplementeerd, is de Master in Occupational risicopreventie en Master in Urban Planning Law (derde editie), die in afwachting van een master in economisch recht.

Aan de andere kant, doctoraal opleiding binnen de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Departement Basic Legal Disciplines, promotor van dit project volgens overeenkomst Raad Department oktober 2013- 31, bestaande uit het gebied van bestuursrecht, burgerlijk recht, strafrecht, het Romeinse recht en de geschiedenis van de wet is sinds 1990-1991 uiteraard onder de opeenvolgende regelgeving van de rechthebbende "transformaties van de wet in een veranderende wereld een doctoraal programma aangeboden zonder onderbreking "tot de laatste,

"Natuurlijke hulpbronnen, land en bodem", zoals bedreigd, beperkt tot de onderzoeksfase. Deze doctoraatsprogramma's hebben het lezen van meer dan 35 proefschriften toegestaan.

Tot slot, het is om de relevantie van het Instituut voor Politieke en Sociale Wetenschappen van de ULL, die actief dit voorstel heeft gevoerd beoordelen vormt PhD en als initiatiefnemer en drijvende kracht achter het.

Het is een interdisciplinair centrum in de eerste plaats gewijd aan de uitvoering van onderzoeksprojecten, contract R & D (fundamenteel en toegepast sociaal onderzoek) en postdoctorale onderwijs en specialisatie.

onderzoekscapaciteit

Universiteit van La Laguna is gevestigd in een hoog gemiddeld niveau onder middelgrote Spaanse universiteiten.

Volgens de ranking van de Spaanse universiteiten door de I-UGR groep van de Universiteit van Granada zou hij in de 11e positie in 45 2008-2012 voor het gebied "Anders Sociale Wetenschappen". De ontwikkeling van deze classificaties altijd discutabel met betrekking tot de gehanteerde criteria, maar de beoordeeld data relatief goed geplaatst om onze universiteit, vooral als je de grootte overwegen.

De onderzoekscapaciteit van de Universiteit van La Laguna op het gebied van toerisme kan worden gezien van de publicatie van een ranglijst van de Latijns-Amerikaanse wetenschappelijk onderzoek in het toerisme in volume 22 van het tijdschrift Perspectives Studies en toerisme. Hier de Universiteit van La Laguna is gerangschikt 10 van de set van de universiteiten in Spanje en Latijns-Amerika, zowel in termen van het publiceren van artikelen in het Engels-talige tijdschriften en tijdschriften gepubliceerd in Latijns-Amerika.

Een groot deel van de onderzoeksactiviteiten van de initiatiefnemers van deze Ph.D. is georganiseerd rond het Instituut voor Politieke en Sociale Wetenschappen, supra, gemaakt in opdracht van 27 oktober 1982 (BOE 12 januari 1983, blz. 777) in binnen de universiteit van La Laguna. Oorspronkelijk was het bedoeld als een centrum dat onderzoek moet bevorderen over dit onderwerp in de archipel, en in zekere mate ook als de kiem van een toekomst die faculteit kwalificaties met betrekking tot het object in de eilanden zou bevorderen. In 2007 kregen we de evaluatie van de ANEP activiteit van het Instituut voor Politieke en Sociale Wetenschappen.

In deze evaluatie een algemene beoordeling van de activiteit van het Instituut als "goed" wordt verkregen. Dit instituut is een onderzoekscentrum met name relevant in de internationale context, heeft bevorderd of deelgenomen aan een veelheid aan projecten van nationaal en internationaal onderzoek. De onderzoeksgroepen van het Instituut voor Politieke en Sociale Wetenschappen (IUCC.PP. en SS.) hebben kwesties in verband met dit probleem, waaronder wij het toerisme, visserij, migratie, het beheer van natuurlijke hulpbronnen en beschermde erfgoed gebieden, religie, wetenschap en informatietechnologie kunnen markeren aangepakt , onderwijs, enz., geanalyseerd vanuit horizontale kwesties zoals gender en governance onder anderen. Dergelijke thema's hebben geleid tot tal van projecten gefinancierd door de Canarische Eilanden regering, vertegenwoordigd door het ministerie van Onderwijs, door de Europese Unie of andere internationale donoren, zoals later in dit rapport beschreven. In een van hen (Femmes Project, gefinancierd door de EU), bijvoorbeeld, is de expliciete erkenning van organen zoals het Europees Parlement bereikt. Een ander voorbeeld is gepubliceerd in het tijdschrift Institute (STEPS, Journal of toerisme en cultureel erfgoed. ISSN 1695-7121), die een internationale referentie op het gebied van erfgoed en toerisme is geworden. Dit magazine is gewaardeerd op recente internationale enquête onder de 40 beste tijdschriften in de wereld op het gebied van toerisme en erfgoed. Zie "Rating toerisme en hospitality tijdschriften" (McKercher, B;. Law, R. en Lam, T. (2006) Tourism Management, 27: 1235-1252).

Dit instituut heeft een manier gevonden om de ULL onderzoek uit de sociale wetenschappen worden uitgevoerd, met name uit disciplines zoals sociologie, sociale antropologie, economie, enz. Staatsrecht, die op deze wijze een punt ingrijpend verbeteren binding aan interdisciplinaire projecten aan te pakken. Deze uitdaging van interdisciplinariteit is een van de expliciete doelstellingen van het centrum voor toekomstige activiteiten en de manier waarop aan de wetenschappelijke en maatschappelijk relevante resultaten te bereiken. Meestal is het juist het werk dat op kruisingen tussen de verschillende sociale wetenschappen, of tussen hen en de life sciences, bijvoorbeeld, die meestal de meest interessante en nieuwe resultaten te bieden. Daarom zijn veel van de uitgevoerde projecten van het centrum gehoorzamen dit patroon, het overwinnen van de stijfheid van de departementale academische kaders verbinden aan een enkel gebied. In die zin is een van de doelen momenteel onszelf is de erkenning van het werk van de Canarische Eilanden of de Canarische Eilanden in de wereld wetenschappelijke literatuur te bevorderen, en daartoe we het bevorderen van de publicaties van het Instituut in tijdschriften opgenomen in de JCR, die voor bepaalde sociale wetenschappen in Spanje is het enigszins uitdagend.

De Canarische Eilanden op de aanwezigheid van ons instituut biedt ook de mogelijkheid van het bevorderen van cutting-edge onderzoek in het algemeen, de mogelijkheid om deskundig advies over een reeks van terrenosen die onderzoeksgroepen IUCC.PP. en SS. Ze hebben hun waarde bewezen. In die zin hebben we meegewerkt aan projecten die door verschillende soorten, variërend van de ontwikkeling van de visserij is van plan Canaries andere verwante toerisme, wetenschap en nieuwe technologieën, geslacht of opleiding, om een ​​paar van de terugkerende thema's te noemen . In 2009 en 2010 hebben we gastheer van de Structuring Project van Toerisme van de Universiteit van La Laguna, die probeerde om de krachten te bundelen over dit onderwerp tussen de verschillende onderzoeksgroepen van de ULL, om kritische massa in menselijk kapitaal en wetenschappelijke curriculum krijgen waardoor de toegang tot Europese projectoproepen. Sindsdien is de kwestie van het toerisme een aantal miembrosdel Institute geïntegreerd, een combinatie van menselijk kapitaal die eerder verspreid in andere departementen en Institutes of ULL.

De groep van hoogleraren betrokken bij dit doctoraal programma heeft een geaccrediteerde en erkende onderzoeksactiviteiten weerspiegeld in talrijke publicaties, zowel monografieën uitgevers landelijke, zoals onderzoek artikelen in gerefereerde tijdschriften elke juridische specialiteit, en door middel van projecten voor toegepast onderzoek en contracten op het gebied van belang zijn voor de samenleving. In het bijzonder, ze toe te voegen aan dit lidmaatschap programma onderzoeksgroepen geconsolideerd bestuursrecht, burgerlijk recht, Strafrecht en Fiscaal Recht. Zonder afbreuk te doen aan eigen onderzoek van elke groep en juridische discipline, een aantal concurrente rechten, zoals juridische specialiteiten van de Canarische Eilanden, het beheer en de bescherming van de bodem in al haar dimensies, en de rechtsbescherming van de rechten en belangen erkend onderzoek.

Potentiële vraag van de PhD-programma in de rechten, Maatschappij en toerisme

De potentiële vraag naar deze voorgestelde doctoraatsprogramma wordt ondersteund door die een doctoraat in toerisme geboren, die op dit moment heeft een totaal van 27 studenten ontvangen. 27 stellingen in ontwikkeling worden gericht voor 11 leraren van dit programma toegewezen aan verschillende gebieden van onderzoek doctoraat.

Deze leraren en hun onderzoeksgebieden zijn:

 • Eduardo Parra Lopez, Area Management (1 thesis project)
 • Francisco José Villar Rojas (1 thesis project), Oppervlak van het Bestuursrecht
 • Francisco José Rodríguez Ledesma (1 thesis project), Department of Economic Analysis
 • Jose J. Pascual Fernández (2 stellingen in het project), afdeling Sociale Antropologie
 • Rosa Josefa Rodriguez Marrero (1 thesis project), Sociology Area
 • Agustin Santana Talavera (5 stellingen in het project), afdeling Sociale Antropologie
 • Moses Simancas Ramón Cruz, het gebied Sociale Geografie (8 thesis project)
 • Noemi Padrón Fumero, Area Toegepaste Economie (1 thesis project)
 • Raúl Hernández Martín, Area Toegepaste Economie (3 thesis project)
 • Ricardo Jesus Diaz Armas (2 stellingen in het project), Vakgroep Marketing en Marktonderzoek
 • Manuel Santana Turegano, Oppervlak van Sociologie (2 scripties in project)

Het voorgestelde doctoraatsprogramma hier zal zeker met een veel groter aantal studenten een veel breder probleem en een set van groepen veel meer divers onderzoek te integreren.

Het aantal nieuwe studenten voor het eerste en het tweede jaar is 25. Volgens de regels van de vooruitgang en duurzaamheid in officiële graden aan de Universiteit van La Laguna, de maximale part-time studenten in dit programma is 10, om te worden opgenomen in het totaal 25 hierboven vermeld.

PhD-traject integratiestrategie R & D + i ULL

De doctoraatsopleiding in samenleving, recht en Toerisme is geïntegreerd in de strategie I + D + i van ULL in met de ontwikkeling van de Atlantische Oceaan Campus Tricontinental (CEI-Canarische Eilanden) (International Campus of Excellence), een gebied van uitmuntendheid die moet vanaf 2015 Atlantic Europa als referentie-ontvanger-as en talent katalysator in educatieve projecten, onderzoek, innovatie en transfer naar Afrika en Latijns-Amerika, en onder de gemeenschappelijke noemer van een alomvattend model van duurzaamheid voor ontwikkeling. De campus is nu al onmisbaar is voor de ontwikkeling in de richting van de nieuwe economische, productieve en sociale structuur Canarische element. Eén van de acties van die Tricontinental Atlantic Campus is direct gekoppeld aan het onderzoek van het doctoraat in de samenleving, recht en toerisme. Een van de prioriteiten genoemd campus is het toerisme, die één van de belangrijkste elementen van de economie van de Canarische Eilanden.

Verbetering van het concurrentievermogen zijn gebaseerd op een duurzame en integrale aanpak dat de belangrijkste sectoren te versterken, te stimuleren nieuwe sectoren die verband houden thematische specialisatie van de Campus en helpen het scheppen van banen. Dit model zal gebruik maken van de geostrategische positie van Canary nemen als een brug van Europa naar West-Afrika, Macaronesia en Latijns-Amerika. Dat is de reden waarom de Tricontinental Atlantische Campus oefening college as binnen het nationale project om de strategische Canarische Eilanden te versterken als een Europese brug Tricontinental Atlantische Oceaan.

Deelprojecten die betrekking hebben op alle gebieden van topkwaliteit te definiëren: het onderwijzen van verbetering, aanpassing aan de Europese ruimte voor hoger onderwijs (EHEA), wetenschappelijke vooruitgang, innovatie en kennisoverdracht, transformatie van de campus en internationalisering. De Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Economie en Sociale Wetenschappen en Toerisme in dit verband zijn met name relevant, omdat de processen van sociale transformatie gesponsord door de Campus of Excellence te minimaliseren negatieve gevolgen, zowel op sociaal en milieugebied is een belangrijk element. Ook zal een aantal onderzoekers specialisatie programma op kwesties in verband met het bestuur van de uitvoering van veel van de voorgestelde vernieuwingen vermijden van mogelijke negatieve effecten te vergemakkelijken.

In de GOS-CANARIES pedagogische kwaliteit en uitmuntendheid platforms worden ontwikkeld op basis van het kader van de Internationale School van de universiteit, terwijl grote infrastructurele versterken excellence Postacademisch. De inspanning en de voortgang van de ULL heeft bijgedragen in de afgelopen jaren, als een katalysator voor talent door middel van haar opleidingsactiviteiten, waardoor een groot deel van het onderzoek dat op de Canarische Eilanden, de overdracht aan de maatschappij en productieve gegenereerde kennis en verwerven van onroerend toezeggingen aan een productiemodel op basis van kennis.

Integratie van het doctoraat in de rechten, Maatschappij en Toerisme Doctoral School of ULL

Het is opmerkelijk dat het doctoraat in Law, Maatschappij en Toerisme geboren gekoppeld aan verschillende centra (Faculteiten der Rechtsgeleerdheid, Politieke en Sociale Wetenschappen, Economie en Bedrijfskunde en College of Business Administration). Om prescriptieve toeschrijven het programma om een ​​enkel centrum te integreren in een systeem van interne kwaliteitszorg, en aangezien de universitaire instellingen in ULL niet deze procedure niet hebben goedgekeurd, koos hij rechten studeren als een centrum van detachering, rekening houdend met een toekomstige koppeling programma met de School of doctoraat van de Universiteit van La Laguna. Hij koos de Faculteit der Rechtsgeleerdheid in dit stadium voor zijn grootste bijdrage van de leerkrachten met betrekking tot anderen die betrokken zijn bij het programma. Resolutie van 17 januari 2013 tot vaststelling van de bekendmaking van Verordening Oficialede Teachings doctoraat van de Universiteit van La Laguna beschikbaar is, opent de weg voor de oprichting van de School of doctoraat van de ULL (Art. 38). Dit houdt in dat, hoewel een overgangsperiode doctoraat programma's ULL zal worden toegewezen aan specifieke bevoegdheden, met de oprichting van de Doctoral School, zo spoedig mogelijk zal worden ondergebracht in het. Het zal komen uit de School of Doctoral een systeem van interne kwaliteitszorg speciaal ontwikkeld voor doctorale studies te genereren.

De oprichting van de Doctoral School werd goedgekeurd op de reguliere vergadering van 26 september 2013 van de Raad van Bestuur van de Universiteit van La Laguna, de ontwikkeling en het creëren van zijn kwaliteitsborgingssysteem nog in behandeling.

Met alle ULL voornemens is haar indicatoren te behouden voor doctorale en stellen een strategie die het mogelijk maakt hun onderzoeksresultaten te versterken, waarbij ze dan op dit moment bestaan. Het doel van dit alles is dat de nieuwe doctoraatsprogramma's fungeren als tractoren onderzoek aan de instelling, en het bevorderen van meer aandacht aan hun opleiding van onderzoekers, op hetzelfde moment de processen van uitsterven van doctoraalprogramma's worden geregeld gearticuleerd onder de vorige regelgeving.

Competenties

Basic en General

 • CB11 - systematisch inzicht in een vakgebied en beheersing van vaardigheden en methoden van onderzoek met betrekking tot het veld.
 • CB12 - Mogelijkheid om zwanger te worden, ontwerp of creëren, implementeren en neemt een substantieel proces van onderzoek of de schepping.
 • CB13 - Mogelijkheid om bij te dragen aan de uitbreiding van de grenzen van de kennis door origineel onderzoek.
 • CB14 - Mogelijkheid om kritische analyse en evaluatie en synthese van nieuwe en complexe ideeën uit te voeren.
 • CB15 - Het vermogen om te communiceren met de academische en wetenschappelijke gemeenschap en de samenleving in het algemeen over hun vakgebied in de wegen en talen algemeen gebruikt in de internationale wetenschappelijke gemeenschap.
 • CB16 - Mogelijkheid om, binnen de academische en professionele context, wetenschappelijke, technologische, sociale, artistieke en culturele ontwikkeling in een kennismaatschappij.

Persoonlijke vaardigheden en Vaardigheden

 • CA01 - Navigeren onze contexten waarin er weinig specifieke informatie.
 • CA02 - Zoek de belangrijkste vragen die beantwoord moeten worden om een ​​complex probleem op te lossen.
 • CA03 - Het ontwerpen, creëren, ontwikkelen en lanceren van nieuwe en innovatieve projecten in zijn gebied van kennis.
 • CA04 - Werken in zowel apparatuur als autonoom in een internationale of multidisciplinaire context.
 • CA05 - Integratie van kennis, handvat complexiteit, en het formuleren van uitspraken met beperkte informatie.
 • CA06 - Kritiek en de verdediging van de intellectuele oplossingen.

Opleidingsactiviteiten

 • Training in Sociaal Onderzoek Technieken
 • Zoek Workshop Informatie, Communicatie en Scientific Writing
 • Ondernemerschap en inzetbaarheid Workshop
 • Seminars en conferenties Program
 • Onderzoek blijft in andere centra
 • Deelname aan congressen en conferenties

Lijnen van het onderzoek

 • Regel 1: Sociale wetenschappen
 • Regel 2: Right
 • Regel 3: Reizen en Toerisme

toelatingscriteria

Studenten die voldoen aan de hierboven vermelde zal worden toegelaten tot de onderzoeksperiode eisen aan de specifieke toegang eisen en criteria die gelden baremación de Academische Commissie van het doctoraatsprogramma als volgt te voldoen:

 • Toegang specifieke eis: in het bezit zijn van B1 Engels (of gelijkwaardig)

In het toelatingsproces het Academisch Comité van de PhD-programma zal elk van de in overeenstemming met de volgende criteria voorgelegd lassolicitudes evalueren baremación:

 • Studenten die een master's hebben afgerond opgenomen in de lijst van de optimale profiel of een gelijkwaardige academische provisies: 4 punten.
 • academische resultaten van de mate van toegankelijkheid en meester (maximaal 8 punten), de waardering tot vier punten scoort in rang en andere rangen vier punten in graduate school. Goedgekeurd (1 punt), Opmerkelijke (2 punten), uitstekende (3 punten), Eer (4 punten): middelen werden gezien basis 4 aangebracht.
 • verdiensten onderzoek (maximaal 3 punten). Voor de objectivering van dit criterium gelden de volgende scores toe te passen
 • Publicaties en werken, ongeacht hun hardware, waarvan de acceptatie voor publicatie overtuigend bewezen is dat gerelateerd zijn aan de onderzoekslijnen van de doctoraatsopleiding:
  • Voor elk boek: maximaal 0,5 punten.
  • Voor elk artikel of verslag: maximaal 0,25 punten.
  • Voor elke communicatie conferentie: tot 0,15 punten.

Deelname of samenwerking erkende onderzoekscholen projecten in verband met het onderzoek van het doctoraat:

 • Voor elk onderzoeksproject waarin zij heeft deelgenomen of meegewerkt: 0,5 punten
 • Andere voordelen gerelateerd onderzoek, tot 1,5 punten.
 • beroepskwalificaties in verband met de onderzoekslijnen van het doctoraat: tot 2 punten, 0,5 punten per jaar bijgeschreven ervaring.
 • Beheersing van vreemde talen (vanaf B1 Engels eis voor toelating) tot een puntentotaal
 • Engels B2, 0,5 punt, 0,75 punt C1, C2, 1 punt. Andere talen van de wetenschappelijke relevantie voor een punt.
 • Studenten met speciale onderwijsbehoeften: tot twee punten.

Aanvragen voor degenen die voldoen aan de toegangseisen bovenstaande moet worden geformaliseerd binnen de tijd en in overeenstemming met de door de Universiteit van La Laguna procedures, met een gedetailleerd en gedocumenteerd Curiculum aan de bovenstaande gedetailleerde profielen te beoordelen.

Part-time studenten

Het programma voorziet in de mogelijkheid van het toelaten van part-time studenten, zoals vermeld in het RD 99/2011 en regelgeving doctoraal ULL. Deze gevallen moet worden gerechtvaardigd op basis van de aard van de te verrichten werkzaamheden en de voorwaarden van de promovendus, maar in ieder geval worden onderworpen aan dezelfde voorwaarden voor de toegang en baremación dezelfde criteria dienen. De Academische Comité van de doctoraatsopleiding is de instantie die verantwoordelijk is voor de goedkeuring van de aanvrager inschrijving in full-time of part-time. veranderende student toewijding full part time afhankelijk van ingetreden omstandigheden tijd is ook mogelijk.

De wijze verandering van de promovendus, voor hun inzet, moet naar behoren gerechtvaardigd door het verzoek aan de Commissie, waarin het zal oplossen en stelt de overeenkomstige dienst van de Universiteit aangepakt.

Studenten die willen studies van dit doctoraal programma voort te zetten onder een part-time positie moeten gelden voor de Academische Commissie bij het indienen van de aanvraag voor toelating tot het of, eenmaal toegelaten, wanneer Concur in hen een aantal van de omstandigheden ze staan ​​hieronder vermeld en in staat erkenning als part-time studenten.

De criteria en procedures voor de toelating van part-time studenten in de doctoraatsopleiding moet voldoen aan de bepalingen van de normen Vooruitgang en duurzaamheid van de Universiteit van La Laguna) en artikel 7 van het Reglement van de officiële doctorale University La Laguna. Op grond van artikel 7.3 aangehaalde aanvragers moeten onvermogen om deze studies uit te voeren in het kader van een full-time om redenen van werkzaamheid, speciale onderwijsbehoeften, de behoeften van de familie zorg, high-performance atleten of op hoog niveau, evenals andere justificaro die worden overwogen in de regels van de duurzaamheid van de ULL of, in voorkomend geval, in de regelgeving die zich ontwikkelen.

Het veranderen van de toewijding van de studenten is geregeld in artikel 7.4 van het reglement van de officiële doctoraal Universiteit van La Laguna: Promovendi toepassing kunnen zijn voor een verandering van regime toewijding om gegronde redenen. Programaoficial academische doctoraatscommissie zal daarover verslag machtiging of een dergelijke verandering te ontkennen te geven. Tegen deze beslissing kan beroep bij de Rector binnen één maand na de kennisgeving worden ingediend.

Studenten met speciale onderwijsbehoeften

Het programma en promovendi met speciale onderwijsbehoeften als gevolg van hun handicap moeten in eerste instantie worden aangepakt, de coördinator van het doctoraatsprogramma om het onder de aandacht te brengen.

In deze gevallen moet worden gewaarborgd gelijke kansen en volledige integratie van de universitaire studenten met een handicap in de universiteit academische leven, evenals promotie en bewustmaking van alle leden van de universitaire gemeenschap.

Studenten met speciale onderwijsbehoeften als gevolg van arbeidsongeschiktheid meegeteld in de toelating proces met een studieadviseur door de Academische Commissie van de doctoraatsopleiding benoemd. Dit advies zal uw docent of specialisten aangegeven door de Universiteit van La Laguna zijn. De Academische Commissie van Programaanalizará van bepaalde gevallen van studenten met speciale onderwijsbehoeften die voortvloeien uit een handicap tot de opleiding aan te passen aan de overname van de bevoegdheden van doctoraal niveau te waarborgen. De Academische Commissie zal een verslag van de consultant en wordt in de desbetreffende voorstel om studenten hulp bij de uitvoering van het programma aandacht aan leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften (PAED) naar ondersteunende diensten en adviezen die nodig zijn om de noodzaak te beoordelen identificeren van dienst te sturen mogelijk curriculaire aanpassingen of routes.

Studenten met speciale onderwijsbehoeften krijgen een specifieke score in de toelatingsprocedure, in overeenstemming met de bepalingen van dit geheugen: tot 2 punten. Het doel van deze opdracht is de gelijkheid in de voorwaarden voor toelating van studenten met problemen te bevorderen, ter compensatie van de moeilijkheden die deze studenten tijdens hun academische leven hebben gehad vergelijkbaar met die studenten die soortgelijke problemen resultaten te verkrijgen.

Zoals in de vorige paragraaf, kunnen leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften gelden voor part-time inschrijving.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans


Laatst bijgewerkt op November 9, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd