Lees de Officiële Beschrijving

PhD-programma (full-time)

Het promotietraject duurt vier jaar - de maximale termijn voor een dergelijk programma normaal toegestaan ​​door de Poolse wet (beperkte extra tijd is toegestaan ​​voor studenten onderbreken hun studie voor de verschillende redenen duidelijk gespecificeerd in ministeriële regelingen). Studenten brengen slechts twee van hun vier jaar als promovendi bijwonen onderwezen cursussen, wijdt de resterende twee jaar volledig aan het onderzoek.

Studenten voeren studies op basis van hun eigen keuze van de cursussen. Cursussen van lezingen en seminars in de gegeven academisch jaar zijn opgenomen in de School Catalogus. Studenten kiezen cursussen door het invullen van de aangifte / inschrijfformulier door de gepubliceerde termijn aan de School Office worden ingediend. Vanaf het tweede jaar van de studies verder, de selectie van cursussen behoeft de goedkeuring van de student thesis begeleider of voogd. Met de schriftelijke instemming van de decaan van de school studenten kunnen - zo nodig voor hun studie - cursussen buiten GSSR / CSS nemen.

In de eerste twee jaar van de PhD-programma studenten wordt verwacht dat Foll> w onderwezen cursussen. Deze kunnen gekozen worden uit die ook door studenten van de MA-programma, of van aanvullende cursussen uitsluitend aangeboden voor promovendi. Studenten kunnen ook cursussen audit (dwz bij te wonen, maar niet voor krediet).

In het derde en vierde jaar van de PhD-programma studenten hoeven geen cursussen. Echter, als ze ervoor kiezen om dit te doen met het oog op een breder scala van belangen dan strikt omsloten door hun PhD onderwerp te houden, ze kunnen verder cursussen voor krediet. In het derde en vierde jaar van het PhD-programma studenten wordt verwacht winst studiepunten:

  • door publicaties en / of;
  • door het onderwijs van de activiteiten en / of;
  • door het bijwonen van conferenties en zomercursussen en / of;
  • door het nemen van aanvullende cursussen (zie hierboven).
  • Studenten zullen ook worden verwacht dat zij een onderzoeksproject om extra krediet punten te verdienen aan te sluiten.

Dual PhD studies

Voortbouwend op de zeer succesvolle samenwerking met de Instituut voor Wijsbegeerte en Sociologie aan de Poolse Academie van Wetenschappen (IFIS PAN), dat biedt studenten voltooien van postdoctorale opleidingen in IFIS PAN de mogelijkheid te worden bekroond met een Lancaster University MA diploma, een Dual PhD-programma is beschikbaar sinds oktober 2010-. Onder dit programma van de studie, een enkele stelling dat is onderzocht en begeleid in beide instellingen kan, na zijn succesvolle onderzoek in overeenstemming met hun regelgeving, worden een doctoraat toegekend door elk.

Wilt u bij de Dual PhD-programma moet u eerst worden toegelaten tot de MA of PhD-programma's van de GSSR. Tijdens je eerste jaar van studie aan de GSSR u zal worden bijgestaan ​​om een ​​aanvraag voor nog eens drie jaar studie in de Dual promotietraject.

De periode van studie voor de promotie zal daarom vier jaar en zal de perioden van verblijf in zowel Warschau en Lancaster nodig om te werken met toezichthouders van beide instellingen. Studenten op deze ongebruikelijke programma zal de mogelijkheid om mee te doen in het intellectuele leven van deze twee wereldklasse academische instellingen en werken met wetenschappers van het hoogste niveau te hebben.

NB: Studenten op de Dual PhD-programma zal ook betalen in Lancaster per jaar voor hun drie jaar full-time studie, (maar op een lager niveau dan fulltime Lancaster University promovendi).

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019